Şimdi Ara

Honda'nın elektrikli Everus EV Concept'i Pekin'de görücüye çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Dünya genelinde düzenlenen en büyük otomobil fuarlarından biri olan Auto China, yeni modellerin yanında yeni markaların da doğuşuna şahitlik ediyor. Son yıllarda olduğunu gibi Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenen bu fuarda da başı çeken yine elektrikli otomobiller oluyor. Görücüye çıkan bu otomobillerden bir tanesi de Honda ve Guangzhou Automobile Group (GAC) işbirliğinde geliştirilen Everus EV Concept.
     

    Honda ve GAC işbirliğinde geliştirilen ve Pekin Otomobil Fuarı’nda sergilenen Everus EV Concept’e ait görüntüler şimdilik sınırlı sayıda. Aracın teknik özellikleriyle alakalı herhangi bir bilgi de paylaşılmış değil. Everus EV Concept, Honda’nın Çin pazarına özel olarak geliştireceği ilk seri üretim elektrikli aracın bir ön gösterimi olarak karşımıza çıkıyor.

     
     

    Tasarım tarafından ele aldığımızda, Everus EV Concept’in Honda HR-V modeliyle benzer boyutlara sahip olduğunu söyleyebiliriz. Hatta tasarım dili olarak da bu araçtan esinlenen detaylara ev sahipliği yaptığı görülüyor. Bu detaylar arasında benzer yapıdaki çatı hattı, aynı sayılabilecek A, B ve C sütunları, kapıların ve arka kısmın yapısı yer alıyor.

     
     
     

    Honda, seri üretime geçecek modelin bu konsepte ne kadar yakın olacağına dair bir açıklamada bulunmadı. Ancak üretim modelinin yerel satışlarının yıl bitmeden başlayacağı söyleniyor. Everus EV’nin üretim versiyonu aynı zamanda Çinli araç paylaşım şirketi Reachstar tarafından da kullanıma sunulacak.

     

    Pekin Otomobil Fuarı boyunca sergilenecek Everus EV Concept, Honda’nın 2025 yılına kadar 20 yeni elektrikli araç piyasaya sürme planlarının bir parçası olarak görülüyor.




  • hosgeldın peugeot ve range kırması

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.