tyt mat denemesini çözen veya inceleyen var mı bikaç deneme çözdüm ösym ye baya uzak geldi boyama kitabı gibi,soruların mantığı saçma geldi vs vs.Denemeyi bırakayım mı yoksa devam mı edeyim |
hız ve renk kondisyon tyt mat deneme

-
-
Aga özele gel sana 2020 yılında Antrenman Yayınları'nın çıkardığı bir TYT denemesi atayım. Sadece matematiği değil bütün testleri TYT tarzı. Sen istersen sadece matematiği çözersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6C3299DA3 -- 20 Kasım 2021; 12:35:19 > -
ben bu denemede can çekişiyorum. sorular bana göre bayağı zor. 345'te 35'in altına düşmedim bunda 35 i göremedim. ama çabuk anlaşılıyor denemeden sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilk denemesinden sonra mı zorlaşıyor? Henüz ilkini çözdüm ve bilgi sarmalla aynı seviyedeydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam seviyesi çok garip ilkini kafamı vermeden çözmüştüm ondan zor geldi 2.sini çözdüm kolay geldi 3.sü zor geldi anlayamadım bırakıcam galiba denemeyi
hocam bilgi sarmal nasıldı o sıcak geldi bana netlerim de 23+-3 civarı
-
3'ten sonra zorlaşıyor
onu bir yıl oldu çözeli sarmal çok güzeldi. bundan çok daha kolay ama.
alayım o zaman bizde çok iyi değiliz sonuçta
-
Tam seviyenize uygun diyebilirim. Bence çözülmeli
az önce birinden 24 net geldi son 6 aydaki en düşük netim. çok garip bir zorluğu var soruların.
Kaçıncı denemeyi çözdünüz? 3'ten sonra zorlaşıyor demiştiniz sanırım. Eğer dediğiniz kadar zorsa sonlara doğru çözeyim. İlk iki denemede 1-2 soru haricinde sıkıntı yoktu. Bir de soruların büyük şekilli olması birazcık sinirimi bozmuyor değil:d
Dediği gibi değişik saçma bir zorluğu var ben de genelde 20-25lerde gezinirim ama bunda 16yı falan gördüm
-
13. deneme. 12 ile art arda çözdüm 12, 32.75 geldi. ama harbiden çok değişik denemeler. sınavdan sonra yapar mısın 6-7 tanesini evet ama yapılamayacak sorular var çok fazla
Anladım hocam. Bir tane soru da bana denk geldi ciddi anlam sıkıntısı vardı. Cidden değişik bir deneme olmuş
Hocam çok değişik bir deneme değil mi böyle açıp bakıyorsunuz deneme kolay geliyor fakat ama çözmeye çalışınca çözülmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi believethat -- 25 Kasım 2021; 14:1:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet öyle. müthiş yazılmış bence. önemli olan deneme anında öğrenciyi yıpratmak bu açıdan çok beğendim. netleri düşürse de bayağı taktik öğretti
12. Deneme 12 net mi yaptınız hocam
ben de bu denemeyle gidiyorum şu anda gördüğüm en garip denemelerden biri.Deneme anında çözülmüyor analizine geçiyosun çoğunu yapabiliyosun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqlacker -- 25 Kasım 2021; 15:2:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- whywouldnt kitap pdf
- tyt fen bitirme programı
- en iyi matematik kanalı
- boğaziçi isletme mezunu maaş
- ilk 60 bin için kaç net mf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X