Şimdi Ara

HIZLI OKUYARAK SINAVLARDA ZAMAN KAZANIN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meraba arkadaşlar özellikle ösym ve bunun gibi önemli sınavlara hazırlanan arkadaşlarıma yönelik çok önemli bir tavsiyem olucak. Hepinizin de bildiği gibi bu gibi sınavlarda başarılı olmanın yolu soruları hızlı okuyup anlamaktan geçer. Anlayarak hızlı okumayı kolaylaştırmak, okuma hızınızı 2 katına çıkarmak sınavdaki stratejik konumunuzun rakiplerinizin önüne geçmesini sağlayacaktır. Programı ben de kullanıyorum ve üniversiteye hazırlanan arkadaşlarımdan da kullananlar çok memnun ilk 5 dersten sonra büyük gelişmeler oluyor. Detaylı bilgi için lütfen ziyaret edin.

    http://www.sahibinden.c...-okuyor-201632799/detay

    Çok eğelenceli ve gerçekten işeyarayan bir program. Program Zekasoft Yazılım şirketi tarafından geliştirildi. Benim babam da baş yazılımcısıdır programın. Eğer 28 ders sonunda en az %40 gelişme göremezseniz para iade garantisi var arkadaşlar. Sadece üniversiteye hazırlananlar için değil 7 den 70 e herkesin kullanabileceği çok güzel bir program herkese tavsiye ediyorum.

    Detaylı bilgi için lütfen ziyaret edin:http://www.sahibinden.c...-okuyor-201632799/detay

    İnceleyen ve ilgilenen ilgilenmeyen arkadaşlar lütfen yorum yaparak görüşlerinizi paylaşın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhaacosgun -- 1 Mart 2015; 14:20:30 >







  • link kırık yenilermisin
  • Kardeş kusura bakma link çalışmıyor hemen açıklamasını yapacam ama önce şunu söyleyeyim bu program bir üründür eğer ürün hakkında daha fazla bilgi veya satın almak istersen gittigidiyor adresinden "AHOB" terimini ara, şu an kampanya var üründe lisans anahtarı 10 tl normalde 50 liraya satılıyor cd halinde ama şu an ilk 1000 kullanıcı için sadece lisans anahtarı 10 lira bir bak derim. ben ve kullanan arkadaşlarım çok memnun 10 liraya değer gerçekten çok uygun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.