Şimdi Ara

Hipernet kablosu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an ultranet limitsiz kullanıyourm. Hipernete geçmek istiyorum. Bu hipernete geçişte kablo değişikliği gerekiyor mu? şimdi ben konustum müşteri hizmetleri ile. Tarife değişikliği yaparız yeni modem alır takarsan olur dediler. Ama başka bi arkadaş da bakır kablo 8mb üzerini desteklemez ddiyor. fiber kutusundan kablo çekmeleri lazım diyor. bu konuda bilgi almak istiyorum

• Bölgenizde Vdsl2 veriliyorsa ve Vdsl2 destekli modeminiz varsa kablolarda hiçbir değişiklik yapmadan hipernet kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetexI

Arkadaşlar şu an ultranet limitsiz kullanıyourm. Hipernete geçmek istiyorum. Bu hipernete geçişte kablo değişikliği gerekiyor mu? şimdi ben konustum müşteri hizmetleri ile. Tarife değişikliği yaparız yeni modem alır takarsan olur dediler. Ama başka bi arkadaş da bakır kablo 8mb üzerini desteklemez ddiyor. fiber kutusundan kablo çekmeleri lazım diyor. bu konuda bilgi almak istiyorum

Santal binasına çok yakınsanız yada bazı durumlarda hiç fiber hat olmadan bakır kablo> ankastre kutu> eviniz gibi eski tip sistemle (tabi bunun için altyapınızın çok iyi olması lazım) de Hipernet hizmeti alabilirsinzi ya da bölgenizde FTTC kabini varsa da alabilirsiniz
    Eğer FTTC kabini varsa ve uzakda değilseniz çok büyük ihtimalle 100mbps ya da yakın hızları alabilirsiniz mevcut bakır altyapınnız ile
    ama Eski tip ankastre ile VDSL verebiliyorlarsa belli olmaz alabileceğiniz hız ama ADSL den kesinlikle daha hızlı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.