|
Bildirim
|
Çeviri yüzdesi, %85 olarak güncellenmiştir! |
Merhaba arkadaşlar, ufak bir açıklama yapmak istedim. Haklı olarak fiyat politikası eleştiriliyor. Gerçekten hak veriyorum sizlere. Ama işin arka yüzü ne yazık ki kelimeleri çevir yayınla değil.
Hitman 2016'nın yamasının 2020 yılında çıkmasının gerçekten çok haklı sebepleri var. Yıllarca açılamayan, açılsa da bir türlü kapanamayan dosyalara ev sahipliği yapıyor Hitman oyunları. Projenin son 2 ayında sadece ve sadece dosyalarla uğraştık. En başta çevirdiğimiz metinler oyun içinde rastgele dağılmıştı biliyor musunuz :) Yani örnek veriyorum mesela karakter "Hello" diyor çıkan altyazı inanılmaz alakasız ve cümle de değil rastgele çevrilmişlerden kelimeler topluluğu. Bu hatalar giderildi, daha sonra da sistemimizi oyuna entegre ettik ki hepimiz çok yorulduk bunlarla uğraşırken. Hatta bu önceki işlemden çok daha zordu. Atmalar, uyumsuzluklar, orijinalde çıkan hatalar. Projeye başlarken zor olacağından emindik ama karşılaştıklarımız apayrı zorluklar silsilesi idi. Yani inanın, işin iç yüzünü bilenler için bile bu fiyatlandırma gerçekten az. Kaldı ki Hitman 1'in 450k, Hitman 2'nin 500k kelimesi olduğundan bahsetmedim bile :) Özetle, ben eleştiri yapan arkadaşları gerçekten çok çok iyi anlıyorum. Bu mesajı, sizin de bizi anlamanız için yazıyorum. Lütfen birbirimizi anlayalım. Sonuçta bizler, sizin için buradayız. Sevgiler :) |
Anonymous'tan 29 Ekim Hediyesi! Yüce önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk insanına cumhuriyeti hediye ettiği bu güzel günde, biz de Anonymous olarak sizlere ufak hediyelerde bulunmak istedik. Watch Dogs 2 çevirimiz, artık ücretsiz erişilebilir! Sitemizden kolayca indirip oynayabilirsiniz. Red Dead Redemption 2 için oluşturduğumuz geniş kadromuz donanımhaber konumuzda ve sitemizde açıklanmıştır! Mad Max projemizin çeviri oranı %90 olup, buraya tıklayarak YouTube kanalımızda yayınladığımız oyun içi videoyu izleyebilirsiniz. Hitman 2016 projemizin çeviri oranı %55 olup, buraya tıklayarak YouTube kanalmızda yayınladığımız oyun içi videoyu izleyebilirsiniz. Hitman 2018 projemizin çeviri oranı %60 olarak güncellenmiştir. Bizlere destek verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Anonymous, sizin destekleriniz sayesinde üretiyor, üretmeye de devam edecek! |
Selamlar arkadaşlar, bir süredir suskunduk, suskun olunca projelere odaklanmışız demektir biliyorsunuz. Lafı uzatmadan hemen yeni bilgilere geçelim. Red Dead Redemption 2 projemizin ilk metinlerine ulaştık. Tam 1.600.000 kelime var. Bu sayı, tam dosyalara ulaşınca biraz daha artabilir. Son hazırlıklarımızı yaptık, çevirmenlerimize dinlenmeleri için bir müddet vakit verdik, bölümlerini dağıttık. Artık hazırız. Proje, 10 Aralık 2019 tarihinde başlayacaktır! Mad Max projemizin testi tamamlanmış olup, paketleme ve düzeltme işlemleri yapılmaktadır. Projenin çıkış tarihi 15 Aralık 2019 olarak belirlenmiştir. Hitman 2016 projemizin çeviri aşaması tamamlanmış olup, test aşamasına geçilmiştir. Hitman 2018 projemizin çeviri aşaması tamamlanmış olup, yakında test aşamasına geçilecektir. Hitman 2016 projemizin ücreti 25 lira olarak belirlenmiştir. Hitman 2018 projemizin ücreti 25 lira olarak belirlenmiştir. Hitman 2016 ve Hitman 2018'i birlikte almak isteyen, yani 2018'in içinde, DLC olarak bulunan 2016'yı oynamak isteyen arkadaşlarımız 40 lira ödeyerek iki projeye de sahip olabilecekler. Unutmayın, Anonymous desteklerinizle ayakta. Desteklerinizle üretmeye devam ediyoruz, siz destek verdikçe de üretmeye devam edeceğiz. Sevgiler. |
Merhaba, çeviri yüzdesi %30 olarak güncellendi! |
Yama yayınlanmıştır. Yamaya erişmek için linke tıklayın :) https://www.anonymousceviri.com/2019/09/hitman-2016-turkce-yama-calsmas_5.html
Hepinize tatlı suikastler ![]() |
Hatırla, hatırla, 5 Kasım'ı hatırla. Barut komplosunu ve ihaneti hatırla. İhanetin kalmaması için bir sebep göremem akılda. Mad Max, %95 Hitman 2016, %60 Hitman 2018, %65 |
Emeğinize sağlık umarım bundan sonraki projeniz Metal Gear Solid V: The Phantom Pain olur.
|
![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 29 Ağustos 2019; 23:22:29 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 30 Ağustos 2019; 9:6:1 > |
|
|
|