Şimdi Ara

HONDA HRV ELEGANCE PAKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bu araçtan satın aldım internette bu paket hakkında pek bilgi olmadığını gördüğüm için bir tanıtım videosu çektim. Ayrıca burada siz değerli dostlarımdan merak edenler olursa diye sorularınızı cevaplamak isterim.


    Araç hybrid ve gerçekten yakıtı çok az bazen 2 bazen 3 litre civarı yakıyor şehir içinde ortalama 4-5 arası gidip geliyorum.

    Malzeme kalitesi gerçekten çok iyi serviste deri koltuk ve deri direksiyon yaptırmanızı muhakkak öneririm aracı daha elit gösteriyor. Ayrıca japon arabası olduğundan yalıtım yaptırırsanız alt tarafa kabine neredeyse hiç ses almıyor. En boş paketi olmasına rağmen ağzına kadar dolu bir model, kablosuz şarj, otomatik kararan ayna, sis farı, piano black dokunuşlar, otomatik bagaj vs dışında aradığınız her özellik, güvenlik donanımları mevcut. Arka koltuk genişliği muazzam.


    Bunlar artıları eksileri yok mu derseniz. Bagaj gerçekten çok küçük 2 çocuklu aileyiz şehirlerarası yolculuklarda zorlanıyoruz. Ancak magic seat olayı ile işi kurtarıyor. Detayları görmek isterseniz videodan takip edebilirsiniz.



    HONDA HRV ELEGANCE PAKETYunus Emre Çalıkyoutube
    Merhaba videoyu beğendiyseniz✅ abone olarak destek olabilirsiniz. #honda hrv elegance paketi hybrid ve suv arayanlar için biçilmiş kaftan. Yakıt ekonomisi ve giriş paketi olmasına rağmen bonkör donanımları ile sınıfının güçlü otomobillerinden. #hybrid teknolojisinin limitlerini zorlayan araç biraz daha ileri gitse tam elektrikli olabilecekmiş hissiyatı veriyor. 935bin ₺ başlangıç fiyatıyla satılan Honda Hrv Elegance beklentileri oldukça karşılıyor. Bagajının ufak olması dışında kullanıcısını memnun eden bir #suv olarak dikkat çekiyor. 2 Aylık deneyimlerimi paylaştığım videoyu beğenip kanala abone olarak destek olabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=lnEKo7MM0yc



  • Hayirli olsun. Ben de advance paketini almayi dusunuyorum bakalim.

  • Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız sürün. Aracın boyu 4340mm. Yani ortalama bir c segment araç boyutunda. Yakıt deposu 40 lt baya azmış. Galiba batarya vs derken azalmış. Diz mesafesini genişleteceğiz derken bagaj alanından da çalmışlar. Günlük olarak da her yere full bagajla gidilmediğini varsayarak bu hem iyi hem kötü. Yıl sonu yaklaştı, seneye zam gelmeden bi tane iyi port bagaj alıp, uzun yol bagaj derdini rahatça çözebilirsiniz. Magic seat olayına bile gerek kalmaz. Keşke bagajın içi de kumaş kaplı falan olsaymış, çok boş bırakmışlar. Genel olarak tipi güzel bir araç.

  • Hocam hayırlı olsun,

    Bende yakın zamanda Elegance paketini bularak aldım, hangi seviyenin paketi (3 paket olmuş sanırım) bilemedim bunda olan özellıklerın bir kısmı diğer paketlerde yok, onlarda olanlarda bunda yok..


    en bariz olmayan özellikleri sizinde bahsettiğiniz gibi ve bana göre elektrikli bagaj ve kablosuz telefon şarj olayı gibi.... bu ozellıkler sonradan takılıyormu bilemiyorum...


    siz aracınızın sürüşünden vs memnunmusunuz.. nedir son görüşleriniz....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 13 Aralık 2022; 17:5:3 >
  • ender E kullanıcısına yanıt

    Hocam araca sadece 3-4 sene önce bir kere, bir önceki kasasının Japon versiyonu olan Vezel'e binmiştim.Aklımda kalan hiç birşey yok araçla alakalı.Türkiye için konuşacak olursak;

    Fiyat/performans olarak aracı yorumlama şansınız var mı ? Biraz sanki rakiplerinden pahalı gibi geldi bana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 13 Aralık 2022; 19:46:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iyi akşamlar,
    Kendi adima henüz cok fazla kullanma şansim olmadi, genelde ben manuel Golf Jetta serisi kullanan biri olarak oncelikle şunu diyebilirim ki Otomatik vites cidden cok rahatlikmis, ama genede manuel vites istiyor elim.
    Araca cidden sade, donanimli ve yerden yüksek ve C sinifi gibi genis bir araç. Kullanimi kolay. Aracta isitmali koltuk dahil yok yok. Sehir içi kullanimi icin cidden cok az tuketimi var ben 3/3,5 100lt görüyorum. Anahtarsiz giriş, anahtarsiz calistirma cok rahat ve kolaylık. Arac elektrikli durumda calisiyor uzun sure calisiyormu calismiyormu tereddütte kaldim. Sifir ses var.

    Kendi kendine gece yanan farlar, yagmur yagidiginda kendiliginden calisan silecekler beni mutlu etti. AppleCar olayi ne rahatlikmis, kablosuz android autoyu bulamadım. Kendi haritasi var, yotube video izleyemedim bunu nasil acariz bilemedim belki konuyu acan arkadas bilgi verir. Birde katlanir aynalar arabayi kapatip uzaklastigimda kapanmasini saglamayamadim , isin entersani araca binip araci calistirinca aynalar kapaniyor . Sistem ters çalışıyor bir yerde ben hata yapiyorum sanırım. Uzun yolda hiz yapacağım , bir anda firlayip gececegim diyorsaniz onu unutun :)) Jettam firliyordu … onun dışında herseyi cok cok iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 13 Aralık 2022; 20:5:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pahalılık konusunda gelince, ben araştırırken hepsi bir birlerine yakın gibiydi... Yeni Nesil Hybrit olduğu için bu biraz ağır bastı..

  • Anlatımınızdan sanki ben yeni bir araç almışım ve çok memnun kalmışım gibi hissettimHONDA HRV ELEGANCE PAKET 

    Japonlarda genelde yan aynalarda otomatik açılma kapanma olmuyor.Siz aracın kontağını açtığınızda aynalar kapanıyorsa ayna kapama tuşu basılıdır.Onun haricinde verdiğiniz yakıt verileri çok çok iyi.Video işi de genelde güvenlik nedeniyle sürüş anında de-aktif oluyor.

    İyi günlerde kazasız belasız kullanınHONDA HRV ELEGANCE PAKET 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilit cümle şu oldu...HONDA HRV ELEGANCE PAKET 


    'Bagaj gerçekten çok küçük 2 çocuklu aileyiz şehirlerarası yolculuklarda zorlanıyoruz'

  • infinite kullanıcısına yanıt

    hemen arkasından gelen şu diğer cümleyi kaçırmayın "Ancak magic seat olayı ile işi kurtarıyor."


    biz hanımla önümüzdeki yıl tatil için aracın koltuklarını yatırıp bir yatak atıp tatile gitsekmi diye düşünüyoruz :)


    aracın bagaş kısmı yanılmıyorsam 320lt gibi.. ama arka koltu mesafesi için ferahlıgı ciddi manada cok cok iyi bir C sınıfından iyi gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 14 Aralık 2022; 13:33:28 >
  • ender E kullanıcısına yanıt

    Güvenlikten taviz veriyorsunuz ama çok rahatlık oluyor o dediğiniz.


    Geçenlerde uzun yola gittik. 3 yetişkin, 1 çocuk, 2 bebek var. Pandizot zaten kullanmıyorum. Bagajı düz şekilde yerleştirdim, çocuğa yatak yaptım. Giderken de gelirken de orada uyudu. Bagajın bir kısmını koltuk aralarına koydum. Üzerine de yatak. Orada da bebeklerde anne uyudu.


    Çok rahat ama güvensiz bir yolculuk oldu. 2 bebek, 1 çocuk, 3 yetişkinle 5 kişilik bir araçta zaten güvenli şekilde yolculuk imkansız gibi bir şey.

  • ender E kullanıcısına yanıt

    izledim şimdi...arkada oturanlar sanırım konforundan-yerinden oluyor ?

    arka koltuklar bir tık öne çekebiliyor muyuz ? bu durumda b segment bir araç gibi dar bir alan kalıyor ?

    yanılıyorsam düzeltin lütfen...


    Honda'nın 2022 ürün gamı içerisinde en yakışıklı üyesi bu arada... çok hoş..güzel günlerde kullanın...


    New HONDA HR-V 2022 - practicality test & CRAZY magic seats demonstration - YouTube

  • commandx C kullanıcısına yanıt

    merhabalar,

    Sizde mi HRV sahibisiniz...




    Bu arada koltuk kılıfı yaptımak gerekıyor mu ? yaptıralım dersek Ankarada önereceğiniz birileri var mı ? tşkrler..

  • Bu araçlarda Youtube video vs... nasıl izleyebiliriz...

  • Günaydınlar, Dün yaptığım iş/ev arası mesafede aldıgım yakıt tüketim değeri...

    yer: ankara bilkent-eskişehir yolu-kızılay istikameti akşam 18:15 çivarında... mesafe yaklaşık 17km civarı


    HONDA HRV ELEGANCE PAKET
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.