Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Uydu Alıcısı Sorunları ve Çözümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
7
Favori
33.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zapper HD yi birkaç ay önce aldım. Cihazdan çok memnunum fakat güncel yazılımları atmama rağmen cihazda ara ara donma problemi devam ediyor. Arkadaşın önerisini uygulayacağım şimdi umarım sorun çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı ZAPPER HD Uydu alıcılarında donma sorunları oluyormuş ben Merihvideo ya bildirdim yeni yazılım çıkaraçaklarmış şu an donma sorunu yaşayanlar önceki yazılım sürümlerini yükleyip denesinler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertGüzel -- 25 Ocak 2016; 16:34:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firefoxx

    aşağıdaki ip tvleri ne şekilde kaydedip nasıl açabilirim usbden? zapper hd plus için yardım lütfen..... teşekkürler...........

    #EXTINF:-1,beiN1HD
    http://62.108.34.8:8000/live/STARTIMES/CACA007/5.ts
    #EXTINF:-1,BEIN2HD
    http://62.108.34.8:8000/live/STARTIMES/CACA007/6.ts
    #EXTINF:-1,BEIN3HD


    beiN1HD,http://62.108.34.8:8000/live/STARTIMES/CACA007/5.ts
    BEIN2HD,http://62.108.34.8:8000/live/STARTIMES/CACA007/6.ts

    iptvlist.txt veya iptv_list.txt olarak usb ana klasöre atın. dosya isminden tam emin değilim. iki şekilde de atın garanti olsun :)




  • Hiremco zapper free server diye googleda aratın gerekli yazılımı ve cihazı internete bağlayın hotbirddeki şifreli hd spor belgesel izleyin.. Bütün ligler canlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2gün önce zapper hd aldim genel olarak güzel cihaz f\p bencede ancak çok sık degil ama ara ara ekran 1sn kapanip tekrar geliyor bu sorunun bir çözümü var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ketoral

    Hiremco zapper free server diye googleda aratın gerekli yazılımı ve cihazı internete bağlayın hotbirddeki şifreli hd spor belgesel izleyin.. Bütün ligler canlı

    75 liralık cihazlar mı bunlar izlenebiliyor?
  • Zapper hd plusta varmış o özellik.. Normal zapperda yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.
    Bende 2gün önce zapper hd aldim genel olarak güzel cihaz f\p bencede ancak çok sık degil ama ara ara ekran 1sn kapanip tekrar geliyor bu sorunun bir çözümü var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srdrgkdmr kullanıcısına yanıt
    Sayfanın başında sorun yaşayanlar için çözümler yazdık güncelleme yaptıktan sonra mesela V.8 yazılımını yüklediyseniz sorunlar varsa eğer halen o zaman bir önceki V.7 yazılım sürümünü yükleyip deneyin
  • Birkaç ay önce bende zapper hd almıştım.Fakat ne yaptıysam donma ve kanal sıralaması bozulması sorununu çözemedim.Servis yerini öğrenmek için telefonla aradım kargo ücretini ödeyip İstanbul'daki servisimize gönderin dediler.Kargo ücretini neden ben ödüyorum dedim prosedür böyle dediler.Siz siz olun fiyatı uygun diye hiremco ya bulaşmayın zira cihaz 2 kez arıza yaptığında kargoya vereceğiniz parayla yeni cihaz alırsınız.20-30 lira daha fazla verip servisi iyi olan bir markadan uydu alıcısı alın kafanız rahat olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • substar kullanıcısına yanıt
    Cihazda yazılımsal sıkıntı var sizin dedikleriniz bizimde başımıza geldi hemen merihvideo ya bildirdik yeni yazılım cıkacak dediler kanal sıralaması yeni yazılımda kolay bozulmayacakmış ben uydu alıcısına V.7 yazılım sürümü yükledim şikayet gelmedi kullanan kişiden sizde önce yazılım kurtarma işlemi yaparak sonra V.7 yazılım sürümünü yükleyip bir kere fabrika ayarlarına dönerek deneyin sorunlarınız düzelebilir yeni yazılım cıkacak beklemedeyim stabil olursa yeni yazılım sorunlarımız tamamen düzelecektir
  • Arkadaşlar zapper hd mi yoksa Mersat Marginal PLUS bu ürün mü ikisi arasında kaldım

    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/mersat-marginal-plus-full-hd-mini-uydu-alicisiinternetli-P88062578
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghn

    Arkadaşlar zapper hd mi yoksa Mersat Marginal PLUS bu ürün mü ikisi arasında kaldım

    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/mersat-marginal-plus-full-hd-mini-uydu-alicisiinternetli-P88062578

    Bu sizi üzer hocam. 64 liraya kargo dahil satıyor kargoya 5 lira verse 59 lira. Yanında 1 sene full cccam server veriyormuş bunun zaten ederi en az yıllık 100 lira. Firması ne kazanıyor da bunu veriyor belli değil. Birde firma kendisi satmıyor satıcı satıyor o da kazanacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghn

    Arkadaşlar zapper hd mi yoksa Mersat Marginal PLUS bu ürün mü ikisi arasında kaldım

    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/mersat-marginal-plus-full-hd-mini-uydu-alicisiinternetli-P88062578

    Cihaz piyasada çeşitli markalarda bulunan cihazlardan. Bunlar cihaz aynı ama yazılım ve marka basılıyor çoğu marka bu cihazları kullanıyor. 1 yıl server içinde free geliyordur büyük ihtimal fakat dgitrk açmaz orda yanlış bilgi veriyorlar. Hotbird astra yabancılardan açılır.. Digi internetsiz açılır demiş öyle birşey imkansız satıcı yanlış biliyor belkide powervu şifreli turkçe belgesellerden bahsediyor olabilir..

    Hiremco zapper hd de free server olayı yok. Zapper plus hd de var.. O yüzden merakınız varsa yabancı belgesel spor adult hd kanal çanağınız internetiniz varsa şifre çözmeli cccam veya free serverlı cihaz almanız iyi olur. Bu mersat cihazı piyasada nextede var kamasonictede var yumatudada var hiremcodada var çoğu marka basıyor cihazlar aynı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 19 Şubat 2016; 12:02:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: substar

    Birkaç ay önce bende zapper hd almıştım.Fakat ne yaptıysam donma ve kanal sıralaması bozulması sorununu çözemedim.Servis yerini öğrenmek için telefonla aradım kargo ücretini ödeyip İstanbul'daki servisimize gönderin dediler.Kargo ücretini neden ben ödüyorum dedim prosedür böyle dediler.Siz siz olun fiyatı uygun diye hiremco ya bulaşmayın zira cihaz 2 kez arıza yaptığında kargoya vereceğiniz parayla yeni cihaz alırsınız.20-30 lira daha fazla verip servisi iyi olan bir markadan uydu alıcısı alın kafanız rahat olsun.

    Servisi iyi olan uydu alıcı var mı hocam? Ben evimin yakınında Next servisi var diye Next aldım ama servis kapanmış. Uydu alıcı arıza yaptı başka servise götürdüm daha 2 hafta olmasına rağmen cihaz garanti dışı kaldı. En büyük firma Next firması ama sorunlarla ilgilenmiyorlar.

    Bu kutuyu alacak olanlar hepsi burada sitesinden alırsa sorun yaşamaz. 6 ay içinde sorun yaşayınca değişim talep edebiliyorsunuz ve cihaz arızalanırsa ücretsiz kargoyla bu firmaya gönderebiliyorsunuz tamamen onlar ilgileniyor.

    Yoksa n11 gibi sitelerden alırsanız iş size kalır. O zamanda servise git gel kargosu 40 lira civarında tutuyor zaten 2 kere gidip gelse 80 lira kargo tutar aletin parasını geçer. Ben öyle merkez servisi ankarada olan müzik seti almıştım bozulunca kargo ile yolladım 2 sene önce 23 lira giderken tutmuştu 26 lira gelirken ödemiştim. 4-5 ay sonra arızası tekrarlayınca yurt içine fiyat sordum bu sefer gidişe 30 istediler baktım gitmesi gelmesi cihazın fiyatını geçiyor vazgeçtim.

    Kurumsal anlaşmalı kargo yoksa ve siz ödüyorsanız gitmesi gelmesi cihaz parasını geçiyor. Aynısını şimdi elektronik tartıda yaşıyorum aldığım tartı bozuldu servise gidip gelmesi tartının parasını geçiyor diye yenisini sipariş ettim.




  • Turksat tkgs varsa kanal sıralaması değişir. Menuden girip tkgs yi kapatmak lazım. Kapalı olmazsa kendinize göre yaptığınız sıralama bozulur tkgs sıralamasına geçer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu uydudan bende de var. Genel anlamda memnunum ancak benim sorunum ise şu; Usb belleği cihaza takıp mkv film oynattığım zaman filmin belli bir yerinde cihaz donuyor ve beni film den atıyor. Tekrar filmi başlatsanız da aynı yerde tekrar atıyor. Ancak filmi ileri sardırırsanız bir iki dakika film devam ediyor. Bu olayı bir film de 3-4 kez yapıyor bu seferde film izleme zevkiniz kaybolup gidiyor. Böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu acaba?
    Saygılar.
  • uydu cihazı güzel hoşuma gitti ama şu donma sorununa çözüm bulalım artık. merihvideoya mail attım ama bir telefon numarası verdi onu arayıp söyleyin dedi bende aramadım kaldı öyle.
  • Yurt dışından x solo mini 3 sipariş gelmesi 2 ayı bulacak dendiği için idareten dün bu hiremco zapper hd cihazı aldım. Bugün cihazı taktım güncelledi güzel çalışıyor ancak kutuyu arka kapatma düğmesinden kapatınca veya fişten çekince tüm ayarlar gidiyor. Kanallarda gidiyor ve 4 uydu olacak şekilde türksat, astra, hotbird ve azerspace olacak şekilde açılıyor.

    Cihaz 2015 aralık ayı üretimi ve v9 beta isimli yazılımla geldi. MertGüzel'in önerisi üzerine kurtarma yazılımını kurdum versiyon 1 oldu sonra sitesine girip baktım v8 veya v9 beta yok v7 var sadece onu indirdim ve cihaza kurup fabrika ayarlarına döndürdüm.

    Ancak cihazı arka düğmesinden kapatırsam veya fişini çekersem yine ayarlar sıfırlanıyor. Bu cihazın geneli mi böyle yoksa cihaz arızalı mı? Arızalıysa iadesi için uğraşacağım.

    Sizlerde de böyle mi oluyor? Arkadan kapatınca tüm ayarlar gidiyor mu? Şu an v7 yüklü ve 5-6 kez fabrika ayarlarına döndürdüm ama çare olmadı. TKGS kapalı bu arada.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CallofTruth

    https://www.merihvideo.com.tr/softwares.php şu sayfadan seçip upgrade 8i yükleyip bi deneyin v7yi yüklemiş olabilirsiniz bu v8. Olmadı kurtarma yazılımı işlemlerini deneyin.

    Edit: Düzeltme.

    Hocam burada v8 yok sadece v7 var. Ben cihazı yeni aldım v9 beta ile geldi ve kanallar arkadan kapanıp açınca bozuluyordu. Ayarlarda bozuluyor, saat ise nasıl ayarlarsanız ayarlayın mutlaka bozuluyor.

    Önce kurtma yazılımı ile sıfırladım sonra v7 kurup fabrika ayarlarına döndürdüm. Şu an bir düzelme yok öneriniz varsa onu deneyeyim yoksa iade edeceğim.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.