Şimdi Ara

HİLECİ s.. BIKTIRDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ast42 -- 27 Nisan 2014; 9:08:10 >

• abi etsek ne oluyor isim degistirme kullaniyorlar hemen bu durum cok berbat off su elyolari cozssekde guzel guzel gecinsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen video çekin, buraya konu açmak iyi güzel ama hiçbir faydası olmuyor. Bandicam programını aratın google amcadan indirip kurun tek tuşla anında video çekebiliyorsunuz. 10dkda da youtube a atıyorsunuz. 3-5 dk da ticket atması sürüyor. Çözüm oyunu bırakmak değil bence.
  • https://obsproject.com/ ücretsiz ve kolay basit kullanımlı. ister canlı yayın yapin ister sadece kayıt.
    Yakaladığınıza acımayın.
    Ama şöylede bir durum var coğu hack diyen oyuncu karşıdaki class bilmiyor yada oyunda olabilecekler.
    gecen bir Youtube da bir Radar hack video su gördum assin Düşmanla arasında 55m var hide 2 de, bunun arkadaşın bunun 40m arkasında hide 1 basıyor. toplam mesafe 95-100m. oyunda oluşturulan Radar chat ın sizi uyarma mesafesi zaten 105-110m falan .Hide 1 görunce adamın göz acmasına adam radar hack demiş.
  • Kimsenin hevesini kırmayalım hile yaptığını düşündüğünüz karakterleri çekip gönderin bence. Gameforce en geç 1 gün sonra geri dönüş yapıyor. Bırakın onlar karar versin. Kimsenin avukatı değilim veya savunma amaçlı söylemiyorum ama adı geçenlerden maydanoz ile asmo karakterimi satmadan önce sıkça karşılaşırdık. Kapış anında parry açtığımı farkedip atak yapmayı kesen ender playerlardandır kendisi. İtemleride sağlam oynamayıda biliyor o arkadaş. Ha kesinlikle hile kullanmıyor demiyorum ama ben ne zaman karşılaşsam güzel playerlık gördüm sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boaob

Kimsenin hevesini kırmayalım hile yaptığını düşündüğünüz karakterleri çekip gönderin bence. Gameforce en geç 1 gün sonra geri dönüş yapıyor. Bırakın onlar karar versin. Kimsenin avukatı değilim veya savunma amaçlı söylemiyorum ama adı geçenlerden maydanoz ile asmo karakterimi satmadan önce sıkça karşılaşırdık. Kapış anında parry açtığımı farkedip atak yapmayı kesen ender playerlardandır kendisi. İtemleride sağlam oynamayıda biliyor o arkadaş. Ha kesinlikle hile kullanmıyor demiyorum ama ben ne zaman karşılaşsam güzel playerlık gördüm sadece.

arkadaşım MAYDONOZ denilen glad 3-4 saniyede 3 klası üstelik kendisine anti olan full ap setli chant yanında sorc oda full ap setli ve normal setli bard ı
    kalkan shield basılıyken nasıl kesebilir!! ve aynı olay 3-4 kez tekrarlanıyor.. eğer oyundan anlamayan biri olsam o ismi oraya yazmam ( üstelik 3 yıl aralıksız hergün gladi çarda oynayan biriyim. o adam normal olsa tek başına bi chantı bile kesemez.. biz burada isim yazarken kimseyi karalamak için yazmıyoruz ) yazmak çözümmü hayır ama arkadaşlar yazmışlar zaten videolarını çekip ticket atıcaz bıkmadan.. hala yoksa sonuç başka oyuna bakıcaz artık aion can çekişme aşamasına girmeden önlem almalarına yardımcı olmak lazım..

• Bu konu çok cevap götürür. Benimle alakasız bir sunucu ama izlemesi zevkli olucak. Yerimizi alalım.
  • konuyu görunce bi gireyim dedim ne göreyim demek sorun bende değilmiş 2 ay önce sanırım daha kimse ap silah almamışken ben gunner silahları alıp +13 sessizlik god stone lerinde yerleştirdim ve o hevesle gittim yer altı katalama bi tane daha nick ilk kez duyduğum bi ranger geldi
    önceki charım nexus ta rangerdi ( o rengar yeraltında benim 1 sene oynayıp fullediğim rengardan 10 kat daha fazla dmg attıp 10 kata daha az dmg yedi

neyse dedim illerleyeyim olur arada bozuklar çıkar 5 dk sonra şu mydonez le karşılaştım ve 10 dk da 3 kere karşı karşıya geldik ve o günden sonra oyuna girmeme kararı aldım

ban diye bişi yok eğer biri bot ileeee general oluyorsa ve o general 3 4 ay banlanmıyorsa boşuna ticketle uğraşmayın

oyun gameforce yayıncısı metin 2 de ban duyan veya gören varmı gameforcenin mantığı eğer uçuk hack kulanmasan banlamıyor o uçukta komple server ı etkilememişse artık tr server oyuncu az deyipmi banlamıyorlr yoksa ben bu adamı banlarım gider öteki server ları kirletirmi mantığında çözemedim

• Elyoslarda 1v1 de beni kesebilen yegâne sahistir maydanoz full + 13 augment set 498 crit resist,gel gelelim wrathfull wave 3.2k vuruyor .ben asasinim ama sadece attack speedscroll a (üstünde wow yok ,2k-4k dp yok)benden hızlı vuruyor.Allah hidayet versin ne diyelim

• Türk serverında oynuyorsun sonuçta
  • şimdi bazıları da diyor ki işte forumda konuşacağına çek video yu koy filan , bende neden video koyamıyorum örnek bi videoyla

göstereyim dedim :)), pc kasmadan video alabilsem full video açık gezerim :DD

http://www.youtube.com/watch?v=2aaqAtuE1rs&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

https://obsproject.com/ ücretsiz ve kolay basit kullanımlı. ister canlı yayın yapin ister sadece kayıt.
    Yakaladığınıza acımayın.
    Ama şöylede bir durum var coğu hack diyen oyuncu karşıdaki class bilmiyor yada oyunda olabilecekler.
    gecen bir Youtube da bir Radar hack video su gördum assin Düşmanla arasında 55m var hide 2 de, bunun arkadaşın bunun 40m arkasında hide 1 basıyor. toplam mesafe 95-100m. oyunda oluşturulan Radar chat ın sizi uyarma mesafesi zaten 105-110m falan .Hide 1 görunce adamın göz acmasına adam radar hack demiş.

bahsettiğin programda virüs uyarısı veriyor, yokmu temizi?? yada kayıt yaparken kasmayacak bi prg varmıdır acep

• xfire indirdim ben tavsiye ederim kendi dosyaları kücültüyo falan güzel programdır .ama sunuda demek istiyorum hevesiniz kırılmasın yanlısda anlamayın beni ben anuhartta oynuyorum 1.5 senedir yolladıgım videolar ragmen hic bişe olmuyor.gmler de sallamıyo yok kalitesi belli olmuyo diyolar yok anlasılmıyo falan filan ben ugrasmayı bıraktım aionuda bıraktım:D illa ucacak adam videosunu cekecen ozaman banlıyolar gameforge kolaykolay hileyi kaldırmaz bi kişiyi anca 100kişi şikayet edecek 3 5 videosu olacak anca banlanır:D sırf hileden dolayı cok severek oynadıgım oyunu bıraktım zaten charıda satıyorum artık baska bi oyun bulucaz:D
  • Bazı gunnerlar da ardarda 3-4 kere damage godstone tutturup direk öldürüyor milleti bu nasıl bir sacmalıktır herifin üstünde bmleri bile tam değil manastonelar bile basılı değil tak bi sallıyor 4k damage 2. vurusunda gene 4k daha bikere daha dokunuyor ölüyosun.Ben aşırı şansızım dicem tamam da bu olay baska insanlara da oluyor yani bu nası bir zırvalıktır

bu oyunu bırakırsam hileden mileden değil bu godstone sacmalıgından dolayı bırakıcam adamın ilk vurusunda silence tutuyor potla siliyorum sonra bidaha tutuyor 10 saniye bitmesini bekliyorum kaçıyorum tam bitiyor lap yenisi tutuyor çıldırıyorum ya öyle ezik adamlara karsı oluyorki bunlar.Sanırım bu oyunun bahtsız bedevisi benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Placeb0 -- 26 Şubat 2014; 12:29:07 >
  • Şu oyunu şuan nexusda oynuyorum , zubabada oynadım , bilmem ne serverindede oynadım , uzun süredirde oynuyorum bizim milletden başka hile diyen oyuncu görmedim
    abicim madem oynayamıyorsun oyunu bırak oynama yada kaderine razı ol kesilsende keyif al
    koy video buraya görelim kim acemi kim hile kullanıyor
  • abi hep bot var yaa. en azindan kastigin cari satta bizde faydalanalim :D

• BladeOfChaoS B kullanıcısına yanıt
    valla o program bende yüklü basit ve boyutları cok düşük oluyor. Xspirit veya Fraps gibi kastirmiyor.

Virus uyarını bilmiyorum. bende hiç bir uyarı yapmıyor.
  • ne programi yuklu bot programimi abi ?

• Daha 1-2 ay önce gw2 içinde ts'den hiç hack işine girişmeyeceğini bildiğim dostlarım bile oyuna geri dön şu programı açıp solo dungeon yapıyoruz vs. dediklerini duydum.

Yani bunu diyen hack ağzına almayacak biridir. Oyun cidden hile bakımından seviye olarak ölmüş. Yoksa aion hala eğlenceli bir oyun.

Artık bu kadar rahatsız olmayın baktınız delirtecek noktaya geldi bu iş bırakmayın oyunu sizde kullanın he he.

Ayrıca oyunu satın alan firmadan ban beklemeyin. Onların atacağı ban haftalık, günlük olur hatta az bir para karşılı bile banı açacak seviyede bir firma ile işiniz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boaob

Kimsenin hevesini kırmayalım hile yaptığını düşündüğünüz karakterleri çekip gönderin bence. Gameforce en geç 1 gün sonra geri dönüş yapıyor. Bırakın onlar karar versin. Kimsenin avukatı değilim veya savunma amaçlı söylemiyorum ama adı geçenlerden maydanoz ile asmo karakterimi satmadan önce sıkça karşılaşırdık. Kapış anında parry açtığımı farkedip atak yapmayı kesen ender playerlardandır kendisi. İtemleride sağlam oynamayıda biliyor o arkadaş. Ha kesinlikle hile kullanmıyor demiyorum ama ben ne zaman karşılaşsam güzel playerlık gördüm sadece.

Gameforce'ye bu güne kadar 8 video yolladım ki hepsi %100 hileci,bütün server analarına avratlarına 24 saat sövüyor.

Hiçbirini banlamadılar.

1 Tanesi asmodian sürekli 80. garrisonda geziyor ve sürekli aynı skili vuruyor başka hiçbir skili kullanmıyor.

Ve bu skili cooldown ve casting time olmadan vuruyor.

Aynı skille 1 saniye geçmeden vurduğunu özellikle gösterdim videoda.Adam şu an oyunda 80. garrisonda duruyor hala.

Gameforce ne kadar aion coin aldığına bakar adamın,ve banlamaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.