Şimdi Ara

Homeland (2011-2020) (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.189
Cevap
26
Favori
76.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aboo 9 Gelmiş, gömülelim :)))
  • 7*9

    Yine sezonun en iyi bölümlerinden birisini izledik.


    Bölümün sonları tek kelimeyle muazzamdı. Carrie'nin Franny'i neredeyse ezeceği an gerilimin tavan yaptığı andı. Daha sonraki Carrie'nin flashback'leri de onun hayatının ne kadar dramatik olduğunu gözler önüne serdi. Hayatına giren Brody ve Quinn'in öldürüldüğü anlardan sonra Dante'nin de yatakta cansız bedenini görünce Carrie hepten koptu.

    Yevgeny Dante'yi öldürdü, ama Dante ölmeden önce Carrie'nin ona yalan söylemiş olduğunu anlamasına rağmen Carrie'ye iyilik yapıp Yevgeny'nin hastanede olduğu söyledi. En son hastaneye giriş çıkışların yasaklandığını gördük, acaba Yevgeny oradan kaçtı mı, yoksa hala hastanede mi, bu soruların cevabını önümüzdeki bölüm göreceğiz. Tahminim Yevgeny'nin oradan kaçtığı yönünde.

    Daha önceden Senatör Paley'nin Rusların yaptığı bu operasyon ile bağlantılı olduğu düşünmüştüm. Bu bölümde gördük ki aslında Ruslar, Paley'nin Başkan'a olan muhalif tavrını sahte belge ve tanıklar ile manipüle ederek Başkan'ı sıkıştırmayı amaçlamış ve Saul her şeyi anlatana kadar da her şey Ruslar açısından gayet iyi ilerliyordu. Paley de Rusların kendisine koyduğu "useful idiot" tanımını da layığıyla yerine getirmekteydi.

    Carrie'nin kızı Franny ile olan sorunları bitmek bilmiyor. Bu bölümde Carrie'nin son icraatı bardağı taşıran son damla oldu. Bir önceki bölümde Carrie'nin kardeşi Maggie'nin, Franny'nin velayeti için harekete geçebileceğini yazmıştım ama şu son olaydan sonra artık buna kesin gözüyle bakıyorum. Eğer Carrie'nin de parçası olduğu tüm bu operasyon sezon sonunda biterse, Carrie'yi de sezon sonu hastalığının tedavi edilmesi amacıyla hastanede görebiliriz.

    Bölümde eleştireceğim tek nokta, Yevgeny'nin her yere çok rahat girebilmesi. Dante, hayati derecedeki bir operasyonun tek tanığıyken kapısının önünde bir kişinin bile olmaması ve Yevgeny'nin de elini kolunu sallaya sallaya odaya girmesi bana çok saçma geldi.

    Son olarak Carrie'nin flashbackleri için;
    Homeland (2011-2020)




    Bölümün alt yazısı subscene'e düştü, bekleyenlere duyurulur.
  • 9.bölüm neydi ya..Gerçekten bu dizi baş yapıt..Keşke hiç bitmese
  • Dizideki saçmalıklara bende şunu ekliyim. Başından beri hep var bu.
    koskoca istihbarat servislerinin bir iki kişiyle iş yapması. Yani koskoca directorate 6 in tek yevgeny si var yada ne biliyim saul nsa fbi cia dururken max le bir hacker la bir eski ajan kadınla iş yapması gibi. Bu saçmalıklar dizinin başından beri var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7x09


    Claire Denes bu sezon da ödülleri toplar bence o son performansından sonra. Franny'ye çarpmak üzereyken son anda fark etmesiyle başlayan o sahnelerde resmen nefesimi tuttum. Önce Brody sonra 4.sezondaki çocuk sonra Peter en son Dante ve hemşire olarak kendini görünce de iyice sıyırdı.

    Carrie-Franny sahneleri beni sıkmaya başladı artık bir an önce bir yere bağlanır umarım.

    Dante'nin Carrie'ye yardım etmesi hem garipti hem de değildi. Carrie'nin kendini kandırdığını fark etti bu yüzden öfkeliydi ama sanırım çıkmazda olduğundan Yevgeny'yi ihbar etti. Hastaneyi kapatsalar Yevgeny oradan çıkar. Girmesi de çok saçmaydı aslında; ülke yıkacak düzeydeki bir olayın tek tanığını insan biraz daha iyi korumaz mı
    Yevgeny'nin kendi adamımı zehirlemem demesi de ironikti. Muhtemelen bunu inanarak söyledi ama 2 dk önce içeri girmek için kendi adamını vurduğunu unuttu

    Son olarak Useful Idiot güzeldi

  • sezonun en iyi bölümüydü

    Carrie'de ne oyunculuk var arkadas kadın gercekten resmen delirmiş gibi
    kimsenin bu kdr gerçekçi oyunculuk yapabileceğini sanmıyorum
  • s07e10




    vay anasını, ayrıldılar sonunda ana kız

    başkan da tam bizim meral gibi, dediğim dedik olsun istiyor

    neyse, elektriği yedi ve sahalara geri döndü manyak kızımız


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazı gelmiş..
  • Dizi sekizinci sezonla final yapacakmış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Çok yazık olur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moldova_lover

    Çok yazık olur...
    ironi?



    konu bulamıyorlar artık, bitmesi geç bile oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7x10
    Carrie, Frannie'yi Maggie'ye bırakarak doğru kararı verdi. Maggie'nin de dediği gibi yapmak için doğduğu işin peşinden gidiyor. O vedalaşma sahneleri duygulandırdı.

    Başkan boşa atar yapmış gibi duruyor ama başkan yardımcısı da pek güven vermiyor. Belki başkan böyle bir hamle yapsın diye beklemiş de olabilir güvenimi kazanması lazım Oyuncuyu da seviyorum Stargate SG-1 dizisinde vardı diziden sonra tekrar gördüğüm nadir isimlerden umarım karakteri iyi olur.

    Son sahnede Carrie ve Saul'un hiçbir şey demeden oturdukları sahne bile çok iyi takım dedirtti. İkisinin çok ayrı bir kimyası var ne olursa olsun yan yana geldiklerinde nedensizce seviniyorum.

  • 7*10


    Geçiş bölümüydü, Saul-Carrie ve ekibi sahaya iniyor. Önümüzdeki iki bölüm çok iyi olacağa benziyor.

    Son bölümlerde Carrie'nin işine olan tutkusu onun kızıyla olan ilişkisini ve aile hayatını oldukça etkiliyordu. Bu bölümde Carrie'nin ailesi ile olan problemini çözdüğünü gördük. Ben Franny'nin velayetinin Carrie'nin kardeşi Maggie'ye geçmesini beklemiyordum ama en iyisi bu oldu tabii.

    Carrie kızının velayetini kaptırmamak için ablası için kirli oyunlara başvuracaktı neredeyse. Neyse ki bundan vazgeçti, Carrie'nin ablasıyla olan konuşmaları da bölümün duygusal kısımlarıydı.

    Geçtiğimiz bölümde Saul, Senatör Paley'e her şeyi anlattı ve Paley de Saul'un anlattıklarıyla tatmin olmuş gözüküyordu. Bu bölümde gördük ki Dante'nin ölümüyle Paley, Başkan'ı sıkıştırmayı bırakmak bir yana işleri daha da ileri boyuta götürmüş, ve Başkan aleyhine kulis yaptığını gördük. Tüm bunların farkında olan Başkan ise iç politikada epey fevri davrandı. Zor bir karar verdi, bunun da kamuoyunda yapacağı etkiyi tahmin etmişti. Onun durumu da Carrie ve ekibinin yapacağı operasyonun başarısına bağlı.


    Dizi 7.sezonunu geçirmesine rağmen ben izlerken keyif alıyorum. Ama her şeyin bir sonu olduğu gibi dizi de önümüzdeki sezon final yapacak. Zaten yavaş yavaş sona yaklaştığımızı hissediyordum, en azından bir sezon daha diziyi izleyebileceğiz.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ben katılmıyorum.İlk 3 sezonu saymazsak,sezon konuları genelde bağımsız...Bence devam etmeleri iyi olurdu..
  • s07e11



    uzun zaman sonra 1 ve 2. sezonlardaki zevki alabildim, demekki isteyince oluyormuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 ve homeland

    İkisi de şaheser...
  • 7x11
    Müthiş bir bölüm daha izledik, gerçekten çok heyecanlı geçti.

    Yalnız,



    Saul ile Yakushin görüştükten sonra, Yakushin'in Simone'u Amerikalılara vermek için yaptığı hamle çok çok abartılı geldi. Tamam sonuçta milyonları var Amerika'da ama, ülkesini krize sokacak derecede, yeri yerinden oynatması yine de çok abartılıydı. Daha sessiz sakin bir operasyonla işi halledebilirlerdi. Bence böyle olsa daha gerçekçi olurdu.
  • 7*11

    Sezonun en iyi bölümlerinden birisiydi, bu sezon bu seviyede birkaç bölüm daha görmüştük.


    Başkan görevden alındı, zaten çevresini dinlememesi ve her zaman burnunun dikine gitmesiyle sonunun böyle olacağı çok aşikardı.

    Senatör Paley'nin Başkan'a olan düşmanlığının, ülkesinin çıkarlarının üzerinde olduğunu gördük, yaptığıyla kırmızı çizgiyi epey aştı. Bunun sonuçları olacaktır elbet ama bu sezona kalır mı emin değilim.

    Yakushin ve adamlarının Simeone'u almak için düzenlediği operasyonu hayli abartılı buldum. Bunun yerine ilk operasyon tarzında daha taktik, gürültüsüz, patırtısız bir operasyon daha gerçekçi olurdu. Ama Carrie'nin Simeone'u ikna ettikten sonra onun kılığına girmesi de oldukça iyi düşünülmüş bir hamleydi. Bu hamle karşısında Yevgeny ve adamları ters köşe olacaklardır.



    @BackConnect

    Kesinlikle katılıyorum.


    Saul ve ekibi Rusya'ya Simeone'u almak için gittiler, planladıkları ilk operasyon Senatör Paley ve onun özel kalemi nedeniyle başarıya ulaşamadı. Ardından Yakushin'i sıkıştırıp ondan Simeone'u istemeleri de güzel bir taktikti. Fakat Yakushin'in Simeone'u almak için 5-6 araç ve tümü ağır silahlarla donatılmış adamlarıyla Rusya'nın en güvenilir mekanlarından birini basması hayli abartılıydı. Bölümde öğrendiğimize göre de Yakushin ve adamlarının bastıkları yer Kremlin'e oldukça yakın bir noktadaymış. Buna benzer bir operasyon küçük ve güçsüz bir ülkede düzenlense bir şey demezdim fakat operasyonu yaptıkları ülke Rusya olduğundan ötürü bahsi geçen sahnelerde gerçeklikten kopulmuş hissi uyandı bende.

    İlkine benzer Yakushin'in desteklediği ufak bir operasyon ile Simeone alınsa daha gerçekçi olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 26 Nisan 2018; 16:58:37 >
  • Yine süper bölümdü.
    adam 300 milyon doları gidince git Putin'i getir deseler onu da yapacaktı..
  • 7x11


    Hem hikaye hem görsellik olarak güzel bölümdü. Yer yer gerildim bu dizide fazla aksiyon olmuyor ama olduğunda da böyle hakkını veriyorlar.
    Homeland (2011-2020)

    Carrie'nin sondaki numarasını hiç anlamadım desem yeridir çok iyi oynadılar. Carrie'nin balkon sahnesinde de düşmeyeceğini bilsem bile nefesimi tutarak izledim

    Yakushin'i taraflarına çekmeleri güzeldi ama o kadar adam bence de abartıydı. O sahnelerin de görselliği güzeldi yine hakkını vereyim.

    Senatör Paley yatacak yerin yok

    Edit: Bölümün yönetmeni iyiydi diye IMDb'den baktım daha önce de birkaç iyi bölüm yönetmiş 1 tanesi bu sezondaki Lucasville çatışmasının olduğu bölümdü. GoT'ta da iyi puanlı 4-5 bölüm yönetmişhttps://www.imdb.com/name/nm0336241/?ref_=tt_ov_dr



    Sezon finali fragmanı

    Paley hâlâ oyun peşinde bunu vereceksin Dar Adal'ın eline sabah akşam işkence etsin. Başkan yardımcısı ilke sahibi birine benziyor umarım siyaset peşinde koşayım derken vatan hainliği etmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 26 Nisan 2018; 18:43:48 >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.