Bildirim
HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (103. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
Selam Brezilya PSN den 150 real lik kod almam lazım konusunu bulamadım.Bu konuda almış olan varsa nereden halledileceği ile ilgili yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otaku -- 5 Şubat 2026; 16:58:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
mtc gamePlaystation Hediye Kartı Brasil Mağazası satın alhttps://www.mtcgame.com/tr/playstation-network/psn-card-brasil-br?srsltid=AfmBOor9OXUjQ9wITH6bt0zOPAVoVGlLs4Zi02fUReXH2PRqal7cX_NA
nioh alayım dedim iki gündür bir türlü amazonda kod yakalayamadım gelmedi herhalde
_____________________________ -
Kodu alinca sadecd kod yetiyormu kredi karti falan eklemek gerekmiyor demi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
kredi kartına gerek yok hocam
Evet ben de Requiem için bakıyorum ama kod bulunmuyor bu aralar.
_____________________________ -
Hindistandan alınca oyunların türkçe menü/altyazı/dublaj seçenekleri varsa onlara sahip olabiliyor muyız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
evet hocam
Dil paketleri son 2-3 yıldır global çıkıyor hocam
hint / usa / brazilya / hongkong / japon fark etmiyor nerde ucuza bulursan ordan alın hepsinde türkçe var
Kod stoklarda olsa 4000inr kaç tl ?
1960 lira
Byvolcan hocam merak ettiğim bir husus var cevap verirseniz sevinirim.
Malum son yaşanan gelişmeler neticesinde aklıma bir şey takıldı. Bende dijital ps5 slim var. Gta 6 önsiparişe açıldığında hint psn den aldım diyelim ve en kötü senaryo gerçekleşti (Allah korusun)
Bu durumda psn tr ye erişim engeli olsa dahi hint psn den alınan gta 6 nın kurulumunda,oynanmasında,güncelleme almasında vs hiçbir sorun olmadan devam edebiliriz değil mi?
Dediğim gibi umarım bunların hiçbirisine gerek kalmaz ama en uç noktaları dahi öğrenmek için soruyorum.
Bence tüm playstation serverlarına kısıtlama getirirler yani hint psn de etkilenir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Böyle bısey olmazda bence gerçi en kötü eskısı gibi disk alırız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHAN 07 -- 8 Şubat 2026; 12:32:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala kod yok
Harbiden ya. Dying light the beast alcam, alamıyorum.
Bilgim dahilinde şöyle birşey söyleyim hocam size.
Siz hint psn kore psn ya da honk kong psn den aldığınız oyunları yükleyip oynamanizda sorun olmaz eğer psn uzerinden yasak gelirse.Yani sadece Tr PSN üzerinden Gta 6 indirilmesine yasak gelirse sizin yöntemde sikinti olmadan yuklenir oynanır.Hatta hint psn olanlara ilaç gibi gelir:)Ama şöyle bir kriter var;
Oyunu hangi bölgeden aldığınıza değil de hangi ülkeden indirdiğinize bakarlarsa yuklenmez.Yani yasaklamayi internet üzerinden yaparlarsa senin internetin de Türk serverlara bağlı olduğu için oyunu indiremez oynayamazsin.Yani Hangi ülkenin psnsinden alirsan al oyunun indirilmesine dair internet sağlayıcılar üzerinden yasak getirilebilir
Ha bu durumda da Vpn devreye girer yine yuklersin:)) Ama bazı modemler vpn desteklemiyor onlarda sikinti olabilir
Ama umuyorum ki bizim bu varsayimlar hep varsayım olarak kalsın.Yasakcı zihniyetten kurtulmadigimiz surece yavas yavaş herşeyi kaybedeceğiz maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 8 Şubat 2026; 18:16:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2ff2%2fae%2f65%2ff2ae6512ff3475f8d2166900e3e4dfc8.jpeg&t=162967229&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt