Şimdi Ara

HITMAN REBOOT ANAKONU [PS4] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
12
Favori
12.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yellow_Lambo


    quote:

    Orijinalden alıntı: MISHIMA

    Ve son bölümde biter. Bence gayet güzel olmuş. Bölüm bölüm beklemeyi sevmeyenler şuan alabilir. Oyunda baya yapılacak görev vs. var. Tek sorun bölümlerin geç gelmesi bide tabiki güncelleme işi sıkıntılı. Ben bu kadar güncellemeyi en son killer Instinct'te gördüm.

    Üstad eksikliklerin arasında silah customization olmamasını saymamışsın. Bence en büyük eksiklik buydu. Tabanca dışında tek bir silah bile kullanamadım sırf bu yüzden. Silahlara susturucu takmamıza bile izin vermiyor oyun. Bu Hitman ruhuna tamamen ters.

    Blood money'de armor piercing mermi alıp, susturucu alıp vanın içerisindeki korumaları kapıyı açmadan temizlerdim. Ayrı bir keyifti bu tür detaylar.

    2. sezonda silah geliştirme gelmez ise almayacağım oyunu maalesef.

    Eminmisiniz hocam silahlara susturucu vs takıp çıkarabiliyoruz.Silahta değişiliyor en azından ben bölüm başlamadan herşeyi ayarlayıp öyle giriyorum görevlere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byvolcan

    %50 indirmle 30$ olmus fiyati. alip oynamaya değermi acaba. beyenmiyenler var baya

    30$'a değer bence hocam ayrı bi hesaptan alın eğer beğenmezseniz satarsınız.Ana hesaptan alınmaz daha çok fiyatı düşer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysn61 kullanıcısına yanıt
    saol cevabavın için aynen öyle yapıcam yeni hesap acıp alıcam oynayıp satarım
  • ysn61 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyundaki diğer makineli tüfeklere susturucu takabiliyor musun?

    Birçok sitede silah modifikasyonunun olmaması en büyük eleştiri.

    Tabanca ve sniper dışında kalan silahlara nasıl susturucu takabildin?

    Varsa bir yöntemi eve gidince deneyeceğim hemen.
  • black friday indirimlerinden oyunu alacağım ancak 3 paket var bundan sonra da cıkacak sezon için vs hanig paket yada paketleri almalıyım.
  • Sadece 1. Sezon var.
    Bir sonraki sezon için tarih belli değil sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun giris paketi + yükseltme paket sürümünü aldim. 2. Sezon icin para vermem gerekecek mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Evt.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitman absolutionı severek oynamıştım bu oyunda iyi gözüküyor ama eleştiriler hiç iyi degil ...indirimdeyken alınır mı arkadaşlar 90 tl ederi yok mu oyunun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: must33_35

    hitman absolutionı severek oynamıştım bu oyunda iyi gözüküyor ama eleştiriler hiç iyi degil ...indirimdeyken alınır mı arkadaşlar 90 tl ederi yok mu oyunun

    Oyunun görevleri çok güzel haritalar çok büyük pişman olmazsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun PC konusu ölü durumda zaten nasıl olsa oyun aynı o yüzden buraya yazıyorum.

    İlk oyunu duyurdukları zaman parça parça çıkacak demişlerdi ve bu kadar saçma sapan bir fikir olamaz diye düşünmüştüm ve her episodic çıkan oyun gibi, tamamının çıkmasını bekledim satın almak için. Fakat oyunu oynamaya başladıktan sonra söyleyebilirim ki bu fikir o kadar da saçma değilmiş.

    Hitman serisinin haritaları her zaman çok büyüktür fakat bu oyunda daha da büyük. Bu haritalar oldukça detaylı da örneğin görevi tamamlamak, bilgi almak için konuşmaları dinlemek önemli ve bu olması gereken bir durum ama Paris kısmında gezerken hiç görevi tamamlamak ile ilgisi olmayan bir güvenlik görevlisi ile mankenin konuşmasını dinledim. İkisi sevgili fakat sonra anlıyoruz ki manken utanıyor adamdan. Yani bunun hiç bir ilgisi yok görevi tamamlamak ile ilgili ama bu tarz detayları da eklemişler.

    Oyunda görevleri tamamlamak için olan bir kaç yolu oyun size gösteriyor. İlk başta bu ne böyle dedim çünkü harita üzerinde git şunu yap git bunu yap diye gösteriyor. Her şeyi görüyorsunuz yani bu şekilde örneğin crowbar bul diyor pat diye haritada yeri çıkıyor. Bu eski Hitman oyunlarını oynamış biri olarak beni sinir etti ilk başta ama tüm bunlara bakarak ilerlerseniz oyunun yarısını kaçırmış olacaksınız. Çünkü bu yollar ile görevi tamamlayabilirsiniz ama bu hedefi indirmek için olan yollardan bir kaçı. Bu arada eğer hardcore Hitman oyuncusuysanız bunları kapatabiliyorsunuz.

    Absolution'da olduğu gibi challenge kısmı var ve bu biraz size spoiler veriyor. Örneğin hedefin üstüne ışığı düşür, hedefi gizli toplantıda öldür gibi. Bunların üstünde resim de var ve az çok size yol gösteriyor. Az önce bahsettiğim gibi bunları haritada göstermiyor ama resim ve açıklamadan ne yapacağınızı anlıyorsunuz. Ama işte bunları yapmak zorlayabiliyor ve doğal olarak yolunuza bir sürü engel çıkıyor. Yani yanlış anlamayın o yüzden her şeyi bize söylüyor mu diye. Git hedefi benzin valiri ile yak diyor. Benzin varilini buluyorsunuz ama hedef oraya gitmiyor arada 20 güvenlik görevilisi var çözümü size kalmış.

    Az önce bahsettiğim gibi bazı yolları size gösterirken diğerleri size kalmış durumda. Bu arada bu challenge kısmında Absolution'da olduğu gibi saçma sapan yok şu silahı bul, dene gibi bölümde olan her şeyi al eline falan gibi saçma sapan hedefler yok. Ben genelde öyle her oyunda challenge kasayım, yapayım diye hayatta uğraşmam ama bunlar yaratıcı ve zorlayıcı olduğu için yaptım.

    Absolution demişken oyunda en sinir olduğum iki şey; save alamamak ve polis kıyafetini giyerseniz sizi tüm polislerin tanıması durumu. Artık hem oyun sürekli Auto- Save alıyor hem biz kendimiz alabiliyoruz. Aynı zamanda artık kıyafet değiştirdiğiniz zaman aynı kıyafete sahip herkes artık sizi tanımıyor. Absolution'ın bir kısmında her yeri kapalı nükleer koruyucu kıyafeti giyiyorduk o zaman bile diğerleri tanıyordu bizi. Artık daha mantıklı olarak işte polislerin şefi ya da belli başlı kişiler sizi tanıyabiliyor.

    Eğer gezmeyi, keşfetmeyi, farklı yollar bulmayı seviyorsunuz oyun kesinlikle tam sizlik. Açıkçası neden bu kadar düşük puanları anlamadım gerçi oyunu bitirmedim hatta başlarındayım ama yani o puanlara düşmesi için ilerde tamamen yokuş aşağı ilerliyor, büyük saçmalıklar yapıyor olması lazım. Kesinlikle yılın oyunu adayları listesinde olması lazımdı ki listeler bu sene çok güçlü değil ha almaması lazım ama adaylar arasında kesinlikle olmalıydı.
  • Bende black friday ile oyunu satın aldım. Hitmanı 2. Oyundan beri oynarım bu tür oyunlar kafa yorucu özellikle bayılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HITMAN Elusive Target #18 The Chameleon

  • Bölüm bölüm satın alma kalktı mı? Ben intro dışında bir bölüm daha almıştım.Bir sonraki bölümü almak istiyorum, komple sezon değil.
  • Kubilay S. kullanıcısına yanıt
    Alınıyor diye biliyorum. Sezon alma olayı sonradan geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kubilay S.

    Bölüm bölüm satın alma kalktı mı? Ben intro dışında bir bölüm daha almıştım.Bir sonraki bölümü almak istiyorum, komple sezon değil.

    kaldırılmış galiba bölümler.Giriş-Yükseltme satılıyor.En son The Complete First Season çıkınca kaldırmışlar,bölümleri
  • oyunda platin kupa yokmuış saçmalık
  • Beyler oyunu pri hesaptan oynuyorum, indirimdeki komple sezonu almıştım ancak paris bölümüne geçmiyor. Psne yönlendiriyor sebebini bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu oyunu almayı düşünüyorumda almaya değer mi cidden? Blood Money kadar detaylı ayrıntılı olsunda yeter benim için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CANBUYUK06 C kullanıcısına yanıt
    İdare eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.