Şimdi Ara

HITMAN 2 (2018) [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
8.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önyükleme boyutu 8.5 Gb olsada bu boyut sadece oyunun ana dosyalarını içeriyor.Oyun bilgilerinde gördüğüm kadarıyla önyüklemeye herhangi bir harita dahil edilmemiş.Oyun çıkış yaptıktan sonra muhtemelen daha yüksek boyutta bir indirme yapılacak gibi duruyor.
  • İndirme boyutu bu sadece. İndirme boyutu ile kapladığı alan arasında farklılıklar oluyor. Ön yükleme olduğu için ne kadar yer kaplıyor görünmemekte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.5GB indirdikten sonra yaklaşık 26GB daha (toplam 34,5GB) indirdi ve oyuna girebildim. Üstüne bir de 30GB ilk oyunun görevlerini indirdi (Tercihinize bırakılmış, istemezseniz indirmeyebilirsiniz. Kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp özelliklere girdikten sonra DLC sekmesinden indirmek istemediğiniz içeriklerin tiklerini kaldırabilirsiniz.), bunları oyunu oynarken indirebiliyorsunuz. Diskte toplam 102GB yer kaplıyor.

    Gold Edition alırsanız tam olarak şu içeriklere sahip oluyorsunuz


    HITMAN 2 (2018) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 9 Kasım 2018; 9:17:4 >




  • Oyun çok başarılı olmuş.İlk oyunun üzerine epey geliştirmişler.Açılış bölümünde bile tercih edilecek yollar bir hayli fazla keşfetmesi ve hangisi ile hedefe gidileceği konusunda bolca alternatifli bir oynanışa sahip, ilk oyunun bölüm bölüm gelmesi nedeniyle çok fazla oynanamadım fakat Hitman 2 ilk bakış olarak daha iyi duruyor.Optimizasyonda gayet iyi DX11 aktifken(Dx12 seçeneği bulunmuyor)Ultra ayarlarda gayet akıcı bir şekilde oynadım.
  • RxCan kullanıcısına yanıt
    Hocam siz Legacy Pack mi aldınız. Bende Gold Edition sahibiyim, daha indirmedim fakat dediğiniz ilk oyunun bölümlerine sahibim olarak görünmüyorum.
  • Gold Edition dışında ekstra bir içerik satın almadım ancak ilk oyunu Hitman: The Complete First Season olarak kutulu almıştım. Muhtemelen ilk oyun ile ilgili içerikler oradan geliyor. Şurayı inceleyebilirsiniz, umarım yardımcı olur:
    https://www.ioi.dk/hitman-legacy-faq/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 9 Kasım 2018; 22:39:46 >
  • Oyunun performansı hakkında fikir sahibi olmanız için hazırlamış olduğum videoyu paylaşmak istiyorum.


  • danner kullanıcısına yanıt
    yuh
  • Oyun toplamda kaç bölümden oluşuyor ve bu fiyata değer mi?
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Oyun toplamda 6+1 bölümden oluşuyor.Bunlardan hariç birde training bölümünü içeriyor.Ek olarak legacy pakete sahip olursanız 2016 da çıkan oyundaki lokasyonlarda geliştirilmiş oynanış ile bu oyunda yer alıyor.

    Fiyat konusunda ise oyunun AAA bir yapım olduğunu ve önsipariş fiyatının diğer oyunların aksine çok daha uygun olduğunu söyleyebilirim.Önsiparişe açıldığı gün Gold sürümünü almıştım ve bu pakete sahip olanlar oyunu 4 gün erkenden oynayabiliyorlar.
  • Oyuna 5 dk bakayım dedim Mouse'u çevirdiğimde ekranda şeritler oluyor bunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MANGUTAY

    Oyun toplamda kaç bölümden oluşuyor ve bu fiyata değer mi?
    144 liraya bu oyun beleş o kadar söyleyeyim, adamlar utanmasa para istemeyeceklermiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranda şeritler derken tearing mi yoksa grafiksel bozulma tarzında mı bir hata alıyorsunuz,mümkünse ekran görüntüsüyle paylaşırsanız sevinirim.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Valla mouse kullandığımda düz birbirine paralel ekranı kaplayacak şekilde aralarında birkaç milim boşluklarda şeritler çizgiler falan görüyorum. Muhtemelen ayarlardan düzelir de ne yapacağımı bilmiyorum. Oyunu High'a falan da alamıyorum anlamadım sebebini. Şuan bakamam 30 gb daha yükleyecek yarın artık alabilirsem.
  • Muhtemelen tearing yani ekran yırtılması sorunu yaşıyorsunuz.Bu nedenle fareyi hareket ettirdiğinizde yırtılmalar oluşuyor.Monitörünüz yüksek tazeleme hızına sahipse ekran kartınızın modeline göre çeşitli senkronizasyon seçenekleri var onları kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    HITMAN 2 (2018) [PC ANA KONU]

    O dediklerinizi oyun içi nereden bulabilirim bende çoğu ayar kapalı HDR falan da kapalı kaliteyi de artıramıyorum. Ekranı mı komple değiştirmem lazım acaba? 1. oyunda böyle bir sorunum yoktu.
  • Vync yi açın ayarlardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu tearing değil artifact yani bir tür grafik bozulması olarak görülüyor.Grafik kartınızın sürücüsünü güncellemeyi deneyin yada monitör kablosunu kontrol edin.Bu sorunu V-Sync yada benzeri ile gideremezsiniz çünkü ekran görüntüsündeki çizgiler ekran yırtılmasına işaret etmiyor.



  • Oyunda birçok yapımda yer verilmeyen detaylar bulunuyor.Mümkün olduğu kadar iyi bir oyun deneyimi için üzerinde çalıştıkları bu videoda daha net bir şekilde görülebiliyor.Örnek olarak bizi kaydenen kameralarda o an yaptığımız hareketleri gerçek zamanlı olarak görebiliyoruz.Aynalardan yada yansımamızı görebildiğimiz yüzeylerde gerçek zamanlı ve yüksek çözünürlüklerde bu yansımaları görebiliyoruz.Npc yoğunluğu oldukça artırılmış ve neredeyse her biri ayrı bir tasarımda modellenmiş.Gerek npclerin gereksede ana karakterin yüksek detay seviyesine sahip olduğu görülüyor.Özellikle Miami bölümünde yer alan pit alanını pek çok yarış oyununda dahi bu kadar detaylı görmemiştim.Bölüm tasarımları ve görsellik olarak oldukça iyi görünen yeni nesil oyunlardan birisi olduğunu söyleyebilirim.




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle atmosfer olarak npc,mekan olsun oldukça başarılı gözüküyor.Hatta diger oyunlarda bile yok diyebilirm.Ben sadece yapay zeka biraz daha zor olmasını eksiklik olarak görüyorum.Biraz daha akıllı şüpheci dikkatli olmalı. En azından zorluk seviyesi olarak bunlar olmalı.Hatta elbise bile degistirdigimizde bizi tanısınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.