Bildirim
hisseli arsayla ilgili

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O tarz bir bölümlendirme (arsa içi) olamıyor. Herkesin arsanın herhangi bir konumunda hissesi kadar m2 hakkı oluyor. Arsa içi sınır çizme yok. Ancak imar müdürlüğü ile görüşüp ifraz şartlarını sorabilirsiniz ayrı 2 parsel oluşturulması için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah sağ ol hocam. bizim diğer hissedar satamıyor da çünkü bizim hisse hacizli olduğu için. adama da üzülüyorum iyi biri de çıldıracak yakında. tek satsa satılmıyor müşteri çıktı kaç defa tüm hisseyi istiyorlar haliyle.
aslında bizim vergi borcunu ödeyecek şekilde satılır da. bu şekilde satarsak bize de borçtan dolayı kaç milyonluk yerden 1.5 milyon bile anca kalıyor. peder de satmıyor. bari herkesin şahsi yeri olacak şekilde çözümü varsa diye sorayım dedim.
-
Hocam arsanın tamamına ve tüm hissedarlara isabet eden kamu haczi gibi bir kayıt yoksa hissedar kendi hissesini başkasına satabiliyor benim bildiğim. Ama tapu kayıtlarına ve tapu müdürlüğünde birisine sormanız daha doğru olur. Bazen arsanın tamamına kamulaştırma veya borç yüzünden iki hissedara birden haciz gelebiliyor ama kişisel bir borç-alacak nedeniyle haciz ancak hissedarın payına konuluyor benim bildiğim.
Satın kurtulun
Hisseli yerden kimseye hicbir fayda gelmez
Ortakli mal = çip mal
İfraz için sartlar çok ağır oluyor genelde cok büyükse arazi beeellllkiii
Avukata gitmeniz lazım o da beleşe ugrasmaz elbette
En mantıklısı adam akilli bir emlakci ile satin kurtulun
Harita mühendisliğine gidersen orada yardımcı olurlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok sadece bizde haciz evet tek satabiliyor da kimse tek hisse almaya yanaşmıyor o yüzden. biz artık bir tapu orası burası bir gidelim adam bizim yüzümüzden satamıyor. biz de mahçup oluyoruz iyi de bir adam bu zamana kadar iyi dayandı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X