Şimdi Ara

honda accord 2.4 lpg montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar allah nasip ederse yarın honda accord 2.4 aracımı teslim alacağım bir süre benzinde bindikten sonra montaj işçiliği kaliteli olan titiz bir firmada prins lpg dönüşümü yaptıracağım neden prins diye sorulduğunu duyar gibiyim fakat bu arabamda kumar oynamak istemiyorum o yüzden sadece prins ile ilgili cevapları yazarsak sevinirim bu sistemin bu araca artıları ve eksileri nelerdir
    benim için önemli olan kriterleride sıralayayım
    1: tabiki yakıt ekonomisi
    2: arıza lambası vs gibi can sıkıntısı olacak işlerin yaşanmaması ve bunu taahhut edebilecek bir firma
    3: montaj özenli yapılması çünkü arabama düşkünüm aracıma saçma sapan müdahale istemiyorum
    4: servis kolaylığı bildiğim kadarı ile istanbul anadolu yakasında 2 veya 3 tane servisi var
    aranızdan sistemi varsa 2.4 accord ile beraber kullanan yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum saygılarımla

• Montajcı olarak çevre otogaz ve kit olarak obd destekli japon keihin enjektörlü (aracınızın benzin enjektörleri ve beynide keihin'dir) KitMTM öneririm.
  • 1,5 yıldır 2,4 accord prins lpgli kullanıyorum aldığımın ertesi günü montaj yaptırdım çok çok memnunum daha önce lpgye karşı biri olarak çok iyi bir iş yapmışım kayseri distiribitörlerinde taktırdım gayet güzel işçilikle montaj yaptılarhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-makam-soforunden-temiz-lpgli-honda-101253816/detay/
    montaj resmi burda var beyaz kablolar çakar kablosu ona takılmayın.
    lpg yakıt verilerim karma kullanım ilçede yaşıyorum ama çoğunluğu rampa araba 4,5i görmediği yerler var 10-12litre arasında yakıyorum uzun yol klima açık bagaj falan 110-120km sabit ile 8,5-9,5 arası yakıyor uzun yol dip gaz kullanım 10-11litre tüketir. (lpgli tüketim)
    arıza ışığı ilk bin km bakımından önce bir defa yanar dediler takarken sonrasında bin kontrolünde yol ayarıyla sorun çözülür bir daha yanmaz dediler dedikleri gibide oldu ancak mesela zigana dağına çıkarken yakardı inerken sönerdi bunuda dert etmiyorum. veya gaz değiştirirsen yaktığı oldu ama hemen geri sönerdi sanırım hava yakıt karışımını ayarlamak için yanıp sönüyordu. toplamda 1,5 senede 5 defa yanıp kendiliğinden sönmüştür
    çekiş sorunu asla yaşamadım ki güçlü araç olduğundanda olsa gerek lpg ile 4.vites 220ye kadar çıktım önüme araç çıkmasaydı dahada giderdi bizim araçlara Sarı renk lpg enjektörü takılır bunu taktırıken aklınızda olsun
    saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: sengsm

arkadaşlar allah nasip ederse yarın honda accord 2.4 aracımı teslim alacağım bir süre benzinde bindikten sonra montaj işçiliği kaliteli olan titiz bir firmada prins lpg dönüşümü yaptıracağım neden prins diye sorulduğunu duyar gibiyim fakat bu arabamda kumar oynamak istemiyorum o yüzden sadece prins ile ilgili cevapları yazarsak sevinirim bu sistemin bu araca artıları ve eksileri nelerdir
    benim için önemli olan kriterleride sıralayayım
    1: tabiki yakıt ekonomisi
    2: arıza lambası vs gibi can sıkıntısı olacak işlerin yaşanmaması ve bunu taahhut edebilecek bir firma
    3: montaj özenli yapılması çünkü arabama düşkünüm aracıma saçma sapan müdahale istemiyorum
    4: servis kolaylığı bildiğim kadarı ile istanbul anadolu yakasında 2 veya 3 tane servisi var
    aranızdan sistemi varsa 2.4 accord ile beraber kullanan yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum saygılarımla

aracınız için en doğru ürün tercihini yapmışsınız bahsettiğiniz konularla ilgili montaj yaptıracağınız servis emin olun size tüm garantileri verecektir .
    bulunduğunuz bilgedeki tüm servisler tecrübeli ve işinin ehli servislerdir .ama benim tavsiye AY OTOGAZ sebahattin usta ile ivedi olarak görüşün hem size gereken kolaylığı sağlayacak hemde aklınıza takılan tüm sorular konusunda sizi detaylı olarak bilgilendirecektir .

araç honda olunca sistem kesinlikle prins olmalı :) eksi yönde bir şikayet yazılacağını düşünmüyorum .artıları ise tüm kompenantlar 1.sınıf ve en iyi kaliteden seçilmiş aksamlardır .İPRAGAZ güvencesiyle satışa sunulmaktadır .tüm aksam ve detaylı bilgi için www.prins.com.tr' ı incelemenizde fayda var .

PRİNS EN İYİLERİN TERCİHİ

İYİ MÜKEMMELİN DÜŞMANIDIR ...

• teşekkürler üstat aracımıda dün teslim aldım çok gecikmeden bu işlemleri halletmek istiyorum bu arada arkadaşlar aranızda 2.4 accord ve lpg li kullananlardanda yorum bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sengsm -- 4 Aralık 2012; 9:38:39 >

Orijinalden alıntı: alonewolf004

1,5 yıldır 2,4 accord prins lpgli kullanıyorum aldığımın ertesi günü montaj yaptırdım çok çok memnunum daha önce lpgye karşı biri olarak çok iyi bir iş yapmışım kayseri distiribitörlerinde taktırdım gayet güzel işçilikle montaj yaptılarhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-makam-soforunden-temiz-lpgli-honda-101253816/detay/
    montaj resmi burda var beyaz kablolar çakar kablosu ona takılmayın.
    lpg yakıt verilerim karma kullanım ilçede yaşıyorum ama çoğunluğu rampa araba 4,5i görmediği yerler var 10-12litre arasında yakıyorum uzun yol klima açık bagaj falan 110-120km sabit ile 8,5-9,5 arası yakıyor uzun yol dip gaz kullanım 10-11litre tüketir. (lpgli tüketim)
    arıza ışığı ilk bin km bakımından önce bir defa yanar dediler takarken sonrasında bin kontrolünde yol ayarıyla sorun çözülür bir daha yanmaz dediler dedikleri gibide oldu ancak mesela zigana dağına çıkarken yakardı inerken sönerdi bunuda dert etmiyorum. veya gaz değiştirirsen yaktığı oldu ama hemen geri sönerdi sanırım hava yakıt karışımını ayarlamak için yanıp sönüyordu. toplamda 1,5 senede 5 defa yanıp kendiliğinden sönmüştür
    çekiş sorunu asla yaşamadım ki güçlü araç olduğundanda olsa gerek lpg ile 4.vites 220ye kadar çıktım önüme araç çıkmasaydı dahada giderdi bizim araçlara Sarı renk lpg enjektörü takılır bunu taktırıken aklınızda olsun
    saygılarımla

teşekkür ederim ilgine dün adana istanbul arasını 920 km yi benzin ile geldim sadece bir ara aşırı yağmur olduğu için 100 km lik mesafede 100 - 120 km aralığında geldim yolun geriye kalanını 120 - 170 aralığında dönem dönem de üzerinde hızlarla 8,5 litre tüketim sağladı uzun yolda oldukça makul değerler prins kullananlar genelde memnun anladığım kadarı ile bakalım yakında bende katılacağım aralarına muhtemelen

• quote:

teşekkürler üstat aracımıda dün teslim aldım çok gecikmeden bu işlemleri halletmek istiyorum bu arada arkadaşlar aranızda 2.4 accord ve lpg li kullananlardanda yorum bekliyorum

şimdiden tasarruflu ve keyifli sürüşler PRİNS' performansı ve ve ekonomiyi bir arada yaşayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 LPG Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    SEAT LEON 1.4 TSİ LPG
    15 yıl önce açıldı
    Toyota Corolla 1.33 Lpg Kiti
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı marka arkadaşın aracına Romano OBD li kit taktırdık, şu ana kadar sıfır sorun. Bizzat bende sürdüm ve çekiş, performans kusursuz.

Orijinalden alıntı: uisik34

Aynı marka arkadaşın aracına Romano OBD li kit taktırdık, şu ana kadar sıfır sorun. Bizzat bende sürdüm ve çekiş, performans kusursuz.

obd li bir çok marka ve ürün var haklısınız belki sorun yaşanmayacaktır ama nedense çekiniyorum o yüzden kumar oynamak istemiyorum bazı arkadaşlar gördüm başlarda sorun yaşamayıp ilerleyen zamanda problem yaşayan fakat prins kullanıp 60.000 km sorunsuz kullananı da gördüm buradaki amaç bir markayı övüp diğerlerini karalamak değil belkide montajlarla ilgili problem var oda olabilir ama en azından prins i takan servisler montajada özen gösteriyor anladığım kadarı ile
  • Tabiiki gönlünüzün rahat edeceği yerde dönüşüm yaptırın benim Corolla aracımda AKL var arkadaşın araca aynı zamanda aynı yerde Romano takıldı. Aynı yer Prins montajı da yapıyordu ama fiyat farkı var. Enjektörler Khein olmaycaksa Silverline seri taktırmanın bir anlamı yok. Olay o tarafa giderse zaten Prins değil Kit MTM taktırmak en iyisi.

Orijinalden alıntı: uisik34

Tabiiki gönlünüzün rahat edeceği yerde dönüşüm yaptırın benim Corolla aracımda AKL var arkadaşın araca aynı zamanda aynı yerde Romano takıldı. Aynı yer Prins montajı da yapıyordu ama fiyat farkı var. Enjektörler Khein olmaycaksa Silverline seri taktırmanın bir anlamı yok. Olay o tarafa giderse zaten Prins değil Kit MTM taktırmak en iyisi.

o konuda sana hak veriyorum khein enjektör tartışmasız ben aracımı seviyorum ve o yüzden risk almak istemiyorum bakalım
  • evet bu konu kullanıcılara soruluyor o yüzden bana doğru usta lazım arkadaşlar konuya el atalım yukarıda bir usta örnek verildi fakat ben anadolu yakasında o avrupa yakasında orayada giderim fakat sorun olunca tekrar yollara düşmek can sıkar diye düşünüyorum
    Ayakta ölmek, dizüstü yaşamaktan iyidir. ( Roosevelt )
  • quote:

evet bu konu kullanıcılara soruluyor o yüzden bana doğru usta lazım arkadaşlar konuya el atalım yukarıda bir usta örnek verildi fakat ben anadolu yakasında o avrupa yakasında orayada giderim fakat sorun olunca tekrar yollara düşmek can sıkar diye düşünüyorum

prins tercih etmişsiniz sanırım.. anadolu yakasında ÇETİNSAY otogaz var bostancı sanayi sitesinde.. tavsiyem orasıdır
  • aklıma başka bir şey gelmiyor çetinsay ile görüştüm 2400 fiyat verdi fakat şimdi görüştüğüm başka bir bayi kafamı karıştırdı yağlama sistemi ile beraber 3000 tl fiyat verildi rakam her geçen dakika yukarı çıkıyor

aklıma başka bir şey gelmiyor çetinsay ile görüştüm 2400 fiyat verdi fakat şimdi görüştüğüm başka bir bayi kafamı karıştırdı yağlama sistemi ile beraber 3000 tl fiyat verildi rakam her geçen dakika yukarı çıkıyor

honda grubunda valve care olmazsa olmaz demek çok doğru olmaz .valve care montajı yaptırmadan prinsle sorunsuz kullanım elde edersiniz .2.400 taksitli fiyat gayet normal bir rakam .

• quote:

aklıma başka bir şey gelmiyor çetinsay ile görüştüm 2400 fiyat verdi fakat şimdi görüştüğüm başka bir bayi kafamı karıştırdı yağlama sistemi ile beraber 3000 tl fiyat verildi rakam her geçen dakika yukarı çıkıyor

2400 tl prins vsı-2
    3000 tl prins vsı-2 + valve care

seçim sizin. valve care taktırısanız faydanızadır. ama taktırmasanızda olur
  • biraz önce bostancıdaydım abdullah usta ile görüştüm oda bunu takmanın gerekli olmadığını söyledi hondanın motorları sağlam kolay sorun çıkartmaz dedi subapların çelik olduğundan bahsetti montajıda orada yaptıracağım muhtemelen çünkü kapının önünde bir accord vardı ve atiker takılmış üzerine sorduğumda sorunsuz yürüyor dedi usta biraz elleri accord konusunda hakim bir izlenim yarattı bende şimdi sadece motoru araştırmam gerekiyor 2.4 accordu olanlardan bilgi almalıyım sistemle araları nasıl sorun varmı araclarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sengsm -- 28 Mayıs 2013; 11:50:57 >
  • evet arkadaşlar bu gün itibari ile prins montajı tamamlandı sarı enjektörler ile beraber 2400 10 taksit çok fazla kullanamadım yaklaşık 8 km kullandım şimdilik bir sorun görünmüyor 1000 km sonra tekrar ayar yapılacak ve yol testine çıkılacak
    ilerleyen günlerde yakıt tüketimi ve genel durumunu paylaşacağım
    şimdilik dikkatimi çeken aracın orjinal benzin enjektörlerinden daha sessiz çalışıyor kullanılan enjektörler
    umarım sorunsuz binerim tek isteğim bu
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.