Şimdi Ara

Honda Güvenli Sürüş Motosiklet Eğitimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
12.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    Ankara'da bu tarz eğitim alabileceğimiz nereler var acaba? Honda gibi iyi eğitim vermesi önemli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumnik

    telefonlar açana kadar orda beklediğini gördüğünüz servise sorsaymışsınız keşke. Böyle şeyler sıklıkla olur Honda'ya maledecek bir durum yok bence. Biraz sizin biraz da organizasyonu yapanların hatası, neyse ki kursa katılmışsınız, bardağa dolu tarafından bakmak lazım. Ben kartalda oturduğum halde Honda nın lokasyonu bana bile ters geliyor. o sebeple honda'ya gitmedim. İstanbul'da ilçe merkezlerine daha yakın bir yerde yapabilirler eğitimi.

    Honda'ya mal edilecek birsey yok demissiniz ama bence tum suc Honda'nin. Ben de bu kursa Aydin'dan gidip katilmayi dusunuyorum fakat boyle bi durumla karsilassam arkadas kadar kibar bi dille yazamam herhalde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikemen İ kullanıcısına yanıt
    Aynı hafta sonu eğitim alanlardan biriyim. Orada sorun şuydu; Honda servis firmasıyla yollarını ayırmak üzere, başka bir firmayla anlaşmış. Firma da son günleri ya, işi savsaklamaya başlamış. Fabrika servislerini de aynı firma çekiyormuş ve onlarda da çok sorun olmaya başlamış.

    Bunun dışında, eğitim çok iyiydi. Elinizi motora sürmeden önce gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Ben 10 sene önce bir yaz scooter kullanmıştım ve tecrübeli bir artçıyım, keşke sıfırdan başlama imkanım olsaydı dedim. İlk gün ve ikinci gün öğlene kadar kendimden hiç memnun değildim, sonuçta tecrübem vardı öyle veya böyle ama ikinci gün öğleden sonradan itibaren (sağnak yağış altındaydık) kendime güvenim geldi ve eğlenmeye başladım. Benden başka düşen olmadı o hafta değil mi? :) Yandaki taşlı yola dahi girdim.

    CBF1000 i bir kaç tur daha kullanmak isterdim :D

    Hamiş; Motor kullanırken kendi kendinize konuşmanızı tavsiye ederim. O anda yaptığınız hareketi, gördüğünüz tehlikeyi, yol taramanızı hep konuşarak yapın.

    @ikemen sen Beşiktaş' ta oturan arkadaş mıydın?




  • Vay Arkadaş millet nerelerden gelip kurs almış.Ben yıllardır o honda fabrikasının etrafında cirit atıyorum Buna rağmen o nimetten faydalanamamisim.
    2008 yilinda bir hevesle motosiklet kullanmaya başladığım ilk hafta cbr 125 ile kaza yaptım.O gunden sonra motosiklete soguk bakmaya başlamıştım. Ta ki altın elbiseli adamı izleyene kadar.
    Yıllar sonra motor sevdası tekrar depreşti.Ama ne fayda ne kursa ne motora verecek para kalmadı.
    Artık coluga çocuğa karıştık arabanın derdiyle zor uğraşıyorum motosiklet şu an icin sevda olarak kalmaya devam edecek herhalde.
    Bu arada artık gebzeden de cook uzaklardayim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_41 -- 25 Mart 2015; 1:23:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk abi Bmw akademi'nin eğitimine katıldın mı ? Ayrıca Go Pro ile bugün çekimlerim son sürat devam ediyor...
  • Hayır dostum yalnızca Honda Güvenli Sürüş 1' e katıldım. Ama bir kaç ay içinde Güvenli Sürüş 2 ye katılma planım var. Go Pro ile çektiğin ivdeoları bekliyoruz :)
  • Ben 5 sene önce katılmıştım. Aynı mütevazilik ile adamlar devam ediyor. Eğitim konusunda günün sonunda "vay be ben neymişim" deyip fabrikayı terkediyorsunuz. Sonra daha fazlasını istiyorsunuz. Tabi bu son kısım içinizdeki motosiklet tutkusuna bağlı. Konuştuğum herkese bu eğitimi tavsiye ediyorum. Fiyat konusunda , bu eğitimin yarısını bile alamadığınız sırf ucuz diye gidilen eğitimler var. İstediğiniz kadar araştırın, soruşturun veya bakının; bu eğitimde bir motosiklete ilk adımınızı atışınızda size neler gerektiğini tamamiyle öğretecek bir eğitim sistemi var. Fabrikanın ortamında olması da size ayrı bir hava katıyor. Birde fabrika çalışanlarına beyaz tulum giydirmişler ve hiç birinde bir leke yağ yok. Buda adamların üretiminde teknolojiyi ne kadar kullandıklarını gösteriyor. Güvenlik olarak; kursun size sağladığı güvenlik ekipmanları, çevredeki çakıl havuzu ve motosikletlerin üzerindeki koruma demirleri var. Bu güvenlik koşulları insanın deneme korkusu veya yapamayacağım korkusunu yenmesini sağlıyor. Tabi gerçek hayatta (e5 de) çakıl havuzu yok . Eğitimin sonunda da ( 5 sene önce böyleydi tabi şimdi nedir bilemem :)) cbr 250 ve pcx 125 ile boş pistte sizden başka kimse olmadan tur atmak mükemmel olmuştu.

    Bu kursu siddetle tavsiye ediyorum :))




  • Selçuk ALAGÖZ kullanıcısına yanıt
    Eğitmenlerin genellikle devrilen kukaları cbf1000 ile giderken , motorunu yatırıp tek eli ile kukaları yerden alışlarını hatırlıyorum da... O bile ayrı bir güzel görünüyordu :))
  • izmir de var mı bildiğiniz kaliteli kurs ya da honda nın??


    son olarak fiyatlar ne durumda???
  • Ben de Izmir de eğitim veren bir yer arıyorum ama henüz bulamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenli sürüş 1 eğitiminden sonra ehliyet hakkımız oluyor mu?
  • Bildiğim kadarıyla hondanın eğitimi özel bir eğitim.Ehliyet alma prosedüründe pratikten başka bir etkisi yok diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_41 -- 22 Nisan 2015; 20:41:32 >
  • Bugün itibari ile eğitime kaydımı yaptırdım.
    Benim sizden rica Ankara üzeri veya Adapazarı üzeri otobüsle veya minibüsle eğitim merkezi alanına nasıl gidebilirim?
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • Eğitim şart
  • Koskoca başkent ankarada yok mu ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece kocaeli'de olması biraz saçma yahu. en azından 3 büyük şehirlerde de olsaydı keşke. biraz isteğim var ancak kocaeli'ne gitmek+kalmak+kurs parası beni fazlasıyla aşar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_41

    Vay Arkadaş millet nerelerden gelip kurs almış.Ben yıllardır o honda fabrikasının etrafında cirit atıyorum Buna rağmen o nimetten faydalanamamisim.
    2008 yilinda bir hevesle motosiklet kullanmaya başladığım ilk hafta cbr 125 ile kaza yaptım.O gunden sonra motosiklete soguk bakmaya başlamıştım. Ta ki altın elbiseli adamı izleyene kadar.
    Yıllar sonra motor sevdası tekrar depreşti.Ama ne fayda ne kursa ne motora verecek para kalmadı.
    Artık coluga çocuğa karıştık arabanın derdiyle zor uğraşıyorum motosiklet şu an icin sevda olarak kalmaya devam edecek herhalde.
    Bu arada artık gebzeden de cook uzaklardayim.

    Aradan 1 sene geçti. Motosiklet hevesi gitmeyince kursa yazıldim. Iyi geçer inşaallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aydın hoca ile tanışmadan güvenli sürüş eğitimi için karar vermeyin.
    Her türlü soru için usanmadan cevap verir ilgilenir.
    Honda Riding Academy'de 20 yıllık bir eğitmenlik tecrübesinin ardından şimdi kurduğu Smart Riding Academy'de Güvenli sürüş eğitimleri, scooter, artçılı sürüş ve şehir içinde sürüş eğitimleri veriyor. Ayrıca intercom bağlantısı ile yaptığınız hataları anlık olarak size bildirmesi daha efektif bir eğitim tecübesi sağlıyor.
    Aydın hoca ile tanışınca bu işi ticaret için yapmadığını göreceksiniz.
    Detaylı bilgi için:https://smartridingacademy.com/
    Tekeriniz düz bassın.




  • Canlansın bu konu. Millet biraz gaza gelip eğitim alsın. :)
  • ben bu eğitimi almak isterim ama şehir dışından Edirneden taaa kocaeline nasıl gitçem :D birde 2 gün sürüyormuş kalmalı. kışın nasıl oluyor acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valek -- 20 Aralık 2018; 9:51:19 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.