Şimdi Ara

Honda Civic HB 1.8 FK2 Yapılanlar-Yapılacaklar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
20
Favori
25.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • conistr C kullanıcısına yanıt
    Eski arabamda double din yoktu. Ben dikiz aynasına yaptım, çok güzel olmuştu. Wirelles geri görüş kamerası ve 5inch lcd içinde dikiz aynası taktım. Ebayda çeşitleri çok, 60-80$ civarı kit halinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

    quote:

    Orijinalden alıntı: gekren

    6- Leaving home modülü : Nam ı değer uğurlama ve karşılama modülü. Bu modül en kolay bağlanan modül oldu. Anahtarla uzaktan kilitleri açınca farlar yanıyor ve 15 saniye kadar yanar şekilde kalıyor. Kilitleyince de aynı şekilde aydınlatma sağlıyor. Fiyatı 50 tl.




    Maşallah öncelikle,

    Fiyatını 50 tl yazmışsınız, sizi bu konuda biraz rahatsız etmek istiyorum
    2013 symbol aracımıza yaptırmak istiyorum, sizinki gibi kısalar yansın ek olarak sisler de yansın istiyorum, internetde fiyatları 60-120 arasında değişiyor hani süre ayarlılar falan var 60 saniye falanda yapabiliyorsun fakat bana 15 saniye yeterde artar bile.

    Montaj dahil ne kadar ödediniz, küçükçekmecede ikametgah ediyorum. Nerde yaptırabilirima aracıma leaving home modülünü.

    foruma fazla sık uğrayamıyorum. o yüzden geç cevabım için kusura bakmayın. benim de 15 saniye ayarlı şu an. süresi ile hiç oynamadım gerek de duymadım zaten. tekrar kilitlemeye basıp zaten süre uzatılabiliyor. fazlası aküye zarar. bu modüller de bahsettiğiniz modüller gibi. herhangi bir elektrikçi çok rahat bağlayabilir.




  • Araçlar satıldı sanırım kimse yazmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu halen favorilerimde, Fk2 ye karar kıldığımda takip ediyordum, o dönemde uygun fiyata fd6 civic bulunca ve talip olduğum araçların sahipleri burunlarından kıl aldırmayınca alamamıştım, onu sattım başka ara aldım ancak halen bu aracı seviyorum. Gün geçtikçe eskise de benim gözümde yeri aynı.
  • maşallah çok güzel olmuş
  • Slm mesajımı görmeniz umuduyla 2009 model aynı tip aynı renk bir aracım var yakın zamanda ufak bir kaza yaptım herşey tamam ancak sol marşpiyel plastiğim kaza esnasında kırılmış ve kaybolmuş küçük bir yerde yaşıyoruz ve internet ortamından bir türlü bulamadım parçayı servisten sordum bir plastiğe 1000 Tl fiyat söylediler lütfen bir yönlendirme yapabilirmisiniz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ...
  • gekren kullanıcısına yanıt
    Slm mesajımı görmeniz umuduyla 2009 model aynı tip aynı renk bir aracım var yakın zamanda ufak bir kaza yaptım herşey tamam ancak sol marşpiyel plastiğim kaza esnasında kırılmış ve kaybolmuş küçük bir yerde yaşıyoruz ve internet ortamından bir türlü bulamadım parçayı servisten sordum bir plastiğe 1000 Tl fiyat söylediler lütfen bir yönlendirme yapabilirmisiniz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ...
  • Merhaba 1.8 i shift cam indirme kaldırma modülü uygulayan varmı?2006-2011 civic sedan için modüller uygun olurmu?
  • Merhaba 2011 civic 1.4 hb aracım için ön sol davlumbaz atıyorm fakat bulamadım tavsiye edebilceğiniz yer varmıdır diğer yedek parça için de

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.