Şimdi Ara

Honda CR-V Mİ?? QASHQAİ Mİ ?? 1.6 DİZEL 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk sahibi olduğum 2013 model 1.6 advance benzinli yeni corolla kullanmaktayım. Aracımdan memnunum ancak SUV türü araç almaya karar verdim. Kia SPORTAGE, Ford KUGA, Hyundai İX35, Volkswagen TİGUAN markaların 1.6 DİZEL seçeneği olmadığı için eledim. Geriye bir tek Nisan QASQAİ kaldı ve bu yöndede karar vermiştim. Volkswagen' in sitesineyken tesadüf yeni TİGUAN' ın 1.6 TDİ. motor seçeneği olduğunu gördüm. Tamam marka olmasına marka ama en ful modelinde dahi hala opsiyon olarak alınacak donanımları var ve tüm opsiyonlar alındığında bana özellik ve fiyat olarak QASHQAİ daha mantıklı geldi. Ayrıca TİGUAN' da otomatik yok eşiminde kullanacağını göz önüne alınca TİGUAN' ıda elemek zorunda kaldım. Ben 4x4 araç kullanmak istiyorum SUV türü bir araç alıyorsam 4x4' ü olsun istiyorum. Eşim içinde otomatik olmasını istiyorum. QASQAİ 1.6 Dizelde ise otomatikte 4x4 yok. 4x4' te otomatik yok. 2016 Honda CR V' de ise 1.6 DİZEL de hem otomatik hem 4x4 hemde 9 ileri şanzıman bir arada. Tabi doğal olarak fiyat farkı var. Bu konularda çok bilgi sahibi değilim. Yine sıfır araç almayı düşünüyorum QASQAİ' mi CR V' mi arada kaldım. Fiyat olarak CR V biraz zorlar ama QASHQAİ' ye göre değer mi?? Sağlamlık Kalite marka?? YARDIM LÜTFEN..

• İkisi arasından CR-V tabi ki de , gerçek 4*4 isterseniz Forester bakın bu bütçeye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 30 Mayıs 2016; 18:39:04 >

dizel otomatik istiyorsanız anormal kazık olmayan sadece kadjar var.

yerinizde olsam biraz beklerim 3008, skoda falan gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 30 Mayıs 2016; 19:37:36 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.