Şimdi Ara

HITMAN 2 (2018) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
8.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam Hitman 2'nin olayı çok görev değil ki, adamlar sana sandbox alan sunmuş ne yaparsan yap demiş. Bu yüzden oyunun oynanabililiği yüksek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitman 2 için ilk elusive target olan Sean Bean'in yer aldığı görev bir süre önce aktif oldu.Bu görevlerin tamamlanması için belirli bir süresi olduğundan dolayı ilk gün oynadım.Oynayanların bildiği üzere bu görevlerde tek hakkın bulunması ve kayıt sistemi olmadığı için mümkün olduğu sürece hızlı ve sessizce tamamlamak daha yüksek puanla bitirmenizi sağlıyor.Henüz görevi yapmayanlar için Elusive target görevinin kendi kaydım olan videosunu paylaşmak istiyorum.






  • The Undying elusive target görevini maksimum 10 dakikada bitirebilirsiniz. Fragmandaki söylenenlerden farklı olarak 10 dakikada bitirebilirsiniz tabii. Ama benim gibi kocamadan haritada kaybolursanız 2 saatte anca bitirirsiniz. Aşırı beğendim devasa olmuş ilk oyunun üzerine çok şey eklemişler hak ediyor zaten parasını.

    Görüntü problemi de patch atarak düzelmiş oldu sorun ne ekran kartı ne monitördenmiş.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hocam son güncelleme ile oyuna simulator özelliği gelmiş ayarlardan baktım. Tam olarak nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    Simülasyon kalitesi mevcut işlemci gücüne göre oyunun npc yoğunluğu-fizikler-animasyonlar gibi çeşitli özelliklerinin daha iyi bir şekilde simüle edilmesini sağlıyor.İlgili özellikte üç farklı kalite(Base-Better-Best) seçeneğine yer verilmiş ve en düşük seçenekte kullanılacaksa minumum 4 çekirdekli bir işlemci en yüksek kalitede ise 8 çekirdekli bir işlemci gereksinimine ihtiyaç duyuyor.Bu özellik oyunun iki haritasında(Miami ve Mumbai) aktif diğerlerinde henüz kullanılmıyor olsada aktif olduğunda oyunun tüm bölgelerindeki ses efekt kalitesine katkı sağlıyor.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.İlk bölümdeki kadını defalarca farklı şekilde öldürdüm sanırım artık yeni bölümlere geçmeliyim.İlkinde kadını katanayla öldürdüm. Ikincisinde boğarak ucuncusunde ise odasında tv yi açıp öldürdüm
    Son defa diğer bolumlere geçmeden direkt tüm korumalari ve diğer adamları çatışma ile en son kadını halledecegim
    Miami muazzam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 4 Aralık 2018; 1:24:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitman 2 Aralık ayı içerikleri belli oldu.

    HITMAN 2 (2018) [PC ANA KONU]
  • bu hangi bölüm arkadaslar? 😂

    HITMAN 2 (2018) [PC ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    ilk espriniz mi?
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitman 2 için oyun sürümünü 2.12 e yükselten yeni bir güncelleme yayınlandı.Yaklaşık 1 gb boyutunda olan güncelleme pc tarafında yeni grafik ayarları eklerken beraberinde çeşitli düzeltmeleride içeriyor.Güncelleme notlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

    https://www.ioi.dk/hitman-2-game-update-2-12/
  • Hitman 2 nin Elusive Target görevlerinden ikincisi aktif oldu ve görevin tamamlanması için 9 günlük bir süresi bulunuyor.Oynayanların bildiği üzere bu görevlerde tek hak bulunuyor ve ölmeniz durumunda tekrar oynama şansınız olmuyor.Bu nedenle mümkün olduğu sürece hedefi kısa süre içinde elimine etmek gerekiyor.İlk elusive target görevinin önceki mesajlarda Silent Assassin puanlamasıyla videosunu eklemiştim.Yeni görevide aynı şekilde tamamladım ve oynanış videosunu paylaşmak istiyorum.Hitman 2 için özellikle Elusive target görevlerinden yenileri geldikçe paylaşmaya çalışacağım.




    Hedefin haritada farklı noktalarda bulunma olasılığı var.Görev başındaki videoda yerler hakkında ipuçlarından bahsediliyor bu nedenle oynadığınızda farklı bir yerde hedefi bulabilirsiniz.Genelde göreve başladığınız yerin yakınındaki yerde yada kaydettiğim videoda olan bölgede geziniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 22 Aralık 2018; 17:24:54 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Emeğinize sağlık hocam =)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

    Uygun fiyatlı olması ve Steam'de yılın oyunları arasında gösterilen bir oyun olmasına rağmen konusunun ilgi görmemesi gerçekten üzücü halbuki AAA oyun fiyatlarının aştığı bu dönemde böyle bir yapımın türü sevenler tarafından daha fazla ilgi görmesi gerekirdi.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Oyunu bilen biliyor hocam hitman 1 den itibaren seriyi eksiksiz oynamış biri olarak bu oyun türünde alternatif yok gelse de bunun yerini tutamaz düşüncesindeyim.
  • Önceki oyunun bölümlerini oynama imkanı sunmaları da güzel olmuş tüm bölümleri oynayıp bitirdim. Fena değildi Hitman: Absolution'dan beri adam gibi Hitman oyunu oynamadık o oyun çok iyiydi.
  • genişleme paketleri ne zaman çıkacak dolandırıcı mı bunlar ya? bu tarzda başka hitman oyunu almam. hikayesi saçma sapan twiste bağlandı, yaşadığım anlamsız performans sorunu dandik elusive target sistemi ve yapay zeka sorunu ayrıca oyun çıktıktan 2 ay sonra yapılan devasa indirim ön sipariş ettiğime pişman ettirdi resmen.3 ay oldu abuk subuk tek seferlik görevle geçiştiriyorlar boşuna aldım gold editionu bir daha benden sana para yok io...
  • Jet lag kullanıcısına yanıt
    Hikayeyi sunuş şekilleri(part part-bölüm bölüm) yüzünden bende seriden soğudum. Aynı şekilde fiyatı uygundu diye Gold edition alanlardanım fakat en son Metro için yer açmak adına sildim oyunu. Artık vaat ettikleri bütün paketler çıktıktan sonra belki kurar onları oynarım.
  • ghost modu denedim bugün çok hoştu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar hitman 1 ve 2 nin ne amaçla cıkmış anlayamadım karmakarışık 1. oyunu sildim egitimden sonra parise girince fps 10u geçmiyordu sogudum

    2.oyundada aynı eğitim cıktı (hatta paris felanda vardı mevzuyu anlamadım) ondada fps dususleri yasadım ve hikaye nasıl baslıyor nasıl devam ediyor anlayamadım kafama gore bolum secebiliyorum galiba .

    fps düşüşleriyle alakalı ne yapabilirim. absolutiondan sonra facia gibi geldi bana

    sistem
    i5 3570k
    rtx 2060
    4 gb ram (4ü bozuldu eklenecek)
    1080 pmonıtor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknkoca2 -- 27 Mart 2019; 23:43:47 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.