Şimdi Ara

Hilbert'e noldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam yaşıyo mu, öldü mü :S haber alınmaz oldu...

• adam sakatlandı, tam iyişecekken ilk 11'de karlı havada tekrar oynatıldı ve tekrar sakatlandı.. harbi bizim savunma dörtlüsü tam oturmuştu ki hilbert kaybı girdi araya. kim ne nerde desin ismail de şu anda bölgesinde en iyi oyuncumuz, ortada sivok-egemen ve sağda hilbert. savunma iyiydi be

Orijinalden alıntı: wildlove

adam sakatlandı, tam iyişecekken ilk 11'de karlı havada tekrar oynatıldı ve tekrar sakatlandı.. harbi bizim savunma dörtlüsü tam oturmuştu ki hilbert kaybı girdi araya. kim ne nerde desin ismail de şu anda bölgesinde en iyi oyuncumuz, ortada sivok-egemen ve sağda hilbert. savunma iyiydi be

ismail'e laf edenleri hiç anlamıyorum zaten, adam daha geçen sene gelecek vadeden 20 genç oyuncu arasında gösteriliyodu... neyse, ismail de döndükten sonra; sağ bekte tanju2nun oynatılması gerektiğini düşünüyorum. hem kendisi sağ ayaklı zaten, sağ bek daha mantıklı olur, hemde orda daha çok ihtiyacımız var.

• savunma en iyi bence , ersan - egemen - sivok - tanju dörtlüsüdür . Tanju yerine hilbert gelebilir .
    Daha Fazla Göster
  • Hilbert sakatlığı tam geçmeden oynatılmıştı tekrar sakatlandı. En az 3-4 hafta oynamayacak. Üst üste sakatlık yaşayan bir oyuncudan kalan haftalarda çok şey beklemiyorum ben.

Egemen savunmanın ortasında oynatılacak oyuncu değil bence. Son lig maçlarında çok hata yaptı, uzun süren sakatlıktan yeni kurtulmanın da etkisi vardır muhakkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Hilbert sakatlığı tam geçmeden oynatılmıştı tekrar sakatlandı. En az 3-4 hafta oynamayacak. Üst üste sakatlık yaşayan bir oyuncudan kalan haftalarda çok şey beklemiyorum ben.

Egemen savunmanın ortasında oynatılacak oyuncu değil bence. Son lig maçlarında çok hata yaptı, uzun süren sakatlıktan yeni kurtulmanın da etkisi vardır muhakkak.

Düzeltiyorum Egemen değil, Ersan diyecektim.

"Biliyorum sizlere buradan cokca yaziyorum böyle seylerin benim sinirlerime iyi gelmedigini izlerken delirdigimi. Ve bugün yine benim sinirlerime göre degildi, Tribünde maci izlerken nerdeyse cildiriyordum. Sizler buna nasil dayanabiliyorsunuz?"
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.