Şimdi Ara

Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
5.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üçlemenin son oyununu yeni bitirdim. Önceki oyunları Steam' de oynadığım için bu oyunuda Steam' e gelene kadar bekletmiştim ve hazır yeni bitirmişken oyunla ilgili birkaç cümle yazayım. İlk iki oyunu oynayanlar için çok farklılık yok ama öncekiler gibi bölüm tasarımları, tekrar oynanabilirlik, hedefleri istediğiniz gibi ortadan kaldırma ve güzel grafikleri ile gayet iyi bir oyun olmuş. Elbette gizlilik ön planda fakat bazı görevler üçleme içindeki en iyileri olmuş. Özellikle Apex Predator ve oyunun finalini gayet beğendim. 2.yıl içeriklerinde freelancer isimli yeni bir mod duyurmuşlardı ve oyunu bitirince bu modun neden geleceğini daha iyi anlaşılıyor. Her ne kadar Steam fiyatlandırması yüksek olsada ilk iki oyuna sahip olanlar için ek bir ücret ödemeden önceki oyun lokasyonlarına bu oyun içerisinden ulaşabilmek iyi oldu. Bazı eklenen yeni mekanikler(özellikle kamera kullanımı) ve geliştirilmiş grafiklerle ilk iki oyunu tekrar oynayacağım, nede olsa üçlemenin tekrar oynanabilirliği çok yüksek. Eğer ilk iki oyunu Steam' den oynadıysanız indirimlerde alabilirsiniz böylece access passlara ek ödeme yapmadan bu içeriklerde kütüphanenize ücretsiz olarak eklenmiş olurlar. Türü sevenlere tavsiye edilir. 





  • Bn. Ne zmn hitman oyunu oynasam polat alemdar gibi sıka sıka gidesim gelio her oyunda gizlilik arayan ben bu oyunda aramıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler hitman 3 yüzde 50 indirime girmiş. Bende hitman 2 gold var. Hitman 1 i de hitman 2 browserdan girerek görüyorum. Şimdi hitman 3 den hangisini almalıyım tüm bölümleri içerecek şekilde?

  • sabotage1907 kullanıcısına yanıt

    Eğer Hitman 2 Gold Edition'a sahipsen o oyunun tüm bölümlerine sahipsin demektir ve Hitman 3'de bunları oynayabilirsin. Hitman 1'e sahipsen veya Legacy Pack aracılığı ile Hitman 1 bölümlerini Hitman 2'ye eklediysen onun bölümlerine de sahip oluyorsun. İçinde bulunduğun senaryo bu ise Hitman 3 Standart Edition yeterli olur. Hitman 3'e gelen Seven Deadly Sins DLC'leri mevcut ayrı olarak, bunlar yeni bir bölüm sunmuyor ve var olan bölümlerde yeni kontratlar ekliyor oyuna.

  • CheKD kullanıcısına yanıt

    Çok sağol hocam, ben hepsini ekleyip alacaktım valla. Diğer değerli bir arkadaş da standart sürüm yeterli demişti, onu alıp geçiyorum.

  • Son görev hiç yakışmamış bildiğin dandik bir shooter oyunu olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • store.steampowered.com
    HITMAN 3 - HITMAN 3 – Year 2 The Road Ahead - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/1659040/view/3181240878809087067

    Oyunun 2.yıl yol haritası açıklandı. Buna göre Freelancer modu üzerinde daha fazla çalışacaklarını belirterek bu yılın 2. yarısına ertelemişler. Bahar içeriği olarakta özel kontratlar ve hedefler oyuna gelecek. Daha önce duyurulan ve kod ismi Rocky olan yeni Ambrose Adası haritası öne alınarak Temmuz ayında yayınlanacak. Bu haritadaki içerikler Hitman 3 öncesindeki olayları konu alıyor. 24 Mayıs' taki güncelleme ilede PC sürümüne Ray Tracing teknolojisi eklenecek. 





  • steamcommunity.com
    Steam :: HITMAN 3 :: PC Requirements for Ray Tracing and Adaptive Supersampling
    https://steamcommunity.com/games/1659040/announcements/detail/3185745740385549116


    Hitman 3 Ray Tracing detayları paylaşıldı. Buna göre oyuna gelecek olan 3.110 sürümlü güncellemeyle gerçek zamanlı yansıma ve gölgelerde Ray Tracing kullanılacak. Buna ek olarak oyuna Nvidia DLSS ve AMD FSR 1.0 desteğide geliyor ve Ray Tracing açıkken ideal performans için bu teknolojilerin kullanılması öneriliyor. Ray Tracing kullanacaklar için oyunun sistem gereksinimleride buna özel olarak yeniden düzenlenmiş. Özellikle işlemci tarafındaki yüksek gereksinimler dikkat çekiyor. Hazır yeni sistem kurmuşken beraberinde Ray Tracing performansınıda güncelleme sonrası konuda paylaşırım. 





  • Digital Foundryyoutube
    Hitman 3 has finally received a ray tracing upgrade for PC, adding RT reflections, shadows and Nvidia DLSS. The results can be beautiful, but the hit to performance - even with DLSS active - is extraordinary. Alex Battaglia has the full report. Join the DF Patreon for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies or pullovers? Check out our store: https://bit.ly/2BqRTt0
    https://www.youtube.com/watch?v=b4S9KBqYYVQ&feature=youtu.be
  • Hitman üçlemesine Türkçe çeviri yapan Anonymous çeviri ekibi, Hitman 1-2 ve 3 için hazırladığı çevirileri birkaç güne sistemlerinden kaldıracağını açıkladı. Bu oyunlar için doğru düzgün yapılmış olan tek çeviri bu ekibe ait olduğu için eğer üçlemeyi Türkçe olarak oynamak isteyenler varsa çeviriler sistemden çıkmadan abone olarak elde edebilirler. Bir kere kurduğunuzda oyuna güncelleme gelene kadar tekrar abone olmanıza gerek kalmıyor ve oyunun bir sonraki güncellemeside Temmuz ayında geleceği için o zamana kadar üçleme çok rahat bitirilir. Çeviri ekibiyle bir alakam yok bunuda belirteyim, sadece aboneyim ve duyurularda gördüğüm için paylaşmak istedim.  

  • GameSpot Trailersyoutube
    Welcome to Ambrose Island! The tropical island is a hidden cove, home to a dangerous pirate syndicate operating in the Andaman Sea and to many hidden secrets. This fully explorable sandbox location is packed with new targets, gameplay opportunities, challenges, unlockable rewards and is free for all owners of HITMAN 3. Ambrose Island is a brand-new sandbox location coming to HITMAN 3, July 26!
    https://www.youtube.com/watch?v=TDwtsXVezAU&feature=youtu.be




    Ambrose Adası'na hoş geldiniz! Tropik ada, Andaman Denizi'nde faaliyet gösteren tehlikeli bir korsan çetesine ve birçok gizli sırra ev sahipliği yapan gizli bir koy. Bu tamamen keşfedilebilir sandbox konumu, yeni hedefler, oynanış fırsatları, zorluklar, açılabilir ödüller ile dolu ve tüm HITMAN 3 sahipleri için ücretsiz. 26 Temmuz' da geliyor. 





  • Bu tropik ada filan çok demode kalıyor artık,Hitmanin uzay görevlerine ve yerçekimsiz ortama taşınmasının vakti geldi.

  • HITMANyoutube
    OUT NOW - Welcome to Ambrose Island, a FREE sandbox location for all HITMAN 3 owners. Embark on a new adventure with Agent 47 to a secluded island in the Andaman Sea, where rogue thieves and a dangerous pirate syndicate are plotting a daring heist. Uncover more secrets at: https://www.ioi.dk/hitman-3-ambrose-island/
    https://www.youtube.com/watch?v=0LWgJNXIOuw&feature=youtu.be

    Hitman 3 ün yeni lokasyonu Ambrose Island tüm oyun sahiplerinin erişimine açıldı. 3.2 GB güncelleme ile birlikte gelen içerik aynı zamanda Temmuz güncellemesinide içeriyor ve DLSS sürüm güncellemesi, Elusive Target Arcade içeriklerinde yeni düzenlemelerde bu güncellemeyle birlikte oyuna ekleniyor.



    steamcommunity.com
    Steam :: HITMAN 3 :: HITMAN 3 – July Patch Notes
    https://steamcommunity.com/games/1659040/announcements/detail/3378280322860683977


    ıo ınteractive
    HITMAN 3 - July Patch Notes - IO Interactive
    https://www.ioi.dk/hitman-3-july-patch-notes/




  • hitman absolutiondan sonra bozdu

  • ıo ınteractive
    HITMAN 3 - October Patch Notes - IO Interactive
    https://www.ioi.dk/hitman-3-october-patch-notes/

    Hitman 3 Ekim güncellemesiyle yeni kontrakt görevleri ve İntel XeSS, AMD FSR 2.1 eklendi. Freelancer modu ise 26 Ocak 2023 te oyuna eklenecek. 

  • İlk 2 oyunu oynamadan 3.oyun oynanır mı arkadaşlar? Hikayede kopukluk olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    İlk sayfadaki bağlantıdan serinin tüm oyunlarının hikayesine ulaşabilirsin. Üçleme olduğu için oyunların hikayesi birbirine doğrudan bağlı ve bir bütün oluşturuyor.

  • CheKD kullanıcısına yanıt

    Bilgi için teşekkürler. Öyleyse sırayla oynayayım. Birde Hitman 2 Legacy Pack alsam Hitman 1'i de oynayabiliyorum sanırım doğru mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 13 Aralık 2022; 21:14:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Eğer önceki iki oyun varsa elinde Access Pass'leri alman gerekmiyor. Sahip değilsen iki oyunun da kendi Access Pass'leri bulunuyor, bunları alıp erişebilirsin ancak. İlk oyun için GOTY Edition, ikinci oyun için Standard Edition ve Expansion Access Pass'leri alman önceki oyunlardaki tüm konumlara erişmeni sağlar.

  • CheKD kullanıcısına yanıt

    Tamamdır teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.