Şimdi Ara

hitler'i anlıyorum. tas kafa tıraşı olan HERKES toplanıp uyutulmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tas kafa tıraşı olan hiçbir insandan vatana millete dünyaya hayvanlara çocuklara insanlara vs. hayır gelmez

bunlar sadece virüs

büyük çoğunluğu rehabilite edilemez veya topluma kazandırılamaz. yapabileceğiniz en iyi şey uyutmak

Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • Devletlere en lazim olan onlar

Ukraynada mesela mayin essegi gibi toplayip toplayip surduler cepheye rusyanin bombalarina karsi resmen etten duvar ördüler mermiye adam attılar

En gereksiz insan suan devletlere göre emekliler halam almanyadan geldi 65 yasinda emekli olacakmış ben 60da olacam babam 55 eyt + sigortasiz calistirilma mağduru

Özellikle 50 yaşından yukari kadınları devletler direkt gözden çıkartıyor toplum moplum kimsenin umrunda değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

savaşa önden sürülüp askerler için siper olarak kullanılabilirler ancak. başka bir kullanım alanı gelmiyor aklıma

dünya genelinde emeklilikle ilgili bir devrim yapılacağına inanıyorum. tüm hükümetler için aşırı yük emekli maaşları

Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • Forumda neden tas kafalı yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuda kendinizi ayrıştırmaya çalışırken ifşa etmişsiniz :) Fazla kasmayın, istisnasız hepimiz bir hayvanı gizleyen maskeleriz çünkü etin doğası bunu gerektirir.

• bir katili öldürürsen dünyadan bir katil gider bir katil gelir

1000 katili öldürürsen dünyadan 1000 katil gider bir katil gelir

anladın?

• Şaka maka hakikaten şu tas kafa tıraşlılar konusunda bir istisna görmedim. Nerde it, kopuk, serseri tip var alayı bu model. Damga, bandrol gibi bir şey.

Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
    Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q
    Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

Dünyadaki tüm zorbaları öldürsen de geriye kalanlar içinden kendini diğerlerinden daha güçlü hissedenlerin topluluğu domine etmeye çalışacağını görürsün. Yok ettiklerin gibi ilkel nedenleri olmasa da kendilerine göre haklı nedenleri olacaktır. Dünyanın hiçbir yerinde kolluk güçlerinin olmadığı bir devlet yok. Böyle bir proje de yok. En barışçıl toplum dediğin yerde kolluk kuvvetlerini kaldır En fazla 1 ay sonra neler olduğunu görürsün. Iyi insan zayıf olduğu için toplumsal normlara boyun eğmiş güçlü ve kötü olma fırsatı bulamamış kişidir. Yani geneli böyledir. Yeterince okuyup toplumsal faydanın bireysel faydadan üstün olduğunu anlamış kişiler yok mu? Var ama onların sayısı görmezden gelinecek kadar az. Bir primat sürüsü lideri öldüğünde başka bir erkeğin içerisindeki alfa uyanır ve yerine geçer. Biz hala çok basitçe hayvanız. Hepimiz tek tek böyle olmasak makro yansımamız da bu olmazdı zaten.

• İlkel zorbaların kafasını ezdikten kötülerin cezalandırıldığını acı çektiğini gördükten sonra böyle boş felsefeye hacet yok hocam sadece cezalandırıldıklarını göreyimm o bile beni tatmin eder

• Başbilen kullanıcısına yanıt

Hocam düzeltilemeyecek problemleri kafana takıp kendine üzmene gerek yok. Gerçek çözüm hayatını kurup mümkün olduğunca kendini bunlardan izole edip yaşamak. Öbür türlü fiziksel olarak karşına çıkmasalar bile uzaktan böyle canını sıkıyorlar işte.

Ceza vererek kimseye bir şeyi öğretemezsin

Fil terbiyecisi bile sadece ilk seferinde cezalandırır sonra ödülle devam eder

• Arkadaşlarla böyle bir projemiz vardı hocam. Bunu bir topluluk olarak değil de kız erkek olarak 2 kişi yapanlar oldu. Aynen dediğin gibi insanlara uzak bir yerden rüzgar ve güneş enerjisinden faydalanılabilecek bir arazide yaşam alanı inşa etmek. Içerisinde kafe gibi görebileceğin yemek yenen sohbet edilen mutfağı olan ortak alanlar var. Oyun salonu sinema salonu vesaire. Ciddiydik bu projede ama evlenenler oldu başka problemler çıktı iş yattı.

Milyonlarla ifade edilen topluluklar halinde yaşayan insanların huzurlu olmaları mümkün değil. Insan küçük topluluklar halinde yaşamak için evrimleşmiş. Huzur ancak bu şekilde mümkün. Aslında maliyet anlamında da çok zor bir şey değil. Açtığım konu bayağı bir ilgi gördü ama trollediler maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primat Operatörü -- 28 Ocak 2025; 14:27:10 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.