Şimdi Ara

Hocalar dua okumasa deprem çok yüksek olurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim millet ve yancısı azerilerde katılmış böyle söyleyip duruyorlar

Bende soruyorum Japonya'da 7-8 şiddetinde deprem olurken evlerinde kitap okuyor yemek yiyor Japonlar bunların hocaları Müslüman da değil ne okuyorlar acaba bizde öğrenip okuyalım?

Allah Japonları daha mı fazla koruyor hemde Müslüman değillerken o zaman bizde enkaz altında günlerce kalıp ölünce cennete mi gideceğiz? Japonlar gitmeyecek o zaman dimi?

Yada evleri daha da kötü beton ve daha az demir ile deprem yönetmeliğine uygun ucuza yapıp hocalara okutup üfletsek daha iyi olmaz mı? Hem ucuz hemde depreme karşı dayanıklı evimiz olur?

Birde 6 şiddetinde ki depremin şiddeti 56 milyon ton TNT eşdeğer ise 7 şiddeti 1 millyar 800 milyon ton TNT eşdeğer bu böyle katlanarak gider

Edit : şimdi Cübbeli Ahmet hoca videosunu izledim normalde 7-8-9 olacak iken bizlerin duaları ile düşük oldu demiş hiç şaşmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velvet Golet -- 25 Nisan 2025; 15:49:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O zihniyetle
    O zihniyetin ağzından, o zihniyetlle taştaş geçer gibi yazayım.

Bence fiki fiki azaldı.
    Fiki fiki azıldığı için....

Fiki fikinin azalmasıda eknominide sıkı tedbirlerin alınmasına bağlı.

O yüzden şükür deyin.

• Sene 2025

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 şubat depremlerinde o hocalar neredeymiş

• alınlarına voleybol topu gibi smaç basayım din satan tipitipler defolun

• deprem ve doğa olayları ile dinlerin ne alakası olabilir? Ortaçağda mıyız? Dinler daha ortada yokken olan bütün depremler ve doğa olayları neden peki oldu?

• Afrikadan kız sipariş eden Cübbeli'nin duaları mı depremi durdurmuş?

Bunların duaları yüzünden normalde 4 şiddetinde olacak deprem 6 şiddetine çıkmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hep derim beni gerçekten inandıracak bir hoca bana sadece 1 kere sayısal loto sonuçlarını bulmam dua veya direk sonuçları versin o zaman o adamın mühridi olurum..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnançlı olmak iyi hoş da bazen bu iş chomarlık seviyesine iniyor işte o kötü. Bu zihniyete göre aynı zamanda zina vs oluyor diye Batı'da deprem oluyor, öyle diyorlar, öyle inanıyorlar. Ama muhafazakarlığın zirvesi Hatay'da maalesef 2 büyük deprem peşpeşe oldu. Şimdi bu felaket üzerinde durmak istemiyorum ama bu chomar zihniyet mesela aynı argümanlarını burada kullanamadı. Hatay ve çevresindeki masum, muhafazakar insanlar da mı zina yapıyormuş güya? Gerçekten cahil insanlarla konuşmayalım, muhatap olmayalım, tartışmayalım diyoruz ama cahillikleriyle durumu zorluyorlar. Söylemedikçe, yanlışlamadıkça hızlarını arttırıp alanlarını genişletiyorlar.

• işimiz hacıya hocaya kaldıysa geçmiş olsun bu millete

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.