Şimdi Ara

HONDA F1'E GERİ DÖNDÜ,PEKİ DURUMUNDAN HABERDAR OLAN VAR MI? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
11.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • os_lnx kullanıcısına yanıt
    Ellerinize sağlık. Öndeki araç honda , ve arkadan gelen Lotus :) (mercedes motoru var )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVu! -- 22 Şubat 2015; 3:02:54 >
  • oncellikle sunu belirtelim mclaren motorun tam performansta calistirmadigini soyluyor.malum dayaniklilik yuzunden ses farki bu yuzden olabilir.

    vede mclaren taraftari olarak dolayli honda savunuculugu yapmiyacagim.

    ben bu konunun icerigini anlamadim.olay honda nin beceriksiz f1 performansimi vosvos honda amonyak yaristirma konusumu.
    biri bana aciklayabilirmi

    ayrica o mercedes ne cileler cekti haberiniz varmi.lider gittigi yarisn final turu iflas eden motorundan tutunda rolantide patlayan motoruna kadar.bu isler pat diye olmaz.
    bakin renault gecen sezona kadar saf guc anlaminda en fakir motor.
    bakin bmw toyota hepsi maliyet kaygis ile gelistiremedikleri notorlari ile f1 den cekildi.mercedes 2005 sezonuna kadar citkirildi motoru olan bir firma.
    ferrari yi bu elestirilerin disinda tutuyorum.zira her turlu maddi anlamda koca fiat her alanda ferrari yi besleyebiliyor.malum son f1 takim patronlugunu da fiat in istegi dogrultusunda degisti


    persembe gunu ers sisteminin iflasi ile cuma gunu ers kapali olarak istikrarli turlar atilmis.cumartesi japonyadan gelen yeni gelen ers contasi yine ayni sorunu cikartmis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 22 Şubat 2015; 12:02:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Honda 2013 ten beri bu motoru geliştiriyor. Adeta ben geliyorum diye bağırıyor. Umarız daha iyi sonuç elde edilecektir. En azından umarım.


    Bu yıl birşeyler olmasada önümüzdeki yıl bir varlık göstermeli. Her geçen gün uyum bahanelerini öne süreceklerse F1 deki değişimden ve maliyetlerden şikayet edeceklerse ki bu diğerlerininde bahanesidir bu iş olmaz.

    Haydi bakalım Honda umutla bekliyoruz gelişimini.
  • Arkadaş bize ne 1,6 VTEX Civic motorundan bilmemnesinden ya.
    Yeri burası mı bunların ?

    F1 bölümü burası ya. Araba motoru tartışmanızı 160hp bilmemne tork tartışmanızı gidin otomobile bölümünde yapın.

    Gelip burda sanayi ağzıyla Honda şöyle kötü böyle kötü diyip, sırf F1 bölümünde olduğumuz için de konuyu zoraki şekilde zorlama biçimde F1e bağlamaya çalışmayın.
    F1de kullanılan motor ve McLaren'in yaptığı araç nereee, Honda'nın yol araçları nere. Alakasız alakasız şeyler konuşulmuş bütün konu boyunca. Olucak şey değil ya.

    Uzun yıllar ara verdikten sonra yepyeni bi motor teknolojisi ve diğer motor üreticilerine göre 1 sene geç girerek, McLaren gibi de inanılmaz dar bi arka paketlemesine sahip araçla piste çıkarak ne kadar zor bi iş denedikleri ortada zaten.
    Gelip pat diye ilk testlerde sorunsuz mükemmel bi araç çıkarmaları mı gerekiyordu neydi yani ?
    Boş boş tartışmak için, binek araçlardaki Honda motoruna laf söylemek için F1 üzerinden laf göndermek dışında başka yöntem bulamadınız mı nedir yani ?
    Zaten şu takıntılı ve diğer firmalara olabildiğince gömmeye çalışan, fırsat geçse fabrikasına atom bombası atıcak kadar gözü kararmış fanboylar bi oyun konsolları bölümünde bi de otomobil bölümünde var şu forumda. Kimlerle neyi tartışıyoruz anlamak güç.




  • degisen conta da kar etmedi ers kirilmis
    haberlere gore alonso yu bu yuzden elektrik carpmis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hondanın ve Mclarenin işi elbetteki kolay değil.yeni motor ona uydurulmaya çalışılan kasa ve testlerde yaşanan sorunlar.en son bugün alonsonun kazası.vettel o sırada arkasından gidiyormuş ve pek normal görünmedi bu kaza demiş.yukarıda da arkadaş elektrik çarptı demiş şimdi olay biraz aydınlanıyor.
    Gerçi başlığın içeriğinde f1 ile alakalı pek konuşulmamış.yol otomobillerinden honda eleştirisi yapılmış.f1i iyi takip edenler zaten hondanın hemen mucize gerçekleştirmesini beklemiyorlardı sanırım.ancak ben sezon başlayınca bu kadar kötü bir tablo beklemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki bizde bir uyum süreci olacak diyebiliriz. Bunu bekliyorduk.

    En azında 5 saniye geriden gelselerdi tur zamanı olarak ve dayanıklılık olarak 5 ciddi sorun yanına 5 de ciddiye yakın sorun olsaydı biraz daha umutlu olurduk.

    Ama yüzlerce sorun ve yürüyemeyen bir araç bizim için beklentilerimizin çok ötesinde oldu.
  • İki yüzlülük :)

    2013 yılında honda f1'e dönecek dendiğinde 'efsane geri dönüyor' yaygarası koparan bu honda fanları değil miydi? Biz zaten o zamanlar en azından alışma süreci olur ve en az 2 sene honda başarısız olur dediğimizde yine tepki çekmiştik. Şimdi honda fanboyları çıkmış ve ilk senede normaldir bunlar ağzı yapıyorlar ne gariptir. Madem öyleydi, McLaren Honda takımı şampiyonluk adayı göstereceğinize haddinizi bilip tutarlı sallasaydınız :)
  • Hadi şimdi tükürdüklerini yalama vakti dostum eğil.

    Barcelona testleri 4. Gun
    Ferrari 1,26
    Mclaren honda 1,28

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberim var. 2017 yılı için tasarlanan motor odaklı firmaların üçer araçla katılımını sağlayan bir proje üzerinde çalışıyor, Bernie. Sıkıntı sermaye ayağının Kuzey Amerika kısmı ve takımların ikinci bir lastik firması istemesi.
    Esasen, hep söylenen şu değil midir? Aynı zamanda F1, günümüz yaşantısında kullanılan araçların ileride ki hallerini alacak bazı teknik donanımların denendiği bir alandır. Bu durumda değindiniz konu isabetli olmuş. Ancak bahsini ettiğiniz sorun ilerledikçe bundan McLaren daha büyük zarar görür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurozer

    Hadi şimdi tükürdüklerini yalama vakti dostum eğil.

    Barcelona testleri 4. Gun
    Ferrari 1,26
    Mclaren honda 1,28



    Bu laf bana mı ?
  • os_lnx kullanıcısına yanıt
    Hayır bana :) Arkadaşa gereken cevabı yarın sabaha vereceğim kendisi son 2 günün hayal kırıklıklarından habersiz çünkü :D
  • Haydi Honda goster artik gerçek gucunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurozer U kullanıcısına yanıt
    İlk mesaj güncellenmiştir. Takip edebilirsin. Rezilliği iyi oku :)
  • Daha motor stabil çalışamıyor bile. Önce motoru sorunsuz şekilde çalıştırsınlar güç sonraki iş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaVu!

    Daha motor stabil çalışamıyor bile. Önce motoru sorunsuz şekilde çalıştırsınlar güç sonraki iş

    eee bugün aynı ünite sorunu şampiyon Mercedes'i de vurdu nasıl olacak şimdi çöktü senin teori :P
  • guyverland kullanıcısına yanıt
    Ne kadar da iyimsersin :) Bu sorunu Ferrari de Mercedes de Renault da yaşadı ama hiçbiri bunun yüzünden ne yarış kaçırdı ne de 3-4 tur atıp test gününü kapattı :) Mercedes bugün 48 tur, Dün ise 131 TUR attı :) Honda bugün sadece 7 tur atabildi ve sezon başından beri daha dipgaz ile 2-3 den fazla tur atamadı :) Bu seneyi rafa kaldırın. Turbo motorlara geçilen ilk yıl olan geçen seneye bakın, renault ferrari mercedes testlerde kaç tur atmış bir araştırın :) Aynı zamanda konuyu okumamışsın belli, Honda bugün MGU-K dan değil, motor bloğundaki sızıntıdan dolayı testleri tamamlayamadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVu! -- 27 Şubat 2015; 6:09:04 >
  • ilk mesaj güncel
  • Arkadaş birdaha bana alıntı yapma senin sacmalıklarından bunaldım bende puntoda var civicde var ikisininde ne oldugunu biliyorum fiatın var diye Ferrari ye biniyorsun sanma fiat hondanın jantı etmez benim gözümde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mclaren automotıve sonunda motora mudahale ettı ve honda nın sorunlu enerjı gerı donusum sıstemını kendı tasarladıgı kers sıstemı ıle guncelleyıp bugun o sekılde 3. antreman seansına cıktık.bugun 101 tur attık nısbeten sorunsuz bır gundu takı son turda elektrık sorununa kadar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.