Şimdi Ara

HIZI KEŞFET 1-12ay 44,90, 13-24ay 64,90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mevcut ttnet müşterisiyim,
    önümüzdeki hafta taahhütüm bittiği için şu günlerde sürekli olarak bana uygun tarife paketlerini inceliyorum.

Hızı Keşfet kampanyasını gördüm, sanırım bundan daha uygun fibernet kampanyası yok. varsa düzeltin

PAKET HIZ AKN Kampanyalı Fiyat
    FİBERNET Limitsiz+ TTNET Alo Konuştukça Öde 24 Mbps'e kadar 35 GB İlk 12 ay 44,90 TL / 13-24.ay 64,90
    FİBERNET Limitsiz+ TTNET Alo Konuştukça Öde 24 Mbps'e kadar 75 GB İlk 12 ay 49,90 TL / 13-24.ay 69,90

24 Aylık paketin ayılığı 54,90'a geliyor. Üstelik yalın internet için ek ücret ödemiyorsunuz. bana uygun geldi

birde şu paket var;
    Fiber'le Çifte Şenlik Kampanyası
    kampanya dahilinde yukardaki belirttiğim tarife ve fiyatlara ek olarak Tivibu Maxi Paket (SD) ile birlikte aylığı 59,90'a geliyor.
    Babam belgesel kanalı istiyordu Discovery Channel için aylık 5 lira vermeye sizce değermi? hangisini seçmeliyim?

teşekkür ederim.

• Bende geçmeyi düşünüyorum bu pakete avantajı VDSL modem hediye, fakat ilk üyelikte aylık +2 TL aktivasyon ücreti yansıtıyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turgut -- 13 Temmuz 2015; 11:20:16 >
  • bende mevcut kampanya dahilinde modem var, kampanya bitiminde geri vermeli. tilgin marka

yalın internete ilk üyelikte ücret alınıyor, ben daha önce bu ücreti vermiştim
  • mevcut taahhütüm 19 temmuza kadar devam edecek.
    Hızı Keşfet Kampanyası y eni abonelikler içinmiş. ben başvuru talebinde bulundum, kargo ile taahhütname gelecek imzalayıp geri göndereceğim.
    bu süreçte 19 temmuz günü mevcut aboneliğimi de arayıp kapattıracağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.