Şimdi Ara

HOCALARLA ARAM ÇOK KÖTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Konuya geçiyorum hemen, bir tane siyer hocamız var ve sanki "hoca bana taktı abi ya" diye birşey vardır ya aynen o durum. Bir kız ve bir erkeğin konuşmasından bile çok rahatsız oluyor kadın hoca. Koridorda normal sınıf arkadaşımla konuşarak geziyordum aynı sınıftan bir kız. Bizi sevgili zannetti geldi tuttu bizi gelin bakayım diye müdür yardımcısına götürdü. Müdür yardımcısı en az siyer hocası kadar var geldi bağırdı kızdı ben ne olduğunu bile anlamadım. Teneffüste denk geldik normal konuşuyorduk bir anda müdür yardımcısını bana bağırırken buldum. Bu kadarla kalsa yine iyi bu siyerci gitmiş birde öğretmenler odasında diğer hocalara çarpıtarak anlatıyormuş. Diğer hocalar beni ve o kızı tersleyip duruyor geliyorlar konuşuyorlar neden böyle şeyler yapıyorsunuz gidin kendi cinsinizle konuşun oynayın diyorlar. Bütün hocalar sapık bildi beni resmen ben hala ne olduğunu bile anlamıyorum. Derslere girerken artık ayaklarım geri geri gidiyor yine hoca bana ters ters bakıp sorun çıkarcak diye bir yardım edin. Okuldan iyice soğudum. Nakil isteyip gitsem sanki gerçekmiş gibi anlaşılır kaçıyormuşum gibi olur napacam ben soğudum gitmek istemiyorum artık okula. 463 puanlık bir anadolu lisesindeyim. Lise 2.sınıfım.







  • Allah yardımcın olsun böyle gerici yobazlar kalmış hala.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolcak Lan sevgili olsaniz nolcak Bu NE bicim okul

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapmalıyım yardım edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyahkitap S kullanıcısına yanıt
    Git hocam uzlasmaci bi dille konus brnce konulari tek tek izah et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailene anlat durumu. Bir gün sonra hoca özür diler garanti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakil iste git, en iyisi. Beyni yoğurtlu dinamoyla çalışan insancıklarla ne yaparsan yap kendini doğru anlatamazsın zaten, hatta muhattap oldukça daha da batarsın. Gerçekten battığından değil, bu tipler her zaman canları nasıl istiyorsa öyle konuşur (sadece islamcılar arasından da değil, her yerden çıkıyor bu tipler). Saygı duyulmaması gereken insanların düşüncelerini umursayacak kadar saygı duyuyorsun, üstelik onların saygısını kazanmak istiyorsun. Onların sana eleştirilerini takma, sen onları eleştir ve onlardan uzaklaş. Emin ol uzattıkça saçmalıklar daha da birikecek ve iyi yönde değişen bir şey olmayacak. Kaç kurtul.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bende lise 2 ve prestijli bir anadolu lisesi ogrencisiyim hayatimin hiç bir kademesinde hocalar tarafindan terslenmedim asla azar işitmedim ( 4.sinifta bir yanlisliga kurban gidip üs siniflrdan birinin ogretmeni tarfindan dovuldum ,hocaya dava açtik) ,bunun sebebide mizacimin diger erkelere gore daha yumuşak ve dilimin yumuşak olmasi olabir birde derslere odaklam ve derste hocalari biktiracak kadar soru sorma (alakasiz sorular değil ama) huyum varki bunlarla hocalarin goz bebeği oluyorum .Şimdi sana tavsiyede burdan geliyor hocaların derseler konusinda gozüne bat kolidorlarda hocalrala muhabet et ve onalrın kendi branşalarında sohbet et .Kaba sinirli huysuz bir mizacın varsa kendini tolere et ,degişimi gorsunler . Hayatım boyunca 5 okul değistirdim ve her gittim okulda hocaların goz bebegi sinifinsa cekemedigi cocuk oldum ,hocalar ilgiye ve iltifata karşi koyamaz . Ve ayrica 100den aşagi ders içi performans notum yoktur (beden hariç amk bedencileri hep bana ters geliler!)




  • ora nere ya bu nasıl bir gericilik?
  • olur böyle şeyler pek takma bence benimde çok iyi sayılmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.