Bildirim
Hız sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hat değerleriniz gerçekten çok ilginç.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Sol menüden internet yazan yere basıp oradaki değerleri atın. -
-
Değerler baya kötü eki açıp tekrardan güzelcene bağlantı yapın bakalım değişme olacakmı yoksa tt kaynaklı problem bu bölge altyapısı sıkıntılı. -
ekıplerın musterı hızmetlerınden mı cagırayım yoksa gıdıp dılekceyle falan mı senelerdır bu sekılde burda anladıgım kadarıyla alabılecegımen yuksek hız 7 dımı ? -
Aynen hocam 7 mbit üstü şimdilik imkansız tesisatın bi gözden geçirilmesi gerekiyor. -
Hat zayıflaması yüksek. Bina ankastresinde de sonuç aynıysa iç tesisat sağlam demektir. İç tesisat sağlam ise sorun TT kaynaklıdır. Müşterisi olduğunuz firmaya arıza kaydı açın.
Teşekkürlee
bendede aynı sorun oldu bina tesisatı çürümüş,kendim cat5e kablo çektirdim.şimdi kopma falan yok hız en az 11 mbps alıyorum.ilk seferler 15'e kadar çıkmıştı sonra ne olduysa düştü.şimdi elektrik gitmesini bekliyorum. elektrik geldiğinde modem en yüksek hızdan bağlanıyor.ne salak işlerle uğraşıyorum -
Bina yeni acaba kabloda sikinti olabilir mi ek yapılmış görüldüğü üzere biri kalın diğeri ince kablo
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X