Şimdi Ara

Honda Cıty 2024 Lastik Değişimi 205.55.16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 185.55.16 olan latiklerimi 205.55.16 lastik degişimini gerçekleştirdim aracın yol tutuşu artı daha oturaklı bir araç haline geldi herhangi bir sürtünme yapmıyor lastiler taktirmak isteyenlere tavsiye edebilirim

Cıty

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne kadara mal oldu lastikler ?

• Yakıt tüketiminizde artış olacaktır hocam, o konuyu iyice tarttınız mı? Yakıt litre fiyatı 50 liraya yaklaştı, babamında aracı 185/55 r16; tüketim artacak diye lastik basi 500-750 lira uygun olmasına rağmen 195/55 r16 bile takmadım.

• texmo kullanıcısına yanıt

Lastikler eski aracımdan kalma oldugu için ekstradan bir maliyet cıkmadı lastikci arkadaş ölçtü biçti hatta lifte kaldırarak yürüttü hiç bir sıkıntı yok

• Zvjezdan kullanıcısına yanıt

Bugün testini yaptım kocaeli kartepeye gittim gerçekte yakıtta ahım şahım denilecek bir oynama olmadı Benim anlamadıgım fiyat linea 1.3 multijet araca 205.55.16 takmış fabrika bu araca 185.55.16 takıyor bide bulunmayan ölçü ara ölçüfiyatıda pahalı

• Bydesi B kullanıcısına yanıt

Evet hocam maalesef en büyük dezavantajı ara ölçü olduğu için fiyatları. Japon üreticilerde bu ölçü var, neye istinaden belirlediler bilmiyorum ama babaminda aracı Suzuki. Babamin araçta yol tutuşundan yana sorun yok hatta epey başarılı; 185 tabanla yakitta tasarruf sağlıyor markalar ama lastikler ara ölçü olduğu için pahalı gerçekten hocam. Bulmasi da ayrı dert, zor bulunuyor. Güle güle kullanın

• Şoför kapısında yazan ölçülere uygun mu ebatlar ? Ve kasko var ise kaskonun bundan haberi var mı kaza durumda alacağı aksiyon ne durumda ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zvjezdan kullanıcısına yanıt

teşşekürler eger yol tutuşu istiyorsanız kesinlikle öneririm

• kapı yanında geçen rakam 185.55.16 benim taktıgım 205.55.16 jant ebatında oynamadıkça kasko niye bozulsun ki sadece lastik ebatı jant olunca maliyeti biraz farklı oldugundan poliçeye yansıyacagından dolayı policede fark çıktıgından kasko bozulmaz

• Değişimde 195 55 16 olabilir , çok da farketmz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.