Şimdi Ara

Hocalara geldik'te beni rahatsız eden nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vural hoca Raşid hocayı çok fazla eziyor. Raşid hoca sürekli vural hocanın sorusunu izliyo. vural hiç raşide soru bırakmıyo. vural raşide hiç güvenmiyo. raşid hoca bişey söylemek isterken vural hep sözünü kesiyo. yazık Raşid hoca da sözünü bitirebilmek için repçi gibi konuşmaya çalışıyo :( . Raşid hoca vuralın hatasını görüyo ama vural inanmıyo hayır diyo sonra **t gibi kalıyo. vu bu durum bei fazlasıyla rahatsız ediyo derslere konsantre olamıyorum. o yüzden Behsat Rasuli candır adam tek başına krallar gibi sorusunu çözüyo yeri geldiğinde soruyu bize bırakıyo. adamın kafası raad. neyse konumuza dönelim Vural hoca, Raşid hocayı çok fazla eziyor ve bu duruma dayanamıyorum.



  • bu kadar berbat videoları yuzbinler izliyor ona şaşırıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman izleme kardeş. Böyle bir konu açmaktaki amacın ney ? ne dememizi bekliyorsun. ikisinin arasındaki dostluğu bilmeden bunların aralarındaki bir şaka olduğunu bilmeden prodüksiyon kısmı da dahil olmak üzere vural hocanın bir ton işle ilgilendiğini bilmeden neyin davasını yaşıyorsun. Hadi yaşadın kimse sana niye BR izliyorsun da vay efendim hocalara geldik izlemiyorsun diye eleştirmiyor. beğenmediğini söyleyerek ne kazanıyorsun? Hayır yorumunda ders içeriğiyle ilgili bir eleştiri olsa bir şey demeyecem faydalı diyecem de tamamen boş. Bu yoruma cevap verdiğim için kendimi de sınıyorum şu an ama forum böyle değildi geçen sene forum eskisi gibi değil vs. vs. yazanlara gülerdim hep, bize de nasip oldu bu konu başlığından sonra...

    kısaca demek istediğim:

    BÖYLE KONU BAŞLIKLARI AÇMAYIN BU FORUMDAN YARARLANMAYA ÇALIŞAN SORULAR SORAN TECRÜBELİ ABİ ABLALARINDAN YARDIM ALMAK İSTEYEN BİR SÜRÜ İNSAN VAR. ONLARIN KONULARI ARADA KAYNAMASIN. ZAMANINDA BİZ DE YARARLANDIK ŞİMDİ YARDIM ETMEK İSTİYORUZ BÖYLE KONULARLA MEŞGUL ETMEYİN Kİ ULAŞABİLELİM ELİMİZDEN GELDİĞİNCE




  • Cidden konuyu anlatırken birden konusup olaydan uzaklaşıp dikkat dağıtıyorlar sonra direk soruya geçip çözmeye başlıyor o konuda bende biraz kötü buluyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cCc BR cCc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egetıpolsunbizimolsun kullanıcısına yanıt
    adam böyle bir durumdan rahatsız ve yazmış bunu sana ne?istediği gibi konu açamaz mı ki adam sonuna kadar haklı br varken hocalara geldik çöptür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izlemeyebilirsin ..

    Fakat aralarında ki dostluğun nasıl olduğunu bilemeyiz . Gerçekten ilk okuduğum zaman yazını evet haklı olabilir ama bundan ikiside mutlu benim için sıkıntı yok dedim . Fakat sen birden Behzat Hoca övme kampanyasına geçtin .

    Burada da arkadaşlarla bir şey paylaşmak isterim . Yakın dönemde bazı firmalar X Ürününü tanıtacaklari zaman o ürünle alakali büyük site , forum gibi yerlere karşı ürünün bir açığını bulup o ürünü kötüledikten sonra kendi ürününüde sonuna sadece küçük bir vurgu ile sonuna ekliyorlarmış . Yani bundan kurtuluşun bu derecesine .. Senin yazında bu ihtimalden şüphelenmedim desem yalan olur .

    Birde 4S KANUNU desek yeridir heralde bütün videolarını youtube de paylaşmış bir grup insanı burda yerin dibine sokup , nerdeyse bütün videolarını ücretli olarak paylaşmıs bir insanı burda övmeni ..

    Arkadaşlar ne yazık ki Behzat Hocanın videolarını izlemedim ondan dolayi herhangi bir yargıya varmak istemiyorum ama bu aralar cidden baya rahatsız oluyorum bu Behzat Hoca Kraldir kampanyasından .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CemUzanaMezunŞoku

    adam böyle bir durumdan rahatsız ve yazmış bunu sana ne?istediği gibi konu açamaz mı ki adam sonuna kadar haklı br varken hocalara geldik çöptür

    Adamın br yi övmesine lafım yokta bu forumda soru sorulup cevap alınır biz böyle gördük böyle kullandık. Moral motivasyon hissettiklerin vs twitterda haytını paylaşırsın ben böyle biliyorum eleştirme nedenim buydu ama herkesin kendi görüşü. Şimdi ben burda çıkıp ben geçen sene hocalara geldimten hazırlandım ygs 40ta40 lys 50de48 yazsam size vir şey katmaz herkes kendine göre çalışır. bu forumda senin neleri sevdiğinden ziyade başkalarının sorularının cevaplandığını tavsiye verildiğini gördüm ben, artık böyleyse yapacak bir şey yok.

    Not: Mişkokomik adlı kullanıcı özel mesajlarını görüyorum cevapta vermeye çalışıyorum lakin hesabın özel mesajlara kapalı durumda onu değiştirmezsen sorularını cevaplayamam bu mesajı okuyarsan bi hallet onu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egetıpolsunbizimolsun -- 11 Eylül 2016; 17:01:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Behzat dediginiz adam bildigin şovmen işi paraya dökmüş bir çıkarcı ama vuralla raşit adam gibi adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.