Şimdi Ara

hocalara geldik tarih/edebiyat/türkçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • benim hocamda videolar çok uzun.hocalara geldik sosyal kısmı nasıldır sizce ?

yanlış bir tercih yapmak istemiyorum.elimde konu anlatım kitapları da mevcut

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hangi alandan sınava hazırlandığını bilmiyorum. Eğer sayısalsan zaten çok da fark etmez hangi kanaldan konuları hallettiğin. Çünkü deneme yapa yapa TYT halloluyor. Ama eğer eşit ağırlık veya sözelden hazırlanıyorsan bence konuları bitirmek için bitirmek yerine anlamaya çalışmak daha önemli hâle geliyor. Bunun sebebi, ÖSYM eski zamanlarda sorduğu sorular gibi sormuyor artık. ''Sözel dersleri direkt ezberle geç belli bir neti yaparsın.'' düşüncesi asla geçerli değil. Konuları sebep-sonuç ilişkisi ile irdelemek, dönemin özellikleri ile sanatçılar arasında bağ kurmak, dönemin en ünlü sanatçılarının içeriklerini bilip bunu dönemin özellikleriyle ve dönemin diğer sanatçılarının eserleriyle kıyaslamak, hangi savaş hangi tarihte oldu değil; bu savaş niye oldu, hangi gelişmelere yol açtı vb. durumları bilmek artık daha önemli hâle geldi.

Dolayısıyla sözel derslerden AYT sınavına hazırlanan bir öğrenci ne kadar profesyonel birinden ders alırsa konuyu o kadar iyi anlar ve sınavda daha iyi yapar. Bundan dolayı Benim Hocam kanalını önerdim. Çünkü bu kanalın Türkçe, edebiyat, tarih , felsefe ve felsefe grubu dersleri bir lise öğrencisi için son derece üst düzey dersler.

Rüştü Hoca'dan yazın faydalanmaya çalıştım ama kendisinin çok hızlı anlattığını ve anlattığı şeyleri sırf anlatmış olmak için anlattığını düşünüyorum. Çünkü kendisi her yıl videolarını yenilemekte, bunun için hızlı hızlı anlatıyor. Ama Benim Hocam derslerine bakarsanız çoğu video 2018'den kalma. Video dersleri bugünün sınav bakış açısıyla hazırlanmış durumda ve 5 yıldır hâlâ güncel.

Ayriyeten Hocalara Geldik kanalını da Rüştü Hoca'ya benzetiyorum. Benim için ikisi de aynı ama karşılaştırma yapmak gerekirse Rüştü Hoca'nın, Hocalara Geldik'ten daha yetkin olduğunu zannediyorum.

• tesekkur ederim hocam tavsiyen icin

edebiyati tonguc kampus ile diger dersleri de benim hocam kanalindan goturecegim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.