Şimdi Ara

Honda City Türkiye fiyatı açıklandı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
4
Favori
35.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FD6'yı sattım satalı Honda'yı arıyorum. En kötü 0 en iyi ikinci elden evladır dedik ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Türkiye şartlarında elimdeki tüm parayı verip bir de üstüne borçlanıyorsam o 2. el aracın sorun çıkarmaması lazım.


    Euro yüzünden yedek parça fiyatları uçtu ve bulunmuyor bile.


    Burada Honda'yı kötüleyenler millete turbo al diyenler bakım masraflarını karşılayacaksa ben de alayım turbolu araç bana uyar.

  • Sifir aldigin araba garantili degil mi? Garanti sadece Honda ya mi mahsus?
    Atmosferik arıza yapmaz diye kural mi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso kullanıcısına yanıt

    Yukarıdaki arkadaş 230'a Honda City alacağınıza gidin 2. el Polo alın diyor. O alacağım araca garanti veriyorsa alayım diyorum ben de. Rent a car çıkması mıdır önceki sahibi nasıl kullanmıştır bilebiliyor muyuz? Sen bu riske girmek istersin ben istemem. Atmosferik bana daha güvenilir geliyorsa performanstan feragat edebilirim. Bu da tamamen benim beklentilerim ve mali durumum ile alakalı.


    Bu forumdakiler bunu bir anlayamadı. X lira bütçesi olan adama hemen X arabayı öneriyor. Bakalım o kişi aylık ne kadar yakıt koyabilecek. Ekstra masraf çıktığında kolaylıkla ödeyebilecek mi? Aracı kısa vadede mi satacak uzun vadede mi. Bunlar hiç konuşulmadan millet atmosferikti turboydu birbirine giriyor.

  • BOMBOM41 B kullanıcısına yanıt

    "zaten mantıklı düşününen birisi bu leş honda city ye o kadar para bağlamaz" bu cümleni sana aynen geri iade ediyorum. leş ne demek ya. beğenmiyorum ben almam de geç. Ben city aldım füme renk yakında eklerim resimlerinide görürsünüz. gayet te güzel de bir araç. çevremdeki herkes bu araba olmuş tipi güzel fiyatı da 10 numara diyor. clio veya polo alacağıma şehir için yeterli bir seviyede sorunsuz mekaniği ve güzel bir görünüşü olan otomatik vites dolu bir araç almayı tercih ettim. sen almayabilirsin. Şunu da ekleyim dizel otomatik civiğim de var.

    gelelim araba için 1 haftalık yorumlarıma. araç yok arkadaşlar görüp almak isteyen arkadaşıma 2 ay sonra gün verdiler en erken.multımedya ekranında navigasyon yok.goruntulu vıdeo izleme yok.bir torpidosu var açıp kapatın mı kalitenin ne kadar zayıf olduğunu anlıyorsun. Ses sistemi civicten sonra oldukça kötü geldi(ses boğuk biraz)mıcırlı asfaltta özellikle 100 km üzerinde araç geziniyor yolda tehlikeli.(gerçi hep geziniyor ama oturaklı dııl araba)Ama şehir içinde çok kıvrak.direksiyonu çok yumuşak.civiğe binince direksiyonu hantal geldi okadar yani...arka frenler kampana.farları güzel aydınlatıyor.40 litre benzin deposu var bugun fulledım 300 tl net arkadaslar 38 lıtre aldı.

    ,aklınıza gelen birşey olursa yazın cevaplayım.





  • Honda City Türkiye fiyatı açıklandı
    Honda City Türkiye fiyatı açıklandı
    Honda City Türkiye fiyatı açıklandı
    Honda City Türkiye fiyatı açıklandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imbus_civata -- 25 Eylül 2021; 8:46:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • imbus_civata kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun nasıl yakıtı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imbus_civata kullanıcısına yanıt

    Rengi çok güzelmiş , hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Yan aynalar klasik City aynası :) Lansman fiyatları kısmen uygun oluyor. Bende FC5 kasa Civic çıktığında 2016 Kasım ayında 81 bin liraya almıştım..altı ay beraber olduk sonra alışmadım ve sattım. Yüksek araçtan geçmiştim. Hala Honda kullanıyorum ama :)

  • Emekkk kullanıcısına yanıt

    6,5-8 arası gösteriyor. dizel civic izmirde 40 litre depo ile 550-600 arası gıdıyor ,benzinli city aynı yolda 40 litre depo ile (benzin) kaç km yapıcak görücem muhtemelen ay sonu detayları paylaşırım.Aradaki farkı bende merak ediyorum..

    araç kötü diil ama 200 k edecek bir araçta diil.gerçi civicde 250 k etmez ama devlet baba sağolsun.

  • imbus_civata kullanıcısına yanıt
    Hazır araç yeni iken fuelio ile takibi yapın güzel kontrol sağlıyor, aynen eskiden 120 bine c180 merso alırken :D çok diyorduk şuan 200 e herkez alıştı maalesef ama kazancımiz çok değişmedi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lansmandan kırmızı aldım bir hafta oldu. ilk japonum. ÖTV yüzünden bu fiyata alınabilecek en mantıklı araç bu sanırım. Kriz ortamında borçlanmak istemedim açıkçası. Donanım olarak iyi araç. Fazla bir beklentiniz yoksa gayet iş görür. Seramik film falan 231500+ MTV+ kasko+ sigorta 236 ya geldi. İşe git eve gel için ideal bir araç.

    Yalnız araç baya hafif. Bugün rüzgarda 90 civarı giderken yolda gezeledi durdu. Bir de kontağı kapatınca silecekler yukarıda kalıyor. Saçma olmuş. Park sensörü de yok. Ses sistemi baya zayıf. Bilgi ekranı çok küçük. Sürücü koltuğu baya yüksekte. Bagaj halısı çok dandik. Beğenmediklerim bunlar şimdilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba felaket şekilde yolda geziniyor. hiç böyle bir araç görmemiştim. kullanmadan denemeden 100 km vs ustunu tecrube etmeden almayın aracı :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imbus_civata kullanıcısına yanıt
    İlginç. Ben yaklaşık 13 senedir jazz kullanıyorum, şu anda ‘16 jazz var. Seyrek de olsa 120+ km hıza çıkıyorum öyle gezme falan görmedim. Ha, viraja biraz yüksek hızla girince atıyor kendini bazen ama gezme vs yok hiç düz yolda yüksek hızda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt

    2002-2005-2007-2009 jazz 2010 cıty 2015 cıvıc2018 cıvıc kullanmak nasıl oldu hıc bırınde bu kadar tedırgın olmadım emın olabılırsın.mutlaka dene ve hızını 100 km ustunde tut ve ne olacagını gor.araç tedırgın edıyor ınsanı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imbus_civata -- 27 Eylül 2021; 23:52:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodorevil

    Egea'nın benzinlisi 11,5 saniye. Dizelin hızlanması da 11.7 saniye. 12.8 ne alaka?



    Alıntıları Göster

    Makyajlı kasa PDF si Euro 6 1.3 Mj 12.8 saniye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı bayide inceledim ve kısa bir test sürüşü yaptım. Eski iki city kasayı da kullanmış bir kişi olarak diyebilirim ki bu kasanın dış görünümü ve led ışıklandırmaları gayet güzel olmuş. Tasarım olarak bence hoş duruyor. Arka diz mesafesi ve bagaj kapasitesi de hiç fena değil. İşçiliğe ve malzeme kalitesine kötü diyemem neticede bu segmentin seviyesi ve beklentileri belli. Test sürüşü izlenimim ise şöyle: direksiyon çok kıvrak şehir içinde avantaj sağlayacaktır. Cvt şanzımandan mı yoksa atmosferik motordan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ancak ani hızlanma isteyip gaza yüklendiğinizde motorun devri yükseliyor ancak gözle görülür bir hızlanma olmuyor. Motor bağırıyor ancak ivmelenme çok sonraları(1-2 saniye) oluyor. Haa bunu alacak kişi yarış yapmak için almayacak ama sollama yapmak istendiğinde öne atılması gerekir. Belki ben cvt şanzımanın yabancısı olduğumdan dilinden anlamamış olabilirim, belki devri yavaş yavaş yükseltmem gerekiyordu...
    Sonuç olarak çok beklenti yoksa tailant veya 301 yerine bence tercih edilebilir. Alanların olduğunu görüyorum, onların yorumları çok daha önemli, beş dakikalık test sürüşünde çok da net şeyleri anlamak mümkün değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunHoca -- 5 Ekim 2021; 12:22:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • zaten şöyle kabaca bakınca


    250 bin bandında


    birkaç araç var


    • toyota coralla (3 silindir)
    • hyundai elantra
    • honda city

    city fotoğrafta gördüğüm kadarı ile corolla ve elantradan DAR duruyor

  • Bu araca göre uygun bijon aralığında 17" bir jant bulunursa 205/45R17 lastiklerle daha şık görünebilir.


    Bijon aralığının kaç olduğunu bilen var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 24 Ekim 2021; 15:21:59 >
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    dar durması gerekiyor zaten aynı segment değil Corolla ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.