Şimdi Ara

HMD Global 230 milyon dolar yatırım aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HMD Global 230 milyon dolar yatırım aldı



    Microsoft tarafından satın alınmasının ardından akıllı telefon pazarına veda eden Nokia markası daha sonra HMD Global ortaklığı ile yeniden doğmuştu. Geçen yıla kadar iyi bir performans sergileyen HMD Global bu yıl ise sessizliğe gömülmüş durumda. Konunun biraz mali olduğu tahmin ediliyor.



    Devler el attı



    Bir süre önce yatırım aramaya başlayan HMD Global; Qualcomm, Google ve Nokia Siemens firmalarının oluşturduğu bir gruptan 230 milyon dolar yatırım elde etmeyi başardı. Nokia Siemens ise ilk kez HMD Global ortaklığına yatırım yapmış oldu.



    Ayrıca Bkz.Dünyanın ilk çalınabilir piyano LEGO seti piyasada



    Elde edilen yatırımın HMD Global’i biraz hareketlendirmesi bekleniyor. Yılan hikayesine dönen yeni amiral gemisi ile ilgili bir bilgi verilmese de Nokia markasının uygun fiyatlı 5G akıllı telefonlar piyasaya süreceği ifade ediliyor.



    Görünüşe göre Nokia bir süre fiyat-performans odağında akıllı telefonlar geliştirecek. Ayrıca yeni normalleşme sürecinde dijitale odaklanan hizmet ve ürünler olacağı da ifade ediliyor. Bunlar ne tür ürünler şimdilik belli değil.



     



     



    Kaynak:https://www.slashgear.com/google-qualcomm-and-nokia-bet-hmd-global-makes-your-first-5g-phone-11633014/



  • HMD Global aslında çok güzel başladı ama devam ettiremediler. Şirket içinde Nokia telefon kullanmaları gerekiyor. Ürettikleri telefonlar hem donanım hem de yazılım olarak teoride çok iyiler fakat günlük kullanımda küçük ancak çok can sıkıcı pek çok hata ile karşılaşılıyor. Reklam da yapmıyorlar. Ellerindeki Nokia kozu altın değerinde aslında.

  • Efsane dönüyor



    HMD Global 230 milyon dolar yatırım aldı
  • scanh kullanıcısına yanıt

    Var bir hayalimiz..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.