iyice tembelleşmiş millet gidip bi pilinizi alamıyormusunuz bide şikayet ediyorlar ya
off top ik merak etme sana bi tane hediye edicem alınca pilleri
quote:
Orjinalden alıntı: offtopic
iyice tembelleşmiş millet gidip bi pilinizi alamıyormusunuz bide şikayet ediyorlar ya
teknoturke yollanan emailin aynisi banada yollandi cevap olarak bende ayni cevabi versemde TÜKETİCİYİ KORUMA VE DAYANIŞMA BİRLİĞİ DERNEĞİ'ne -hakem heyetine ve sikayet vara sikayetimi yazcagimi bildirdim..
bakalim cevaplari ne olucak
hiç sesleri çıkmıyor.Bu işin peşini bırakmayacağız...
Hadi hayırlı nöbetler size :) Ben uyuyorum, sabah koli koli pil fotoğraflarınızı görürüm inşallah :)
Bu Türkiye'de 220 ytl lik leatherman çakının tanesini 18 ytl ye olmak üzere 9 adet yollattım, Bu Türkiye'de 130 ytl lik samsung mp3 playerın tanesini 33 ytl ye olmak üzere 2 adet yollattım, Bu Türkiye'de 60 ytl lik mp3 playerın tanesini 6 ytl ye olmak üzere 4 adet yollattım,
Bu da olursa çıta yükselir.
sırlarını bize de öğret
quote:
Orjinalden alıntı: teknoturk
quote:
Orjinalden alıntı: bigknife
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bigknife
adamlar da haklı 0,01 ytl'den pil mi olur
işte ona bakacaz, olur muuuu, olmaz mıııı
normalde olur, ama burası türkiye
Bu Türkiye'de 220 ytl lik leatherman çakının tanesini 18 ytl ye olmak üzere 9 adet yollattım, Bu Türkiye'de 130 ytl lik samsung mp3 playerın tanesini 33 ytl ye olmak üzere 2 adet yollattım, Bu Türkiye'de 60 ytl lik mp3 playerın tanesini 6 ytl ye olmak üzere 4 adet yollattım,
Bu da olursa çıta yükselir.
hocam sen site site gezip yanlış fiyatlı ürünleri mi topluyon
Çok fazla alışveriş yapıyorum ve benim gibi 20 kadar arkadaşımla fırsatları devamlı takip ediyoruz, birimiz kaçırsa birimiz farkediyor diyelim.
resmen teşkilat olmuşsunuz.
siteler sizden illallah diyordur
quote:
Orjinalden alıntı: B.S.S.
Aynen
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: B.S.S.
Aynen
Kolay gelsin size o zaman, Ara sıra bize de haber verirseninz iyi olur.
Bu arda biraz konu dışı olcak ama ben de hızlı-aldan kingston 2gb usb 8.75ytl aldım. Fakat ödemeyi iki kez yapmışım, hatayı firmaya e-posta ile bildirdim sonra siparişlerime 61 kuruşluk bir şey daha eklendi. (resimdeki kırmızıyla işaretli) yine siteye e-posta attım ama daha hiç bir e-postaya cevap alamadım. Bellek bu gün geldi. diğer siparişin ne olduğu ise hala çözülemedi. şimdilik bekliyorum, bakalım ne olucak.
hala ses yok adamlarda.
Heryere şikayette bulundum.
Benim onayım olmadan tek tarflı sipraşimi iptal edemezler..
quote:
Orjinalden alıntı: Businesss
hala ses yok adamlarda.
Yollamazlarsa ben bişey kaybetmem, ama yollarlarsa onlara girecek rakamı burada telafuz etmek istemiyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Businesss
hala ses yok adamlarda.
Yollamazlarsa ben bişey kaybetmem, ama yollarlarsa onlara girecek rakamı burada telafuz etmek istemiyorum