Şimdi Ara

HMD Key çok uygun fiyat etiketi ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HMD Key çok uygun fiyat etiketi ile geliyor
    Nokia markasını geride bırakarak akıllı telefon pazarında yeni bir maceraya atılan HMD Global, bu kez çok uygun fiyat etiketine sahip bir model tanıttı. HMD Key adı verilen akıllı telefon en düşük beklentisi olanlara hitap ediyor. 

HMD Key özellikleri ve fiyatı

• 6.52 inçlik HD+ LCD ekran

• UNISOC SC9832E 4 çekirdekli işlemci

• 2GB RAM (+2GB sanal)

• 32GB depolama

• 8MP arka kamera

• 5MP ön kamera

• 4000mAh batarya, 10W şarj

• 73$ fiyat

Ayrıca Bkz.HMD Barbie Flip telefonu geliyor

HMD Key akıllı telefon modeli 60Hz tazeleme hızı, 460 nit parlaklık, FM radyo, çift SIM art desteği, Android 14 Go Edition kırpılmış sürüm gibi diğer özelliklere sahip. Telefon ilk etapta 3 ülkede satışa çıkacak ve sonrasında daha fazla ülkeye gideecek.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/01/03/hmd-key-debuts-with-android-go/

• Donanımsal çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Türkiye'de 5000-6000₺ civarı olur. Kantarın topuzu kaçtı ekonomimizde, hiç yerine hangisi alınır diye bakmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• Unisoc görünce bir de RAM'e baktım, ilk yanlışlıkla 32 GB gördüm, ne gereği var derken 2 GB'ı gördüm rahatladım... Tam Reeder'lık cihaz olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.