Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.946
Cevap
305
Favori
2.222.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16611662166316641665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    2500 km lik ortalamam 5.6 tamamı şehir içi. kullanımım izmirde çevre yolu ağırlıklı gidiş sabah trafiği dönüş 120 li hızlar. aynı yolu octavia tdi dsg ile 4.8 ile geziyordum
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    TRİP A ARACI CALISTIRDIĞIM AN SIFIRLANIYOR.TRIP B UZUN SÜREDİR SIFIRLAMADIM.ONUDA ÇEKERİM PAYLAŞIRIM.
  • imbus_civata kullanıcısına yanıt
    Ortalama hız ve ortalama tüketimi birlikte atarsanız iyi olur. Ortalama hız benim değerlere yakın çıkarsa kıyaslama yapabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a



    Bizzat kullanıcılarına sormak istedigim bir kaç sorum olacak!



    Uzun süredir araba arıyorum. Uzun süredir de aklimda olan civic vardı. İki üç ay önce Leon alıyordum. ancak araç dolu hasarlı çıkınca kaldi. Arabasız kaldım



    Çok uzatmadan sorularıma geçeyim!



    1- Civic HP rs düşünüyorum. Sedan mı almaliyim? İnceleme yaptığımda HP daha güzel duruyor. Sadece

    ikinci elde sorun olur mu? Tek kişiyim.



    2- panaromik sunroof var mıydı? Bayide baktığımda sunroof gibiydi.



    3- LED farlar nasıl? Gece aydınlatmasi ve selektör. Videolara bakmaya çalıştım ancak detaylı içerik bulamadım. İlk çalıştırmada yukarı aşağı, sağ sol yapıyor mu?



    4- aracın ses sistemi nasıl? Spotify kullanıyorum, radyo dinlemem. Ses sistemi çok önemli benim için. Opsiyon seçenek varmı?



    5- can alıcı sorum bu olacak ? Bu makinanın fabrika verisi 0-100 8 saniye demiş. Videolarda 7.2 gps ölçümü var.! Son hız 207 de kalıyor. bunu kaldirma, son hiz iptali gibi var mı?



    6- Honda bayileri biraz değişik. Porsche satiyoruz havasındalar. Eli yüzü düzgün, gerçekten ilgili, alakali, satış yapmak isteyen sorunsuz bir bayi var mı?!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklemem gereken,



    Dizel de iyi gibi ama arada ki fiyat farkı iyi. 9 zf olması güzelde ben açıkçası 0-100 u iyi olsun istiyorum. Yarış yapmıyoruz ama seviyorum ya. Işıklarda falan arada keyif veriyor.



    Bir ay içinde arabayı alsam, bir ay daha Türkiye'deyim. Bir ayda 6-7 bin km yapayım, sonra arabayı garaja çekip yurt dışına gideceğim. 45 günde bir gelip 5 gün kalacağım. 5 günde 3-4 bin km yapsam. Benzin daha iyi. En azından keyif alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Rs kullanıcısı olarak sorularınıza yanıt vermeye çalışayım.



    1- Hatchback kasadaki donanım seviyeleri sport ve sport plus diye gidiyor sport plusta adaptif süspansiyon var. Sport plus düşünüyorsanız hb alinabilir ancak yalıtım olarak sedan daha iyidir. İkinci el konusunda yorum yapmak için erken ileride ne olur bilinmez ama Türkiye'de sedan araçlara talebin daha fazla olduğu bir gerçek. Sedan ve hb aynı platformda üretilmiş yürüyen aksamı ve süspansiyon sistemi aynı olan araçlardır. Buna rağmen hb olan bir tık daha iyi yol tutuyor sedan olanın ise bagaj alanı daha geniş gibi kendi aralarında ufak farklılıklar var. Sizin için yol tutuş önemli ise ve sürekli spor kullanım yapıyorsanız hatcback, yalıtım ve bagaj hacmi daha önemli ise sedan tercih edebilirsiniz. Aralarında hızlanma ve yol tutuş olarak çok büyük farklar yok.



    2-Hb sport plus modelinde açılır cam tavan var sedan Rs'te sunroof var.



    3- Led farlar çok canlı hatta gereğinden bile canlı sanki uzunlarla gidiyormuş gibi oluyorsunuz. Viraj içi aydınlatma tarzı sağa sola yukarı aşağı hareket etmiyor sabit.



    4- Sport plusta 11 adet hoparlör var ama sesi nasıldır bilmiyorum. Rs'teki ses sistemi bana yeterli geliyor ama tabi kişiden kişiye değişir. Oturup kendiniz dinlemelisiniz. Hem sedanda hem de hb'de yer alan multimedya ekranına android auto ya da car play ile bağlanısanız yol boyu istediğiniz müzikleri dinleyebilir istediniz kişiyi sesli şekilde arayabilir ya da navigasyonu sesle kontrol edebilirsiniz.



    5- Fabrika verisi 8.2 saniye ancak sedan kasa sadece gaz ile kalkışta gps ölçümüne göre 7.7 saniyede 100 km hıza çıkabiliyor. Frende tutarak turboyu doldurursanız (brake boost) 7.2 saniyede 100 km hıza ulaşabiliyor. Hb için bu değerlere 20 salise filan eklemek gerekiyor. Çünkü hem biraz daha ağır hem de rüzgar direnci biraz daha fazla. Yanlışım varsa düzeltsinler ama normal kalkışta hb'nin gps ölçümü 7.9 saniye diye hatırlıyorum.



    6- Ben Aydın bayisinden aldım orada bir satış danışmanı hiç ilgilenmedi bir diğeri çok iyi ilgilendi. Aynı bayi içinde bile farklı muamele görebilirsiniz buna hazırlıklı olun. Donanım tablolarını kendiniz inceleyin hatta ezberleyin, bayiye gidince test sürüşü isteyin ve kararınızı kendiniz verin, satış elemanlarından birşey beklemeyin. Bu şekilde sinirinizde bozulmamış olur. Geçen sene bir çok markanın bayisini gezdim hiçbirisi baktığım arabanın özelliklerine benim kadar hakim değildi. Ford bayisinde bırakın teknik özelliği donanımı filan aracın bagaj hacmini bilmeyen satış elemanı gördüm.

    Son olarak Civic sahibi olursanız almak üzere olduğunuz Leon'un dolu yemiş olmasına şükür edeceğinize emin olabilirsiniz. Yol tutuş, hızlanma, kalite, konfor, hacim... aklınıza ne geliyorsa her konuda daha üstün bir aracınız olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 31 Aralık 2018; 1:16:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iyi günler 2018 exe eco aracım 15000 km de son 1-2 haftadır fren yaparken ıslık sesi gibi bir ses geliyor 15 dakika kadar sonra ses kesiliyor bunun nedeni nedir ?
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .19FB07.

    arkadaşlar iyi günler 2018 exe eco aracım 15000 km de son 1-2 haftadır fren yaparken ıslık sesi gibi bir ses geliyor 15 dakika kadar sonra ses kesiliyor bunun nedeni nedir ?
    Fren balatası bitmek üzere % 90..
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    15000 KM balata biter mi? Toyota Corolla konusunda bi arkadaş 40000 km bittiği için dert yanıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    abi 15000 km de biter mi balata daha 8 aylık araç
  • .19FB07. . kullanıcısına yanıt
    Biter Kardesim cunku yeni nesil Balatalar dayaniksiz..Kanserolejen madde icermemesi gerekiyor,o yuzden dayanaksiz cabuk bitiyor malesef..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    Honda'nin balatalari cok dayaniksiz..Ben 20.000 Km'de bir degistiriyordum...Biraz da kullanima bagli tabi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki ne yapmam gerek 1 haftaya 16 bin olacak 20 bin bakımına kadar idare eder mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .19FB07.

    peki ne yapmam gerek 1 haftaya 16 bin olacak 20 bin bakımına kadar idare eder mi
    Disklerdeki çiziği derinlestirirsin kesinlikle hemen değiştir. Bak derinlestirirsin diyorum çünkü ses geliyor ise zaten çizilmeye başlamıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Acabca dayanıklı kansorejen madde içeren balata temin edilip serviste garanti bozulmadan değiştirme imkanı var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm honda severlerinin ve kullanıcılarının yeni yılını kutlarım. Civicimi sattım ama honda sevgim devam ediyor hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar golf 7 tsı 1.2 manuel aracimi cvt eco elangace ile değiştirmeyi düşünüyorum.Arabanin artıları eksileri nelerdir acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Bende sport plus babamda ise rs var, geçen babamın rs i kullandım daha sessiz. Hb de yüksek hızda uğultu oluyor, ama genel anlamda bagajı küçük olsa da daha kullanışlı. Bu arada bundan önce golf 7 dizel highline dsg kullandım, o kadar çok sorun çıkardı ki. Golf 7 forumda yazımı görebilirsiniz. Japonlar dayanıklılık açısından daha iyi düşünüyorum. Dsg den cvt ye geçince biraz alışmam gerekti ama şu anda çok sorun olmuyor. Ses sistemi olarak 11. Kademe üstü rahatsız ediyor beni açıkçası. Ses kalitesi olarak fena değil ama benim kulakta çok parlak değil. En iyisi sizin dinlemeniz olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    BEN DIZEL CIVIGIN BALATA resmını koytum.ıtalya malı dıkkat edın.sızde bakın.
  • 
Sayfa: önceki 16611662166316641665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.