Şimdi Ara

HONDA CR-V 1996-2001 MODEL ILK KASA KULLANICILARI (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
15
Favori
59.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu gün aracı bir tanıdık vasıtasıyla ustaya götürdüm. Motor indi sonuç piston gömlek vs berbat halde. 10 bin civarı masrafı var. Aracı çok sevdim ne gerekiyorsa yaptırıp binecem. Bu aracı alacak olanlar dikkat etsin eğer beyaz duman ve yağ eksiltme gibi bir durum varsa sonuç vahim. Araç 290 bin km de motor tamamen orjinal hiç açılmamış sadece üst kapak açılıp yapılmış. Ustanın dediğine göre muhtemelen araçta olağan dışı bişe olmuş hararet v.s. Pistonun fotoğrafını koydum bakarsınız. Herkese iyi forumlar
     HONDA CR-V 1996-2001 MODEL  ILK KASA KULLANICILARI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkese merhaba.


    Benim de yakın zamanda 99-2001 model bir crv ye geçme planım var. Hala tavsiye eder misiniz. Sonuçta 22 yıllık bir araç. Honda nın sağlamlığına şüphe yok. Fakat ister istemez kaygı duyuyor insan.

  • merhaba. Donanımhaber.com sitesinde yeniyim. Cr-v rd1 konusundaki bölümden oldukça faydalandım. İki aydır 2000 model bir crv kullanmaktayım. Araç ile ilgili bazı sorularım var belki bu konuda bana yardımcı olursunuz diye düşündüm. Yakın zamanda arabayı 10000 bakımına sokacağım. bu sırada arabada gördüğüm bazı eksiklikler var onları da gidermeye çalışacağım. Küçük bir kasabada yaşadığım için buranın sanayisinde öyle her türlü yedek parçayı bulmamız pek mümkün değil. ön panel aydınlatmaları çok kötü durumda. Öyle ki geceleri hiç bir ibreyi göremiyorum. uygun ampulleri nereden bulabilirm hangi ampülü almam gerekir. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz daha sonra daha enteresan sorularla canınızı sıkabilirim:)

    Cevap verseniz de vermeseniz de şimdiden teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.