|
HMD, Nokia telefon satışlarını durduruyor
-
-
şu markanın bir mottosu olsa "yıkılmadım ama ayakta da değilim" olurdu herhalde -
Bir eko sistem yapmadan ve 7 yıl güncelleme vermeden azalarak yok olursun. -
Modernleştirme yapmadan, efsane Nokia modellerini aynı şekilde üretse mesela 8210, 8310, 3410, 3310'u. Şimdi sattığını adetlerini belkide onlarca yüzlerce katını satardı. Ben alırdım bir tane kesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanli18 -- 29 Eylül 2024; 11:20:31 > -
Nokia'nın isim haklarını alacak bir babayiğit olsa keşke Türkiye'de. Tasarım işini HMD denen basiretsiz şirketten kat be kat daha iyi yapıyoruz. -
Nokia piyasada kalmak için bu kadar çaba göstermemişti, tebrikler. Nokia, iki tane egoist yönetici sayesinde düştüğün hale bak. -
Diğer üreticilerden farklı bir şey yapmadığın sürece hangi marka adı altında satış yaparsan yap zaten piyasa da şansın olmayacak. Nokia markası ile aslında güzel modeller çıkardılar ama sonra saçma sapan şekilde devam ettiler. HMD adıyla aynı kafayla ilerledikten sonra işlerin daha kötüye gideceği kanaatindeyim. -
Zamanının Nokia fanı olarak şunu söylemek istiyorum lütfen şu markayı rahat bırakın da huzur içinde ölsün. Zombi gibi bir Microsoft bir HMD marka ortalık malı oldu zombi gibi geziyor ortada ne kendine faydası var ne kullanıcılarına. Tabii telefonlarından bahsediyorum. Yoksa sanırım Nokia 5G vs konularda teknoloji geliştirmeye devam ediyor. Onun haricinde tutunması çok zor artık. Öyle bir F/P telefon yapmalılar ki zamanında LG G2 nasıl herkesin elindeyse öyle çılgın bir şey olmalı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Numenorian ManZamanının Nokia fanı olarak şunu söylemek istiyorum lütfen şu markayı rahat bırakın da huzur içinde ölsün. Zombi gibi bir Microsoft bir HMD marka ortalık malı oldu zombi gibi geziyor ortada ne kendine faydası var ne kullanıcılarına. Tabii telefonlarından bahsediyorum. Yoksa sanırım Nokia 5G vs konularda teknoloji geliştirmeye devam ediyor. Onun haricinde tutunması çok zor artık. Öyle bir F/P telefon yapmalılar ki zamanında LG G2 nasıl herkesin elindeyse öyle çılgın bir şey olmalı.
Önce Microsoft Sonra Hmd Nokia ismiyle yürütemedi işi. Windows phone nun ardından ve Android de yaramadı Nokia ismini diri tutmaya.
Symbian Fp2 yi ve özellikle Meego yu yeniden diriltmeyecekseler dediğiniz gibi bırakın ölsün. Namı yaşar sonuçta.
https://forum.donanimhaber.com/nokia-koleksiyonlari-ana-konu--150937442
-
Nokia Lumia marka modeli 8 sene kullandım. Windows ile birlikte mükemmel bir uyumu vardi. Telefonum çok hızlı ve stabildi. WhatsApp inst. Gibi uygulamalar desteğini çekince yeni bir telefon almam gerekti. Yurt disindan android Nokia 8 sirocco modelini satın aldım. Ultra ince şık ve 2018 yılından beri hala kullaniyorum. Arkadaşlarım ve ailem çoktan 2-3 samsung xaoimi eskittiler. En az 3-4 yıl daha bu telefonu kullanırım. Diyeceğim o ki Nokia çok iyi telefon üretiyor ancak pazarlama ve kara propaganda herşeyi bozuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X