Şimdi Ara

Honda civic dizel otomatik 2018

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
48.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dizel otomatik hangi tarihte ve ne kadar fiyat ile giriş yapar sabırsızlıkla bekliyorum. 1.6 160 beygirlik canavarı Civic üzerinde kullanılması süper olmuş.



  • Hocam 160 bg lik motor olmayacak dizel civiclerde. Yanlışınız var. 120 bg lik motor kullanılacak
  • bjkoptimus kullanıcısına yanıt
    Manuel de 120 beygir var sen yanlış biliyorsun manuel zaten şuan satışta cev deki motor kullanılacak 160 beygir 9 ileri dizel otomatik.
  • hem dizel motor hem sessiz hem de gösterdiği değerlere bakınca oldukça da güçlü bir model olmuş.deneme sürüşü yapmak için sırada bekliyorum,çok acaip bir deneyim olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurKayra -- 21 Haziran 2018; 16:35:20 >
  • bayram4451 B kullanıcısına yanıt
    160 lık motor kaldırıldı artık yeni crv de bile yok. 120hp zf9 olacak.
  • 6 temmuz 2018 de aradim, ankaradaki bayiyi temmuz sonu gelecek tahmini 160-170 bandinda fiyat olacak dediler.
  • benzinli premium ve elegance'larda otomatik vites farkı 3-4 bin TL civarı
    aynısı olursa dizel otomatik executive versiyonu 145 Bin TL Olmalı...hadi 150 Bin olsun..
    160-170 biraz yüksek olur. umarım öyle yapmazlar.
  • bu ay geliyor diye biliyorum hocam. Ben de başka bir forumda görmüştüm bayiye gidip teyit ettirdim gerçekten de bu ay geliyormuş.
  • 9 at sanzumanla mi geliyor bayi muduru test surusu yapiyordu demin
  • landscapee kullanıcısına yanıt
    FİYATI NE KADAR ACABA. 150 BANDINDA OLURSA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
  • Piyasayı silecek araba geliyor. Ne kadar satacak çok merak ediyorum.
  • Göçük olayı beni endişelendiriyor
  • Yılın ilk çeyreği içerisinde dizel motor opsiyonuna kavuşan 2018 Honda Civic, şimdi de merakla beklenen dizel-otomatik kombinasyonuyla satışta. Honda’nın şubat ayı itibarıyla dizel motorlu versiyonunu Türkiye pazarına satışa sunduğu yeni jenerasyon Civic ailesi için kritik bir eksiklik daha tamamlandı. Sedan ve hatcback gövde tipiyle satın alınabilen aracın meraklıları tarafından uzun süredir beklenilen dizel-otomatik kombinasyonu da artık masadaki seçeneklere resmen dahil edildi. İzmir’de düzenlenen özel bir tanıtım etkinliği kapsamında fiyat bilgilerinin duyurusu yapılan Civic Sedan-Civic Hatcback modelleri sadece Elegance ve Executive donanım paketleriyle satın alınabilecek. 9 ileri değerli otomatik şanzımanın kullanıldığı ailenin giriş versiyonunda 157.600 TL gibi bir fiyat etiketi var.
  • Keşke otomatik Ocak 2018 veya 2017 Haziran gibi gelseydi. Lansman fiyatları çok yüksek ve bu fiyatlarla Honda satış rakamları çok yüksek olmayacak tahmin ediyorum. Burada Honda firması nasıl hesaplar yaparak bu kararları aldı bilemiyoruz. Ama görünen benzin lpg versiyonları daha çok satılıyor. Keşke şanzıman olarak 9 ileri ZF olabilirdi.
  • dün deneme sürüşü yapma şansım oldu. 2017 lpg cvt araç var bende de. çok alıcı niyetle binmedim zaten ama bana müthiş hissettirmedi doğrusu.civic'ten önce clio 4 dizel otamatik kullanmıştım. ilk hızlanmada yavaş kalıyor ve gaza basınca da çok bağırıyor motor. ama ara hızlanmalarda dizel olmanın avantajı tabi ki bariz şekilde ortada. gaza yüklenince gelen motor sesini arkada oturan arkadaş bile fark etmiş klimanın son seviyede çalışma sesine rağmen. istanbul gibi yoğun trafik şehirlerde en az 1 litre koyar diye düşünüyorum ort. tüketime. satış görevlisiyle de sohbet ettik biraz. otomatik bekleyen çok insan vardı ama teste gelen giden yok diye keyifsizlerdi. belki denize kaçmıştır insanlar ama fiyatlardan dolayı çok talep olmayacağının sanki o da farkındaydı. HB e dizel manuel gelmeyecekmiş ve HB sport+ donanımdaki ekstralar da sedanda olmayacakmış fiyatlardan dolayı. fiyatlar göz önüne alınınca liste fiyatlarından hatırı sayılır bir ikram yapacaklarını tahmin ediyorum exe. donanımı için. Aksi takdirde o paraya lüks ve üst sınıf araçları değerlendirmek isteyenler olacaktır. Dizel alan insanlar için en önemli kıstaslardan birisi de bakım aralığı diye düşünüyorum ve hondada 10 bin km olması insanları düşündürebilir.




  • geldi geldi, hafta sonu test sürüşü yapma şansım oldu. açıkçası motor sesi beni pek rahatsız etmedi. yani biraz zorlayınca 4500 devirden sonra sanki gelir gibi oldu ama şehir içinde 3000 - 3500 devirlerde kalacağımı düşünürsek diğer dizellere nazaran oldukça sessiz. beklentilerimi karşıladı diyebilirim. sevdim ben.
  • Peki dizelde donanıma göre otomatik vites farkı 28-30 bin TL. Acaba dizellerde manuel ile otomatik arasında ekstra başka donanımlar mı var?. Sitesinde ben birşey göremedim. Sadece şanzuman farkı bu kadar çok olur mu?
  • vites dişinda donanım farkı yok. vergi dilimi yüzünden böyle deniyor ama 30 bin tl büyük fark. kendilerinin de nasıl bir strateji izleyeceklerine dair fikirleri yok bence. hondayı eski tutkunları tercih ediyor genelde. bu sene içerisindeki sıfır faiz kampanyaları sayesinde hatırı sayılır bir satış rakamı yakaladılar ama dizel otomatikte 20-30 bin kredi yeterli olmaz. ya diğer firmalar gibi 10-12 bin tl indirim yapacaklar satabilmek için, ya da manuel üretimini sınırlandıracaklar ki öyle bir şey ima etmişti satış personeli sohbet ederken.
  • vala ben aldım.tuplu cıvıcten sonra yokus yukarı gıtmek ozellıkle keyıf verdı.tavsiye ederım.
  • imbus_civata kullanıcısına yanıt
    Şu arabaya 170 bini nasil verdin Allah askina?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.