Bildirim
hocam sahibinden.com ne kadar güvenli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben daha önce GET ile 1 kere alışveriş yaptım.Sorunsuz elime ulaştı ürün.Bende onayı verdim ;) _____________________________ -
ya GET ile al yada bulundugun ildeki ilanlara bak. elden alısveris yap _____________________________ "en sonunda!.. kolum yeniden tamamlandı!.." -
hocam oraya senin benim gibi insanlar ilan açıyor bulunduğun ilden elden almak mantıklı _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: butafor
hocam telefon almaya planlıyorum black berry curve 8520 yada iphone 3g baktım fiyat aralıkları 300 civarı ama site güvenilirmi sizce daha önce hiçsahibinden alışveriş yapmadım
hepsiburada.com'dan al sahibinden.com 2. ci elmi satıyor 0 mı satıyor belli değil_____________________________
★DH AK-47 FANLARI★
︻┳═一- - - - - - - -
geçengun bir tanıdımgım
2 adet kapıda ödemelı telefon sipariş verıyor
ürün eskı model 1 sıfır dıerı ıkıncı el gelıyor
kargoyu teslım almadanürünu kontrol edıp o sekılde paranızı ödeyin_____________________________ Allah hepimizi insan gibi insanlarla karşılaştırsın....
-
Aracima ilandaki yazan icerige ve telefon gorusmeleri sonrasi orjinal diye 21" jant takimi aldim, birebir uzakdogu replikasi cikti. iyi niyeti suistimal eden cok insan var alis-veris yaparken dikkat etmek gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler