Şimdi Ara

.:: HONDA Accord Kulübü ::. (1054. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.214
Cevap
142
Favori
1.333.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10521053105410551056
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4500 tl ye ne yapıyormuş gerçekten merak ettim? Serviste en son silindir kapak contası 600 tl’ydi. Rektefiyeci de kapağı silmeye 350 ile 500 arası yazar. Etti size 1100 tl. Max olarak 1000 tl de ustaya işçilik yazıyorum. 16 subap için subap lastikleri değişse “orjinal” alınsa tanesi 80 liraydı 1200 de ona yazalım. 130 tl serviste orjinal termostat. 100 lirada hararet müşürü alırsınız. Bu saydıklarım bu işin zirvesi. 3600 tl tutuyor. normalde conta yanıksa kapak silinir orjinal silindir kapak contası koyulur ve olay biter. Yani 2500 lira tutar maximum. Ankaradaysanız yardımcı olayım 4500 lira büyük para.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volvole

    Başka yolu yok maleseff, aracınızı piyasadakilerden 3-5 daha ucuza aldıysanız %99 ihtimalle 3-5 az verdiğinizi 10 vererek aracı düze çıkaracaksınız.

    Alıntıları Göster
    Ben burada motor inicek denilen kullanicinin oksijen sensorunun fisini cekmesiyle aracinin duzeldigini biliyorum
    Belki termostatinizla yada yan sanayi radyatorun teknik olculeriyle orjinali arasinda fark vardir araciniz hararet yapmiyosa su eksiltmiyosa bunlarada bir bakin ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim deneyeceğim 🙏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. 90 bin civarına Accord arıyorum. Sakarya çevresinden olması tercihimdir
  • Herkese selamlar arkadaşlar 2007-2008 accord 2.0 executive almayı düşünüyorum size zahmet alırken araca bakarken nelere özellikle dikkat etmeliyim km olarak 200 bin altındakilere bakıyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleyküm 98 model accordum var. Nötr'den Reverse'e yada Drive'ye alırken araba bir irkiliyor gibi oluyor.birde D4 ışığı yanıp sönüyor. Rölanti'de titreme yüksek sizce araba artık öldü mü?
  • NumberThree N kullanıcısına yanıt
    şanzıman yağı en son ne zaman değişti ve hangi marka konuldu, yağ seviyesi ne durumda otomatik viteste ilk önce yağ uygunluğu, seviyesi temizliği vs. en önemli durum, ilk yağ durumunu kontrol etmekte fayda var.
  • Arabayı yeni aldım yağ konusunda bilgim yok ama en az 1 senedir hiçbir işlem yapılmadığına eminim çünkü 1 senedir yatıyormuş araba . hangi yağ kullanmalıyım.
  • NumberThree N kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba .
    Accordlar için önerilen bir yağdır . Ben de kendi aracımda bunu kullanıyorum . TAvsiye ederim .
    https://urun.n11.com/sanziman-yagi/eneos-eco-atf-otomatik-sanziman-yagi-1-lt-P165897942
  • muhendis biri kullanıcısına yanıt
    Bu şanzıman yağı arabanın 100ü geçememesine sebep olabilecek kadar önemli mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. 2004 2.4 Accord sahibiyim. Son günlerde rolanti devri çok düştü. Normalde 600 devirde çalışıyordu ama bugünlerde 300 hatta bazen 200 e düşüyor ve araç stop etmeye yaklaşıyor. Sizce neden olabilir? Daha önce düşük katalizör verimi diye bir arıza almıştık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.
    Accordumun klima kompresörü değişecek. İstanbul Avrupa yakasından tavsiye edeceğiniz bir servis var mı. Orijinali çok pahalı. Muadil parça takılacak büyük ihtimalle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikler herkese Selamün Aleyküm.2.4 Accord Almak istiyorum.Arabam.com da bir tane var bakımlı görünüyor tabi ki fiyatıda 2004 model bir araca göre fazla görünüyor.(70.000)https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-honda-accord-2-4-executive/hastasindan-hastasina-her-anlamiyla-tam-bakimli/13587003

    Araç linkte, bir de 2.4'ün makyajlı kasa (2007 si) olanı var.https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-honda-accord-2-4-executive/acilll-satilik-sahibinden-honda-accord-2-4-executive-2007-model/12829663 fiyatı da uygun (64.750) Ancak arkadan kazalı ve ağır hasar kayıtlı, üç parça değişeni var(Arka iki çamurluk ve bagaj kapağı) Sizin yorumlarınız ne olur? Makyajlı kasa diye hem de yaşı diğerine göre genç diye heves ediyorum ama diğeri de bakımlı görünüyor.Sizin fikriniz nedir?Alınır mı alınmaz mı ne dersiniz?
  • Guşav G kullanıcısına yanıt
    vealeyküm selam kardeşim. 70.000 bu araçlar için tabiki fazla, km si de düşük değil. Km düşüktür değişeni olmaz boyada bir iki parçada olur anlarım da satan arkadaşlar kusura bakmasınlar iyice ayarı kaçtı milletin. 6 ay önce 50.000 liraya verdim sadece 4 çamurlukta boya vardı 225 binde idi. şimdi 70 lerin üzerinde yazıyorlar, ben anlam veremiyorum artık, sahibinden sitesi özellikle çok büyük etken bu işte. araçlara sanki haftalık 1-2 bin lira ekleniyor. ağır hasarlı dediğinizin de fiyatı düşük değil. belliki arkadan da sağlam darbe almış ben almazdım açıkçası. fiyat düşük değil çünkü. işte piyasa maalesef ağır hasarlıları bile normal araç seviyesine getirdi. satıcılar artık değişen var derken sadece 2-3 değişen demeye başladı normal bişeyden bahseder gibi. Şahsi fikrim bu piyasada araba almam , artık bir çoğu gibi keyifle bineceğim değil ayağımı yerden kessin ucuz olsun demeye yaklaşıyorum artık. binmekten ziyade yürütmek zorlaştı araçları, parça maliyetleri, vergisi, sigortası artık ciddi rakamlara ulaştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afhaktan -- 12 Şubat 2020; 12:15:57 >




  • muhendis biri kullanıcısına yanıt
    benim klima kompresörü de bozulmuştu. 7500 tl dedi servis. 650 tl ye izmirden sipariş ettim geldi. 2 yıl oldu çok şükür halen iyi. ustalar randuman vermez dedi ama iyi çıktı şükür.https://www.ariotoklima.com/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa epey yükseldi @afhaktan ‘ın aracını ben aldım. hem zevki hemde yapılması gerek mekanik problemlerini giderdim. ancak şu an her araba gibi accordun piyasası da yükseldi. Temiz düzgün araba kalmamış olması da bunu epey etkiliyor. Satmayı düşünmediğim halde geçen gün bir arkadaşımın arkadaşı 75 bin TL teklif etti ve bu arkadaş 4 aydır accord arıyormuş gittiğim arabalar hep berbattı diyor. Bence niyetiniz varsa gördüğünüz temiz aracı direk alın. Şu an tüm arabalar reşat altını gibi her ay üstüne 3 5 bin tl koyuyor.

    .:: HONDA Accord Kulübü ::.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Octavia rs aracimdan sonra aldığım 2.0 i 15 gün kullanabildim 2.4 u baya bir süredir kullanmaktayım ancak rs aracımdaki tadı asla vermiyor sadece d segmenti olması ve araç dizaynı güzel özellikleri güzel tek eksi yani atmosferik olması üzerinde güçlendirme vs yapılamaması yeni kasaların da standard 155 HP gelmesi Accord a daha güçlü motorlar yakışır kanaatindeyim en büyük ekşisi bence...bu arada Ankara da 2004 model Accord için body kit on arka yan marspiyel yaptirabilecegim bir yer varmı bildiginiz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Accord severlere haberim var .. Yeni kasa Accord 1.5 turbo benzinli motor ile 2021 de gelecekmiş . Bugün Honda yetkili satıcısındaki satış temsilcisi söyledi..
  • otk0638 kullanıcısına yanıt
    şu an altından da kıymetli arabalar :) temiz araç yok gerçekten, bulan da bırakmasın elindekini macera aramayın.

    yeni accoord ile ilgili sevindim ama yazık ettiler araca, araya hiç boşluk koymamalı, bütün modeller aralıksız gelmeliydi, araç satmak istediklerinden emin değilim. Bu araçların az da olsa standart kullanıcıları vardı, resmen bitirdiler. Yinede gelmesini tabi ki istiyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afhaktan -- 19 Şubat 2020; 9:13:12 >
  • Daha önce buraya yazmıştım Accord çok sert diye ustama da bunda bir anormallik var diye söylemiştim olabilir Accord sert araç demişti neyse havalar ısınınca acaba kışlık lastiğim eski de ondan mı yapıyor acaba diye düşünüp lastikleri değiştirdim.
    Ama az değişiklik oldu bariz bir yumuşama yaşamadım neyse araç kasislerde zıplıyor ve o lok diye gelen lastik sesi gelmiyordu amortisörden şüpheleniyordum zaten ama aracı salladığımda sürekli sallanmıyordu yağ akıtma yoktu ama bir anda da sallantı kesiliyordu neyse ustaya tekrar gösterdim amortisör kilitlenmiş olabilir dedi neyse çıkardık amortisör takılmış yani işi bitmiş gittik parçacıya iki model arasında kaldım biri çin malı mayer diye bir marka biride dji diye bir şey neyse baya düşündükten sonra ustada al hocam mayeri dedi (garantisi 6 ay mış diğerinin 2 yıl ama mayer yumuşak ve ucuz ) aldık taktık Aman Allahım yok böyle birşey araba resmen uçan halı oldu yazık etmişim 3 aydır kendime makine resmen yayın üzerinde gidiyormuş. lastiklerde kısmen etki etti (gerçi michelin Alpinler 4 yıllık olmasına rağmen gayet yumuşakmış çünkü yeni lastikler falken ziex 310 gayet yumuşak ve sessiz olarak bilinen bir lastik ama fark öyle acayip olmadı lastikten yana, esas sorun amortisörmüş

    Araçtan soğuyan ben araca resmen bağlandım :) Umarım amortisör en azından 1 yıl felan idare eder patlarsa yine aynı marka alıp geçerim çünkü gerçekten çok yumuşadı araç orjinal amortisör sert (kayaba herhalde) ve pahalı hiç gerek yok bence ben zaten aracı fazla zorlamam :)




  • 
Sayfa: önceki 10521053105410551056
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.