Şimdi Ara

Honda CB 125E nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ehliyet ve tecrübe var, bu motoru almayi dusunuyorum fiyatı da uygun sizce yakıt ve performans olarak iyi midir ? Kısaca f/p midir ?

Eğer bu fiyata daha iyi bir model varsa 4 bin TL yı geçmeyecek şekilde önerilere açığım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Az cok kalitesi belli bir makine, eskiden kargocu arkadaslar da kullanırdı hatta eminonunde 3 5 kisinin hala bu amac icin kullandigini biliyorum. Ogrenmek pratik yapmak icin ideal ama trafikte diger araclar tarafından hor gorulmeniz buyuk bir ihtimal bunu goz onune alin, eger sifir olarak tercih edecekseniz o paraya Hero da Bajaj da daha guzel performanslı makine bulunabilir. İkinci el alinacaksa da 2500 3000 anca eder bence çünkü 3200 3500 e boxer gibi bir makine var ve aralarinda cc farkı var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Az cok kalitesi belli bir makine, eskiden kargocu arkadaslar da kullanırdı hatta eminonunde 3 5 kisinin hala bu amac icin kullandigini biliyorum. Ogrenmek pratik yapmak icin ideal ama trafikte diger araclar tarafından hor gorulmeniz buyuk bir ihtimal bunu goz onune alin, eger sifir olarak tercih edecekseniz o paraya Hero da Bajaj da daha guzel performanslı makine bulunabilir. İkinci el alinacaksa da 2500 3000 anca eder bence çünkü 3200 3500 e boxer gibi bir makine var ve aralarinda cc farkı var...

boxer derken hocam marka model ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum Sahibinin Arkadaşı

Ehliyer ve tecrübe mi var

BLOCK

• Merhaba kusura bakmayın ufak bir sıkıntıdan ötürü cevap yazamadım Bajaj Boxer 150 cc.

http://www.motorumla.net/bajaj-boxer-150/

Bu adresten uzun yolculuklar yapan değerli bir kardeşimizin bahsi geçen motor hakkındaki yorumlarını okuyabilirsiniz.

Bu mesaja eklenen görseller:

Honda CB 125E nasıldır ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra K 1.4T Alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.