Şimdi Ara

Hırsızın Çaldığı Aracımı Bana Satmak İstemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
14.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
460 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok üzücü yıllarca çalış alın terinle kazan sonra pislik insanlar gelip çalsın inşallah bulunur aracınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu arabayı o adamın çaldığı kesin değil. Onu dogrulattir bir şekilde. Belki de videosunu buldu bir yerden para koparmaya çalışıyor. Geçmiş olsun kardeşim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkorn L kullanıcısına yanıt

    haberlerde gorup duydugumuz isimlere pay vermeden bu tezgahi kimse döndüremez. kimse bu isimlerle de arkadasin kaputu cizik leonu icin hasim olmaz. cok guclu biriyle abi kardes iliskisi olsaydi belki hallederdi zaten olsaydi arkadas buraya konu acmazdi:) kurtlar vadisi etkisinde kalmissiniz sanirim. gerçek dünyada duran emmiler yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SakultahSalkım kullanıcısına yanıt
    Kurtlar vadisinde mafyalardan mı bahsediyor bir fikrim yok arkadaşa nasıl yardım edebilirim onu düşüy sadece.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kasko yok mu ? Bildiğim kadarı ile çalınmayı karşılaması lazım , yoksa neden kasko yapalım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeye bak cangıl gibi herkes istedigini yapiyor

    İc isleri bakani ona buna racon kesmeye kalkana kadar bu islere baksa ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamı dinden imandan çıkarır bu olaylar.

    sımdı arabanın yerını biri ihbar etse ben bir yerden silah bulur topuklarına takır takır sıkarım silah çekerlerse beyınlerıne sıkarım acırsamda namerdim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla artık imkan varsa her araca kasko + takip cihazı ile binmek gerekiyor. Zira şuan en dandik yeni araçlar 200-300 bin. Hele motosiklet ise takip cihazı aşırı derece de gerekli birşey. Çok pahalı da birşey değil. Geçmiş olsun ne diyelim. İnşallah bulunur aracınız. Ben olsam herhalde kendi adaletimi sağlardım o çakal sürüsüne. Şerefsiz namussuzlar. Ülke iyice Brezilya'ya döndü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulke mahvoldu yemin ediyorum, umarim bir sekilde hasarsiz geri alirsiniz hocam.

  • Öncelikle geçmiş olsun. Harbiden çok sinir bozucu bir durum. Ama bence burada adamlara para vermek de size sıkıntı çıkartabilir. Belki bir suça karıştılar vs. sonra araç sizde çıkacak. Ayıkla pirincin taşını.


    Onun yerine bir şekilde sigortadan aracın bedelini almaya çalışmak daha mantıklı bir şey gibi. Diğer yollarda her türlü size sıkıntı olabilir gibi geldi bana.

  • Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede bulursunuz.

  • Gördüğüm kadarıyla aracınızla suçlara da karışmışlar. Tuzla'da ki soygun olayı gibi. Çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce bulunur.

  • çok geçmiş olsun.


    hapishaneler yetersiz. cezalar yetersiz ve adaletsiz.sistemler bozuk.


    eğitimhaneler yetersiz. eğitim içerikleri yetersiz.


    toplum ahlakı her geçen gün çöküyor.her anlamda çöküyor.


    hepimiz başımıza birşey gelene kadar sadece sistemlerin düzelmesi için dua ediyoruz.ya da umursamıyoruz.

    olay/lar bizim başımıza gelince yapacak çok bişi kalmıyor maalesef.


    inşallah aracınız bulunur.tekrar çok geçmiş olsun.

  • Öncelikle geçmiş olsun.


    Benim başıma gelen üzerinden durumu anlatayım ülkedeki güvenlik sorununun ne durumda olduğunu yorumlayabilin.


    20 Kasım akşamı akşam saat 8 civarı evde yokken eve gelen hırsızlar evde ne var ne yok toplamışlar. Bilgisayarım, monitörlerim, ufak tefek takı, ps4, ipad pro, arabanın yedek anahtarı ve pasaportlar. Olayı bizler 21 i akşamı eve geldiğimizde evin kapısını açık şekilde görünce gördük ve curcunamız bu anda başladı.


    Olay yerine gelen polisler geçmiş olsun diyip ilk incelemeyi yaptıktan sonra diğer ekip arkadaşlarına paslıyorlar. Aradan geçen en az 30 dk sonra gelen polisler geçmiş olsun diyip kağıt imzalatıp diğer ekip arkadaşlarına paslıyorlar, gelen olay yeri inceleme formaliteden sağda solda parmak izi alıp gidiyor. Olay yerine gelen arkadaşlara "ifade için hemen gitmem gerekli mi sabah erkenden gitsem sorun olur mu" şeklindeki soruma "sorun olmaz" diyip evden ayrılıyorlar.


    Gece evde çalınan eşyaların listesini tuttuktan sonra sabaha kadar sinirden uyuyamamanın verdiği stresle sabah karakola gittim. Bu arada saat 8:45 civarı. Saat 10:30 a kadar ifade alacak polis arkadaşın arkadaşları ile kahvaltısının, sigara keyfinin, sohbetinin bitmesini bekledikten sonra arkadaşın yönlendirmesi ile yan masasında oturan diğer bir arkadaşa ifade vermeye başladım.


    İfadede diyorum olay cumartesi akşamı 20 civarı oldu diye bilgisayarımı uzaktan sürekli takip ediyorum son sinyali o zaman aldım diyorum. Keyfini beklediğim memur zihniyetli arkadaş "Bu gençler çok biliyor sinyal kesilmiş bilemezsin o saati sen yazma onu" diyerek ifadeye salça oluyor. Polisle ifade verirken olayın verdiği sinir bozukluğu ile "Sen karışamazsın ne yazılması gerektiğine" diyerek yükselerek kavga dövüş ifademi verdim.


    Sonra Nüfus a giderek pasaportların çalındığını iptal ettirmek istediğimi söylediğimde de oradaki iş ahlakı yüksek arkadaşlar "Pasaportu neden çalsınlar ki. Çalmaları bi işine yaramaz. Kaybetmişsinizdir." şeklinde alaycı hareketleri ile zorla pasaportları iptal ettirdim.


    Daha sonra çalınan bilgisayarımın kasasının içerisindeki ürünlerin yarısı sökülmüş ve değiştirilmiş halde internette satılırken gördüm ve polise haber verdim. Dedim çalınan ürünü buldum Konyada satışta diye polis diyor ki adamı ara görüş senin olduğundan emin ol ama biz buradan Konya ya birşey yapamayız sen git adamla görüş Konya da emniyete durumu anlat onlar yardımcı olsun sana şeklinde saçma sapan cümleler kurdular.


    Bilgisayarı satan adamın her şeyine ulaştım. Savcılığa vermek için dosyanın olduğu savcılığa gittim ama öğrendim ki olayın üzerinden 1 ay geçmesine rağmen olayı arkadaşlar hoop faili meçhula vermişler. Savcıyla görüşelim diye özel kalemine gittik bir de oradaki memur arkadaşların gereksiz şakalarına maruz kaldıktan sonra baktım ki sistem beni sağlığımdan etmekten başka hiçbir işe yaramıyor sağlığım daha önemli diyerek olayları bende bıraktım ne yazık ki.


    Eklemek istediğim çok şey var ama ne yazık ki yazamıyorum...





  • Gerçekten sinir bozucu bir durum. Hep derim bu ülkede en ideali başına bir şey geldiğinde fazla üzülmeyeceğin bir arabaya sahip olmak. Hoş öyle bir araba da kalmadı ya neyse.

  • Kardeş fox tv , show haber, cnn türk, aa ajansı vs whatsapp ihbar hattina mesaj at. Mutlaka birileri dönüş yapar. Kamuoyu oluşursa ilgili kurumlar tutuşur mutlaka bulunur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shindorei kullanıcısına yanıt

    Hocam geçmiş olsun ,okurken daraldim valla.

    Sizin olay daha bitmedi , birkaç yıl sonra siz bu olayı unutunca bir de adliyeye cagrilacaksiniz. Faili meçhul dosyada birşey bulamadık deyip şikayetinizin devam edip etmediğini soracaklar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Whatsapp yazışmalarının resimlerini buraya eklemem suç unsuru oluşturur mu bilgisi olan var mı acaba?"



    Öncelikle çok geçmiş olsun. Hırsızın da yüzsüzüne denk gelmişsiniz Umarım en kısa sürede kayıpsız ulaşırsınız malınıza.



    Whatsapp yazışmalarının resimlerini buraya eklemeniz, evet suç unsuru oluşturur ama şikayete tabi bir suçtur. Yani size mesaj atan Hollanda numaralı hattın sahibinin emniyete müracaat edip şikayetçi olması gerekir. Yüreği yeterse aracınızı çaldığını itiraf niteliğinde olacak şikayette bulunsun :)

  • Geçmiş olsun

  • Geçmiş olsun. Üzücü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.