Şimdi Ara

HITSRO | Kingdom of Silkroad (Yeni Job Skilleri, Bağdat Şehri ve dahası) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
11.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • a



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nunix -- 21 Mart 2015; 15:44:29 >
  • as



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nunix -- 21 Mart 2015; 15:44:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlueHawk*

    Parası olanın king olduğu bir server. Yoksa çalışıp gold kasıp item düşürmekle bir yere varamazsınız. Adamlar +15+16+17 item alıp bir de ADV alıyorlar. +20 set ile ne yapabilirsin ki sen bu adama. 6 charım ile hiç durmadan kasıldım bir sürü elite lucky ve elixir düşürüdüm. +10 yapana kadar canım çıktı seti. Stone topladım onları bastım bir hafta tutturmaya uğraştım, seti anca 2 haftada sadece basmayla uğraşarak yaptım. Bu sadece 1 char. Sonra düşündüm ve oyuna artık girmiyorum.

    Parası olanın king olduğu bir server değil. Item satışlı evet ancak aylık olarak alabileceğiniz sadece Godbless ürünü vardır. İtemlerinizi oyunu bırakırken satabilirsiniz. Karşılığı olmayan ürün satmıyoruz herhangi bir yerde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pluton

    quote:

    Orijinalden alıntı: BlueHawk*

    Parası olanın king olduğu bir server. Yoksa çalışıp gold kasıp item düşürmekle bir yere varamazsınız. Adamlar +15+16+17 item alıp bir de ADV alıyorlar. +20 set ile ne yapabilirsin ki sen bu adama. 6 charım ile hiç durmadan kasıldım bir sürü elite lucky ve elixir düşürüdüm. +10 yapana kadar canım çıktı seti. Stone topladım onları bastım bir hafta tutturmaya uğraştım, seti anca 2 haftada sadece basmayla uğraşarak yaptım. Bu sadece 1 char. Sonra düşündüm ve oyuna artık girmiyorum.

    Parası olanın king olduğu bir server değil. Item satışlı evet ancak aylık olarak alabileceğiniz sadece Godbless ürünü vardır. İtemlerinizi oyunu bırakırken satabilirsiniz. Karşılığı olmayan ürün satmıyoruz herhangi bir yerde.

    Oyundaki ortam güzelliğinden dolayı bence hala bir kalabalık var. serverin "+" ları çok "-" leri çok. bazı dönemler geçekten oyun batmıştı bir dönem şimdi baya toplandı ama şu bir gerçek oyunda adam kayırma var ne kadar da kabul edilmese. normal bir sıkıntı olduğu zaman kolay kolay çözüm cevabı alınmıyordu ama para mevzusu olunca anında cevap alınıyordu. bizzat defalarca yaşadım uydurma değildir gerçekten. vede canlı destek sistemi geldi çok güzel bişey fakat o görevi verdiğiniz arkadaşlara az dikkat ederseniz chat ban verdiren kişileri chat ban yiyen arkadaşı ise söylüyorlar. o işi yapanlar oyundan kişiler olduğunu bizzat bende bir görüşmemde anladım. ama sağolsun çok yardımcı oldu kardeşim yalan olmasın şimdi. sıkıntıyı kendim için demiyorum serverin tümü için diyorum. çünkü bu işi ne kadarda hizmet için yapılsa hizmet değildir kimse hayrına yapmaz herkes ekmeğinin peşinde. bu yüzden ekmeğimizi dürüst adaletli bir şekilde kazanılmasını isteriz. yine hatırlatırım oyunu 2 3 ay önce batmıştı ama şimdi toparlandı. bazı güncellemeler yapılması oyunun zevkini ve oyuncu sayısını arttıracağını düşünüyorum. bu tür geliştirmeleri size iletebileceğimiz bir oturum aylık yada haftalık ts toplantısı yapmayı düşünürseniz yada forumunuzda bir sayfa açarsanız çok güzel fikirler vereceğim ve diğer oyuncu arkadaşlarımında vereceğini düşünüyorum. okuduğunuz için teşekkür ederim.




  • arkadaşlar siz siz olun bu server den uzak durun zamanında çok yanlışlar yapıldı bize serverin sahibi olan Cihan arkadaş Throne guildine orda tanıdıkları var diye 25 TL değerinde olan Godbless dağıttı ücretsiz savaştan önce ve aklıma gelmeyen bi çok şey adam kayırma çok yani item satışı var bide kendini Padişah sannedıyor server sahibi ufacık eleştiride 200 300 lira emek harcayan arkadaşlarımızın charlarını banladı süresiz olarak zaten şuanda 15 16 yaşında çocuklara kaldı
  • @aktdma

    Merhaba öncelikle keşke herkes sizin gibi eleştirebilse gerçekten çok daha iyi yerlere geliriz. Oyunda adam kayırma diye birşey yok. Bunun olmadığını (Uzun süredir oynuyorsunuz diye tahmin ediyorum), CANDOSTLAR, Immortal, TearSFears gibi büyük guildleri saygısızlıklarından dolayı banladığımız zamanlarda anlamış olmanız gerekiyordu.

    Sizde hak verirsin ki 3 yıldır açık olan bir sunucuyuz ve inanın okadar çok mesaj yazıyoruz ki günlük neler neler geliyor. Bizimde oyun içinde bazı görevlendirdiğimiz (yetki anlamında değil oyunu gözlemlemesi açısından) ve güvendiğimiz yıllardır oyunumuzu oynayan oyuncularımız var. Örneğin genelde soyulam olayları ile ilgilenmeyiz. Bunun sebebi insanlar itemlerini kilitlemiyorlar ve çaldırdıklarında bize geliyorlar. Sorun değil zamanında çok uğraştık. Ama birçok hacklenen kişi google'da "hitsro hilesi" yazıp saçma sapan programlar ile hacklenip bize geliyorlar. Biz böyle birşey ile ne uğraşırız nede buna prim veririz.

    Canlı destekde bulunan arkadaşlar oyun içinden arkadaşlar biz bunu hiç inkar etmedik. Ancak onların oyunda yada başka platformda herhangi bir yetkileri yok. Onların tek işi bize ihtyiaçları olmadan cevaplandırabileceği soruları cevaplandırmak. Mesela birçok kişi hala "charım bugda kaldı" diyerek geliyor. Arkadaşlarda forum linkini paylaşıyor.

    TS'de uzun zamandır toplantı yapmadım çünkü gerçekten çok yoğunum ve TS'de girip toplantı yapmam demek en az 4 saatimi alıyor. Ne zaman buna niyetlensem inanın her zaman birşey çıkıyor. Kaldı ki ben oyuncuların düşüncelerine önem veren biriyim ve yeni önerilere her zaman açık birisiyim.

    @Leonardo

    ben Throne guildine Godbless vermediğimi hiçbir zaman inkar etmedim. Ama benim kızdığım nokta YALAN SÖYLÜYOR olmanız. Bu olayın üstünde 5 ay geçti hangi oyuncuda Godbless olmadığını gördünüz ?

    Olay aynen şu şekilde gelişti; "Savaşın sonunda Throne guildi savaşa kazanacakken sunucudan kaynaklı bir problem oldu ve kaleyi CANDOSTLAR guildi kazandı. Ve CND guildide "evet kale onların hakkıydı" diye onayladı. Bende herkesin içinde onların tüm guildine Godbless vereceğimi bildirdim. Kaleyi alıp onlara verseydim CND kırılacaktı, THR'ye bir hediye vermeseydi THR kırılacaktı. İki tarafıda memnun etmek için 20 tane Godbless hediye ettim. Kaldı ki 20 tane Godbless 500TL değeri vardır. THR guildinin her bir üyesinin itemlerinin değeri 1500TL'dir."

    Şimdi hal böyleyken "savaşdan önce Godbless verdi" diye suçluyor olmanız sadece B.K atma çabanızı gösterir.

    İkincisi. Ben Atatürk'e küfür eden adamları sunucudan banladım. Ertesi gün forumlarda "Cihan haksız yere adam banlıyor" diye yazılar yazıldı. ALLAH'a Peygamber'e küfürler edildi ve sınırsız banlandı. Yine Cihan haksız yere adam banlıyor oldu.

    Loglardan kontrol edip HIRSIZLIĞINI ispatlayarak sınırsız banladığım adamların haddi hesabı yok. Ama yine Cihan haksız yere adam banlıyor oldu. Herkes kendine göre haklıdır belki ama kimse "Atatürk'e, ALLAH'a, Peygamber'e" KÜFÜR EDEMEZ!




  • @Pluton

    bir kaç tavisyemi burada belirtmek isterim hem baska pwp server kuran arkadaşlara belki fikir olur hoşlarına giderse.

    Şuan oyunda pek fazla rekabet yaratan eventler yada etkinlikler yok. jop rank kasan sadece 9 10 arkadaşımız onun dışında kimse alamam diye uğraşmıyor çünkü kasanların geneli +20 setli silahlı kişiler. vede cok uzun bir süre 28 gün. mesela ben öğrenciyim ki oyunu oynayan çoğu kişi öğrenci diye tahmin ediyorum. sınav haftası geldi benim şuan rankda 1. olsam bile kasamam ve kaybederim 1. liği. Buda benim 3 haftalık emeğimi çöpe atıyor. Bu süre kısa olursa 2 hafta gibi bence biraz daha makul olur yada farklı bir sistem de getirilebilir. Bu kapışmayı yada yarışmayı fark etmez, canlandırmak için farklı rütbeler daha getirilse unig event champion gibi rütbeler. mesela tiger girl rankı aynı death bone roc gibi. 1 haftada en çok kesen kişiye tiger girl slayer şeklinde bir rütbesi ve benzeri diğer uniq lerde. bu şekilde fazla uniq olduğu için fazla katılımcıda olur ve oyun her an daha zevkli olur diye düşünüyorum.

    Diğer bir konuda honor. yabancı bir sw de gördüğüm sistem bence çok adaletli. örneğin şuan oyuna yeni birisi gelse isterse 1500 TL ye set dizsin fakat honor almak neredeyse imkansız onun için. bu sistemide aynı şekilde trader hunter thief ranklarda ilk3 deki arkadaşlara mesela 4 honor buff 3 ile 6 arası 3 honorbuf şeklinde olsa o sıralama ayarlamalarını tabi daha profesyonel şekilde ayarlansa ve bu buflardan sadece oyunu çok eskilerden başlayan kişiler degilde şuan bile çalışan kazansa. tabi 50 kişi bir hüsrana uğruyacak ama her sistem değiştiğinde birileri her zaman mağdur olur. 300 400 oyuncu için belki de daha fazla 50 kişinin mağdur olması bence normaldir. itirazlar olacak elbet ama en fazla 1 hafta bilemediniz 2. Ondan sonra onlarda alışacak hatta tek honor buffu olan 4 alınca itiraf edemese de daha çok memnun olacak.

    benim gördüğüm bir kaç eksiklik bunlar sadece...




  • CANDOSTLAR saygısızlıktan dolayı banlanmadı hepsi tek tek bırakıp başka bir online oyunda devam ediyolar senin saygısızlıktan dolayı banlamadığın insanlar yüzünden bıraktılar . Ayrıca kalenin geliri adam başı 3b 5b iken senin bütün guilde 25TL değerinde item dağıtmanmı adalet . Bir insannın görüşü istediği gibi olabilir ben namazımı kılıyorum ve sonuna kadar Atatürkçüyüm fakat herkes sevmeyebilir saygı göstermelisin tamam küfür edildiyse banlayabilirsin de ben Atatürkü sevmiyorum diyen birine banlayamazsın veya siteye yazıcaksın bu server ATATÜRKÇÜ VE DİNDARLARIN serveridir harici gelemez diye Hitsroda yaptığın yanlışların sende farkındasın Cihan bey bu yüzden başka server açtın şuandada orayla ilgileniyorsun .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Léonardo

    CANDOSTLAR saygısızlıktan dolayı banlanmadı hepsi tek tek bırakıp başka bir online oyunda devam ediyolar senin saygısızlıktan dolayı banlamadığın insanlar yüzünden bıraktılar . Ayrıca kalenin geliri adam başı 3b 5b iken senin bütün guilde 25TL değerinde item dağıtmanmı adalet . Bir insannın görüşü istediği gibi olabilir ben namazımı kılıyorum ve sonuna kadar Atatürkçüyüm fakat herkes sevmeyebilir saygı göstermelisin tamam küfür edildiyse banlayabilirsin de ben Atatürkü sevmiyorum diyen birine banlayamazsın veya siteye yazıcaksın bu server ATATÜRKÇÜ VE DİNDARLARIN serveridir harici gelemez diye Hitsroda yaptığın yanlışların sende farkındasın Cihan bey bu yüzden başka server açtın şuandada orayla ilgileniyorsun .

    Senin kim olduğun ortaya çıktı. Atatürk'e "Selanik Piç'i" diyen adamları savunan TurkBirDev'sindir büyük ihtimalle sen. Atatürk'e türlü türlü küfürler edilen zeka yaşları 5-6 kendi yaşları 18-19 olan ergenlerin olduğu grupda ki çocuklardan biriydin.

    Şimdi buraya Facebook'da yalvardığın mesajları koyarsam hiçde "kötü server, kaka server" diye söylemiyorsun onu napıcaz ? Sen Atatürk'e küfür eden BEYİNSİZLERE karakterini verip oynatırsan pek tabniki banlanırsın. Sonrada orda burda karaktersizlik yapıp "hitsro kaka" diye ağlaman normal. Ağla ama sesin ancak bu kadar çıkar.

    İt ürür, kervan yürür.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aktdma

    @Pluton

    bir kaç tavisyemi burada belirtmek isterim hem baska pwp server kuran arkadaşlara belki fikir olur hoşlarına giderse.

    Şuan oyunda pek fazla rekabet yaratan eventler yada etkinlikler yok. jop rank kasan sadece 9 10 arkadaşımız onun dışında kimse alamam diye uğraşmıyor çünkü kasanların geneli +20 setli silahlı kişiler. vede cok uzun bir süre 28 gün. mesela ben öğrenciyim ki oyunu oynayan çoğu kişi öğrenci diye tahmin ediyorum. sınav haftası geldi benim şuan rankda 1. olsam bile kasamam ve kaybederim 1. liği. Buda benim 3 haftalık emeğimi çöpe atıyor. Bu süre kısa olursa 2 hafta gibi bence biraz daha makul olur yada farklı bir sistem de getirilebilir. Bu kapışmayı yada yarışmayı fark etmez, canlandırmak için farklı rütbeler daha getirilse unig event champion gibi rütbeler. mesela tiger girl rankı aynı death bone roc gibi. 1 haftada en çok kesen kişiye tiger girl slayer şeklinde bir rütbesi ve benzeri diğer uniq lerde. bu şekilde fazla uniq olduğu için fazla katılımcıda olur ve oyun her an daha zevkli olur diye düşünüyorum.

    Diğer bir konuda honor. yabancı bir sw de gördüğüm sistem bence çok adaletli. örneğin şuan oyuna yeni birisi gelse isterse 1500 TL ye set dizsin fakat honor almak neredeyse imkansız onun için. bu sistemide aynı şekilde trader hunter thief ranklarda ilk3 deki arkadaşlara mesela 4 honor buff 3 ile 6 arası 3 honorbuf şeklinde olsa o sıralama ayarlamalarını tabi daha profesyonel şekilde ayarlansa ve bu buflardan sadece oyunu çok eskilerden başlayan kişiler degilde şuan bile çalışan kazansa. tabi 50 kişi bir hüsrana uğruyacak ama her sistem değiştiğinde birileri her zaman mağdur olur. 300 400 oyuncu için belki de daha fazla 50 kişinin mağdur olması bence normaldir. itirazlar olacak elbet ama en fazla 1 hafta bilemediniz 2. Ondan sonra onlarda alışacak hatta tek honor buffu olan 4 alınca itiraf edemese de daha çok memnun olacak.

    benim gördüğüm bir kaç eksiklik bunlar sadece...

    Söylediğin rütbe sistemi mantıklı geldi. Yakın zamanda bir projelendirme yapacağım bununla ilgili.

    Honor sisteminden işin aslı bizde memnun değiliz ancak okadar kişinin emeği var. Onları kırmadan nasıl yapacağız düşünmek gerek.




  • @Pluton

    Dediğim gibi her sistem değişmesinde birileri illaki mağdur olaca önemli olan bunu en aza indirgemek. ve bu şekilde honorluların yarısıda zaten job kasan oyunda ola insanlar. vede honorları tamamen ellerinden alınmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pluton

    quote:

    Orijinalden alıntı: Léonardo

    CANDOSTLAR saygısızlıktan dolayı banlanmadı hepsi tek tek bırakıp başka bir online oyunda devam ediyolar senin saygısızlıktan dolayı banlamadığın insanlar yüzünden bıraktılar . Ayrıca kalenin geliri adam başı 3b 5b iken senin bütün guilde 25TL değerinde item dağıtmanmı adalet . Bir insannın görüşü istediği gibi olabilir ben namazımı kılıyorum ve sonuna kadar Atatürkçüyüm fakat herkes sevmeyebilir saygı göstermelisin tamam küfür edildiyse banlayabilirsin de ben Atatürkü sevmiyorum diyen birine banlayamazsın veya siteye yazıcaksın bu server ATATÜRKÇÜ VE DİNDARLARIN serveridir harici gelemez diye Hitsroda yaptığın yanlışların sende farkındasın Cihan bey bu yüzden başka server açtın şuandada orayla ilgileniyorsun .

    Senin kim olduğun ortaya çıktı. Atatürk'e "Selanik Piç'i" diyen adamları savunan TurkBirDev'sindir büyük ihtimalle sen. Atatürk'e türlü türlü küfürler edilen zeka yaşları 5-6 kendi yaşları 18-19 olan ergenlerin olduğu grupda ki çocuklardan biriydin.

    Şimdi buraya Facebook'da yalvardığın mesajları koyarsam hiçde "kötü server, kaka server" diye söylemiyorsun onu napıcaz ? Sen Atatürk'e küfür eden BEYİNSİZLERE karakterini verip oynatırsan pek tabniki banlanırsın. Sonrada orda burda karaktersizlik yapıp "hitsro kaka" diye ağlaman normal. Ağla ama sesin ancak bu kadar çıkar.

    İt ürür, kervan yürür.

    haddini bil sesin çok çıkmasın beni karıştırma kimseyle burda reklam yapıpda milleti kandırmaya çalışma




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Léonardo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pluton

    quote:

    Orijinalden alıntı: Léonardo

    CANDOSTLAR saygısızlıktan dolayı banlanmadı hepsi tek tek bırakıp başka bir online oyunda devam ediyolar senin saygısızlıktan dolayı banlamadığın insanlar yüzünden bıraktılar . Ayrıca kalenin geliri adam başı 3b 5b iken senin bütün guilde 25TL değerinde item dağıtmanmı adalet . Bir insannın görüşü istediği gibi olabilir ben namazımı kılıyorum ve sonuna kadar Atatürkçüyüm fakat herkes sevmeyebilir saygı göstermelisin tamam küfür edildiyse banlayabilirsin de ben Atatürkü sevmiyorum diyen birine banlayamazsın veya siteye yazıcaksın bu server ATATÜRKÇÜ VE DİNDARLARIN serveridir harici gelemez diye Hitsroda yaptığın yanlışların sende farkındasın Cihan bey bu yüzden başka server açtın şuandada orayla ilgileniyorsun .

    Senin kim olduğun ortaya çıktı. Atatürk'e "Selanik Piç'i" diyen adamları savunan TurkBirDev'sindir büyük ihtimalle sen. Atatürk'e türlü türlü küfürler edilen zeka yaşları 5-6 kendi yaşları 18-19 olan ergenlerin olduğu grupda ki çocuklardan biriydin.

    Şimdi buraya Facebook'da yalvardığın mesajları koyarsam hiçde "kötü server, kaka server" diye söylemiyorsun onu napıcaz ? Sen Atatürk'e küfür eden BEYİNSİZLERE karakterini verip oynatırsan pek tabniki banlanırsın. Sonrada orda burda karaktersizlik yapıp "hitsro kaka" diye ağlaman normal. Ağla ama sesin ancak bu kadar çıkar.

    İt ürür, kervan yürür.

    haddini bil sesin çok çıkmasın beni karıştırma kimseyle burda reklam yapıpda milleti kandırmaya çalışma

    Burası reklam yeri ve onun için açılmış bir bölüm. Atatürk düşmanları benim oyunumda OYNAYAMAZ!




  • Pluton P kullanıcısına yanıt
    yanlış anlamada oynarsa nolur
  • Arkadaşlar gördüğünüz üzere bu banlama olayının da aslı oyunda Max3 nickli bir oyuncusu bunun ayak işlerini yapıyo +20 seti statlarının hepsi 100 < (tesadüfdür kesin ) benim arkadaşımla oyundan tartışmışlar bi çekememezlik var aralarında bu oyunun sahibi olan arkadaşta çocugun harçlıklarından biriktirip en az 300 lira harcadığı charını Atatürk´ü sevmediği gerekçesiyle banlıyor süresiz çocuk herhangi bi globalde atmamış oyundan Atatürk e hakaret olarak sadece dediği şey Teamspeak te bir başka kişi Atatürk ile ilgili birşeyler diyor All chatten Cihan Bey de bunu çözmek üzere geliyor Teamspeak´a çocuk muhabbetle hiçbir alakası olmadan "abi kimse sevmek zorunda değil herkes görüşünü söyleyebilir bunda bişey yok " dediği gibi banlıyor .

    Yani sizde böyle birşeyle karşılaşırsanız hakkınızı arayamazsınız arkadaşlar .

    Üyelik sözleşmesinde : " Din, Dil ve Irk ayrımı yapan oyuncuların hesabı ispatı halinde süresiz olarak hesabı durdurulur. " Demişsin Cihan Bey buna kendin ne kadar uyuyorsun acaba bunu sorgula .




  • Din, İman Para olmuş HitSro
  • reklam alani burasi konuyu kirletmeniz yakişik deyil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 24 Mart 2015; 19:48:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuralbaz

    reklam alani burasi konuyu kirletmeniz yakişik deyil.

    Güzel arkadaşım haklı olabilirsin.


    Lakin bu Hitsro'yu hiç bir alanda eleştiremeyecek miyiz?

    Oyunda ve Ts de mümkün değil zaten.

    Diğer mercilerde de yetkili üyelikleri mevcut vs.

    Sonuç? Eleştirilemez bir krallık.

    Uzun zamandır oynamıyorum zaten. Çok uzun zamandır. Daha çok Emek serverları tercih ediyorum. Tavsiye ederim.
  • Kısaca kalite asla ucretsiz olamaz. yuzde yuz emek serverinde bile adalet yoktur var diyen yalan soyler herseyin acik olmasi guzeldir. renk meselesi eleştiri etmek abest. sistemi oyuncu deyil kurucu karar verir oynayip oynamamayi oyuncu. iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 25 Mart 2015; 17:03:47 >
  • Aynı fikirde değiliz.

    Adaletin muazzam güzellikte olduğu bir Private oynuyorum. Silk satışı var lakin dünyalar kadar para yatırarak KRAL olamıyorsun. Emek şart.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.