Şimdi Ara

Hitman 2 daha çıkmadan kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Oyun dünyasında en büyük tartışma konularından birisi DRM koruması. Yılın başlarında Irdeto tarafından satın alınan sektörün en büyüğü Denuvo sürekli yeni teknolojiler geliştirmesine rağmen korsanların önünü alamıyor. Hitman 2 daha piyasaya sürülmeden kırıldı.


     


    Durdurulamıyor


     


    Hitman 2 oyunu yarın itibariyle raflara çıkmaya hazırlanıyor ancak özel bir koleksiyon sürümü, satın alan kullanıcılara 8 Kasım itibariyle dağıtılmıştı. Bu karar Warner Bros.’un başını ağrıtacak gibi görünüyor zira oyun ilk günde kırıldı.


     


    Ayrıca Bkz.Farklı battle royale oyunlarından Space Fuss büyük indirime girdi

    Bilindiği üzere merakla beklenen oyunlar piyasaya çıktığı ilk günlerde büyük satış rakamlarına imza atıyor. Eğer bugünlerde oyunun koruması kırılırsa satışlar düşüyor ve bu kez torrent ağları coşuyor. Bu bakımdan Denuvo ilk 14 gün oyunu sıkı şekilde korumanın çok önemli olduğunu ifade ediyor.


     


    Yapılan araştırmalarda anti-tamper koruması olmayan popüler bir spor oyununun piyasaya çıktığı ilk gün kırıldığı ve sonraki 14 günde 355 bin civarında korsan indirildiği görülmüş. Bu da yaklaşık 21 milyon dolar civarında bir kayba denk geliyor.


     


    Her ne kadar Denuvo bu ayrıntılara dikkat etse de korsanlar koruma kalkanını aşmaktan geri kalmıyor. Hitman 2 oyununda Denuvo 5.3 sürümü bulunuyordu ve koruma konusunda oldukça iddialıydı. Korsanların daha ilk gün kodları aşması yüzlerin asılmasına sebep oldu.


     


    Daha önce Denuvo kullanan Far Cry 5 oyunu da ilk günlerde kırılmıştı. İşlemci kullanımı eleştirilere yol açan Assassin's Creed Origins koruması ise 3 ay dayandı ve bu esnada oyun önemli satış rakamlarına ulaştı.


     



  • Herkes hatırlamaz, 2008 ve öncesi PC oyunları ile haşır neşir olanların gözü yaşlı :)





  • Herkes hatırlamaz, 2008 ve öncesi PC oyunları ile haşır neşir olanların gözü yaşlı :)








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 13 Kasım 2018; 0:32:53 >
  • Ulen önceden orijinal oyun nedir bilmezdik



    Abi bana Underground 2 çeker misin ? Diyip 2 cd yi alıp kurardık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skidrow özellikle. ASC2!

  • Crack tam anlamıyla çalışmıyormuş.

  • Hiç açılmayan var veya sadece ilk görevi çalışıp sonra devam etmeyen var veya çalışanda var ama %1. Yinede umut fakirin ekmeğidir yumulun

  • devir FCKDRM devri

  • firmalar kaliteli oyun yapsa insanların bir çoğu orjinalini almaya çalışır. belki bilmeyenler vardır borderlands ve witcher 3 drm koruması olmdan çıkan oyunlar ve çok iyi kar getiren oyunlar.


    drm neyse de; şimdi demo denilen kavramı kaldırdılar, halbuki internet hızları artmışken çok rahat olması gerekirdi. o da yetmedi oyunu inceleyn veya oynanış yayını yapan kişilere yayın yasağı ve incelemeyi geç yapma şartları koyuyor bazı firmalar, kesinlikle art niyetli. örnek isteyen varsa mass effect andromeda.


    yapımcı firmalar öncelikle kendilerine iğneyi batırsınlar sonra korsana yönelene çemkirsin. drm orjinal almak isteyene de eziyet. ac 2 oyununda korsanlar rahat rahat oynarken, orjinal alanlar server ve bağlantı sorunları, işlemciye yüklenilmesinden dolayı keyif alamadı. orjinal alacak insanları da kaçırtıyor.


    son olarak arkadaşlar içinde mikro ödeme olan oyunları bedava olsa bile kurmayın. oyuncuları sağılacak inek gibi görmenin sonucudur mikro ödeme sistemi.

  • 1 yıla yakın süredir crack beklenen oyunlar da var ona bakarsanız. Öyle her oyun şak diye kırılamıyor.

  • Denuvo dağılsın bi zahmet artık.

  • Oyun fiyatları bu haldeyken korsanı kesinlikle destekliyorum korsan oyun oynayın oynattırın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dracula502 -- 13 Kasım 2018; 9:15:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • firmalar için tek bir alternatif var
    o da video stream modunda oyun hizmeti vermek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 13 Kasım 2018; 7:47:57 >
  • denuvo şöyle kırılmaz böyle kırılmaz diye haberler vardı.hey gidi.

  • Korsanın sonu diyorlardı bu sistem için şimdi 1 gün dayanamıyor ama korsan kullananlarda haklı oyun fiyatları hem ülkemizde hem de yurtdışında almış başını gitmiş bir de oyun içi satın alım adı altında iyiden iyiye iliğimize kadar sömürülmek isteniyoruz.Ben orjinal oyun da alan korsan da kullanan biriyim.Hakeden oyunu almazsan zaten içinde bir burukluk oluşuyor witcher 3 örneği gibi mesela.Ama bu oyun değil kazık yapımcısı firmalar oldukça bunlara müstehak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakeden oyun haketmeyen oyunun hirsizlikta bi farki yok abi kendinizi kandirmayin oyun fiyatlari bu kadar yuksekken durumu olmayip oyun oynamak isteyen adama bir sey diyemem ama gidip buna kilif uydurmaya calisip burada kendini savunmanin manasi yok.

    Teknosaya gidip begenmediginiz a markali bir televizyonu en azindan tv miz olur diye calmaktan farki yok bunun. Hirsizliksa hirsizlik iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ne zaman çıkacak ki?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyun açılıyorda story modunde bölümler gözükmüyor :)) krıılmadı daha ( Bilimsel amaçlar için denendi )

  • kimliklerini açık etmişler web sayfalarında. Bir tepki için yaptıkları belli, 5 Kasım misali.. Amaçları gerçekten bir grup olup terör estirmek değil. Korumaların istenildiği zaman 1 günde ne kadar çaresiz kalabileceğini gösterdiler. Uzun süreli bir grup olmaz FCKDRM. Yarın polis girer evlerine zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 13 Kasım 2018; 9:45:50 >
  • Talep düşük olur. İnsanlar fortnite pubg den vazgeçip yönelmez bu oyuna

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.