Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38.968
Cevap
305
Favori
2.226.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanselvi

    Şöylede bir gerçek var megane 20 3. Dünya ülkesinde (aralarında bir kaç batı da var) satışa çıkacakmış. Honda tüm dünyada satıyor. Bu arada bagaj 570 litre civarı. Megane estate ise 650 litre bagajla gelecek sanırım. Şu anda megane dizel otomatik 91bin dolusu. Sedan da 95 olsun. Ama bir çok opsiyon kırpık geliyor. Zaten zibil gibi bu kötü fluence sat5ılıyordu. Şimdiki megane için iyi konuşuluyor genelde. Megane sedan da iyi çıkarsa bizim civice nal toplatırlar. Mazda amerikada tutuyor diye sağolsunlar nerdeyse 110 lira istiyorlar. Honda da aynı hataya düşer sonra civic te mazda 3 ile bir de yanına subaru levorgu alır kadeş kardeş oynarlar. Senede 3000 4000 satarlar tamsm olur

    corolladan 3-5 fazla verilir demiştim CİVİC için,


    megane dan da 10 fazla verilir. tam dolusu 91 K imiş sedanıda 95 olurmuş ...

    ne satıyorsun be kardeşim altı üstü reno...

    CIVIC be bu CIVIC.. tövbe estağfurullah tövbe




  • bu yeni civic konusu gerçekten diğer konulara göre çok yoğun. yeni megane çıktı millet biniyor ama konusu daha bir kaç sayfa olmuş. Bizim konu nasılsa 100 sayfayı devirmek üzere.
  • crv konusunda -sehir ici acil fren sistemi her donanimda mevcuttu- ve bir kisinin arabasi gereksiz yere trafikte fren yapinca arkadan carpmislardi tesla otopilot kazasinda gecen biri oldu bu sistemlerin kararliligi tartisilir ben volvo testini fifth gear da gormustum yine bu programlar bu konuda test yapmazsa karsilastirma bulmamiz zor gibi
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Talismanı inceledim ama beğenmedim yeterince iyi değil o kadar para vermem ben şahsen. Megane distan güzelde içten pek güzel gelmedi arka koltuk diz mesafesi yeterli değil, bagaj desen oda kucuk fiyat olarak zaten 100 k civarinda değer mi değmez mi iyi dusunmek lazim gerci bana cazip gelen tek şey kör nokta uyarı sisteminin olmasiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: problematik

    Yalıtım, segment, güvenlik vs. gibi tüm tartışmalara son... Katkımız olsun, bunu inceleyin.
    Honda civic auto steel

    Baya iyiymis tşkler
  • donanım açısından bakacak olursak, özellikle civic'in abd'deki touring versiyonu çok başarılı. ama yine oradaki elantra, focus, mazda 3'ü incelersek onların da aşağı yukarı aynı seviyede olduğunu görebiliriz. bizim ülkemiz için de şöyle birşey söz konusu. yeni civic'te öve öve bitiremediğimiz donanımların neredeyse %95'i artık 'yeni kasa' olarak gelen herhangi bir c sınıfı araçta mevcut. deri koltuk, ısıtma, soğutma, geri görüş kamerası, sürüş ve güvenlik yardımları, led far vs. vs.

    hatta soğutmalı masajlı koltuklar, kör nokta uyarı sistemi gibi civic'te olmayan özelliklere sahip araçlar bile mevcut. şimdi açık konuşalım. durum böyleyken yeni civic'in artısı olarak tasarımı ve motor performansı (en azından yurtdışı verilerini incelersek) kalıyor. estetiğin de göreceli olduğunu düşünürsek, elimizde mevcut olan en spesifik artı 174 hp'lik motor.

    ilk etapta gelecek atmosferik motorlu versiyonu düşündüğümüzde ise, piyasadaki c sınıfı araçlardan çok bir farkı kalmıyor, sadece aracın tipini beğenen alacak beğenmeyen gidip başka birşey alacak.




  • SHOSTKOVİCH kullanıcısına yanıt
    2016 üretim yılı mevcut kasa araç çıktığında executive benzinli otomatik liste fiyatı 82110 liraydı. o saatten sonra döviz, vergi vs vs artmadığına, model yılı da değişmediğine göre yapılan zamlar beni bağlamıyor. (kaldı ki zaten mayıs ayında bile şu aracı 75 civarına satıyorlardı).

    yeni civic'in çıkışındaki liste fiyatını, ben 2016 modelin ilk çıkış fiyatı olan 82110 lira ile karşılaştıracağım. yani demek istediğim yaz boyunca her ay 1000 lira zam yapıp, eylül başında mevcut civic'in fiyatı 85'e bile çıksa, yeni kasaya (atmosferik olana) eğer 90bin isterlerse, benim açımdan yapılmış zam 5bin değil 8bin lira olacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hondaprojason -- 14 Temmuz 2016; 15:22:57 >
  • Resim Türkiye den.. Şekerpınar fabrikasında eğitimden;

  • hondaprojason H kullanıcısına yanıt
    Bugün faceden yine yokladim Honda Tr yi ama yine aynı yanıtı verdiler ilerleyen günlerde bizi takip edin şeklinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wolfen1976

    Bugün faceden yine yokladim Honda Tr yi ama yine aynı yanıtı verdiler ilerleyen günlerde bizi takip edin şeklinde.

    NİGHTROD arkadaşın da dediği gibi, başka firmalar birkaç ay önceden reklamı yapmaya başlıyor ki, millet merakını gidersin, inceleme fırsatı olsun.

    honda tr face'te sürekli, 'çalışmalar devam ediyor ilerleyen günlerde bıdı bıdı bıdı' diyor. ben de biliyorum arkadaş çalışmanın devam ettiğini, yatmıyorsunuz heralde :D herkes yazıyor 'yeni civic ne zaman geliyor, kaça gelecek' diye. en azından yaklaşık bir tarih verir insan, bazı donanımların olup olmayacağını falan söyler. ilginç valla.




  • hondaprojason H kullanıcısına yanıt
    Reklam demişkene gecen haftaydı sanırım NTV yada ona benzer bir kanalda Yeni H-RV reklami görmustum televizyonda ilk kez.
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    satışa çıktıktan sonra dönmeye başladı o reklam. keşke 1-2 ay önce başlasalar. amaan neyse, turbo nun fiyatı çok abartmasınlar da gerisini istedikleri gibi yapabilirler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wolfen1976

    Talismanı inceledim ama beğenmedim yeterince iyi değil o kadar para vermem ben şahsen. Megane distan güzelde içten pek güzel gelmedi arka koltuk diz mesafesi yeterli değil, bagaj desen oda kucuk fiyat olarak zaten 100 k civarinda değer mi değmez mi iyi dusunmek lazim gerci bana cazip gelen tek şey kör nokta uyarı sisteminin olmasiydi.

    bakın beğenmemek ve o değer vermemek ayrı birşeydir ve ona saygı duyarım ama bazı trollerin yaptığı gibi talisman teneke, her tarafı dökülüyor, kalitesiz gibi ithamlarda bulunmak yanlıştır.

    quote:


    arkadaş şu test videosunu kastetmiş,


    türkiyede bu işi layıkıyla yapan tek kişinin fahir talip olduğunu düşünüyorum. o yüzden geri kalan testleri ciddiye almıyorum.




  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Yok teneke şeklindeki yorumları genelde 2 harfli olan malum alaman marka fanlari yapiyorlar ama onlara birsey olmaz torpilli olduklari icin biz tenekenin t sini yazsak anında cezayı kesiyorlar adamına göre muamele özetle.

    Fahir testten çok arabalarla geziyor bence cunku sürekli aynı tip anlatım tarzı var " bakalım arka koltukta bize ne sunulmuş " gibi bana sıkıcı gelse de izliyorum başka test sürüsleride izledim daha profesyonel olanlari da var daha basit olanlarida eglenceli bir meslek emekli olunca yapilabilir aslında.
  • Slm beyler 2015 model corolla aracım var. Bende yeni kasa civcivi bekliyorum. 1.6 Dizel Otomatik ile gelirse hondacı olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih!

    Resim Türkiye den.. Şekerpınar fabrikasında eğitimden;



    Full led farlar var gercektende yasasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hurma10

    merhaba,
    yeni turbo benzinli motor un torq u neden düşük acaba, mesela rakiplerde torq değerleri 250 nm


    Beyler ne düşünüyorsunuz arkadaşın sorusu hakkında? CVT şanzımandan diyeceğim ama...

    Ya da geniş devir bandında mı veriyor düşük torku? Öyleyse bir problem olmaz hatta alınan zevk katlanır zira.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİGHTROD -- 14 Temmuz 2016; 16:39:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torkun neden 220 olduğu konusunda daha önce bazı olasılıkları yazmıştık. Bana göre iki ihtimal olabilir

    1- CVT şanzımanın dayanım kapasitesi nedeniyle
    2- Torku daha geniş devir aralığına yaymak için

    Mühendislerin düşüncesini bilmek zor ama her iki ihtimal birden de olabilir tabi.
  • NİGHTROD kullanıcısına yanıt
    Onun yanıtı evvelki sayfalarda verildi zaten birkaç sayfa geriye gitmesi yeterli.
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Bana laf carpiyosun sanirim. Ben talisman teneke falan demedim testlerin yalancisiyim dedim. Adamlarda bos insan degil yani biri makine muhendisi biri insaat muhendisi ve bu isi bence layikiyle yapiolar sen inanmayabilirsin farkli testlere inanabilirsin bana troll diyemezsin. ayrica video da motor sanziman birlikteligine cok iyi demisler zaten tek olumsuzluk olarak fiyat ve biraz iceri ses aliyor diyorlar. Trim sesleri var diyor adam yalan mi soylucek trim sesi varsa vardir yoksa yoktur. Ben ayrica tasarim olarak begeniyorum talismani ama kendim test edip gormedende almam tabiki sadece testlerin hepsini izlemek sonrada kendin test etmek lazim diye dusunuyorum. 140 bin tl lik araca kalitesiz teneke demem zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.