Şimdi Ara

Hilafetçi Almancı:Laik kesim haddinizi bilin Sabrımız taşarsa sizin açınızdan hiç iyi olmaz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hilafetçi Almancı:Laik kesim haddinizi bilin Sabrımız taşarsa sizin açınızdan hiç iyi olmaz !Almanyadan Cem Türkyoutube
    #almanya #türkiye #fenerbahçe
    https://www.youtube.com/watch?si=BLI45oh7wYpGaHcW&v=n1RrCuW0w40&feature=youtu.be

Videoya gelen yorumlardan

Hilafetçi Almancı:Laik kesim haddinizi bilin Sabrımız taşarsa sizin açınızdan hiç iyi olmaz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 4 Ocak 2024; 22:53:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dedi gavur dediklerinin ülkesindeki bok temizleyicisi ya da işsiz işsiz dolaşıp gavurlandda devletten geçinen asalak yaşam formu.

• Yapma kuzum, etme kuzum.
    Sonra mucize beklersin kuzum.

• Kim la bu kendi kendine araba içinde konuşuyo?

• Adamın yılbaşı noel paylaşımlarını da izledim. Kesinlikle psikolojisi bozuk, terapi alması gerek. Ciddiye alıp paylaşıp reklamını yapmayalım. Bir de toplumdaki inatlaşma hastalığı var, buradaki İslamcı, hilafetçi, Atatürk düşmanı vs hemen refleksif adamı savunmaya geçerler.

• Eskiden eline silah alan aslan, kaplan kesilirdi, şimdi ise youtube kanalı açan.

• Bu hırbo kim ya. İçerdeki maklubeciler bitti bide yurtdışılarla uğraşıyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecmisi cabuk unuttular, dunku cemaat fareleri ahkam keser olmus. Anlasilan yumruk az gelmis, yunanin denize dokuldugu gibi bunlarida arap collerine dokecegiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamı alman istihbaratına bildirmek lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu avel etkileşim alıp para kazanma derdinde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hilafetçi Almancı:Laik kesim haddinizi bilin Sabrımız taşarsa sizin açınızdan hiç iyi olmaz !RED AİLESİyoutube
    ahmet neyi yıkacan ahmet :D
    https://www.youtube.com/watch?v=DFni5kzgz3A
  • Bu tipler niyeyse hep arabada video çekiyor. Yani 10 dk sonra değil de neden arabada? Ben de buraya takıldım yoksa bunun ne dediğinden bana ne? Poşet.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya yerinde olsam kovardım. Birşeye yaramaz bunlar.

• Israil'e sovdukleri kadar, arap krallarina niye tek laf etmez bunlar ?

• Para lazım, kim ne zaman sürünmekten bıkıp işi büyütmek isterse gırtlağa kadar alarak başlıyor.

• Bu adamı zorla parlatacan hee böyle palaşa paylaşa :D

Video'yu atalı 2 gün olmuş daha izlenme sayısı 3.8 bin olan video Neden önüne gelen herkesi çok üst düzey biriymiş çok önemli birişmiş gibi davranıyorsun ?

Görende çok ama çok ömemli açıklamalar yaptı sanır. İnternette gördüğün herkesi veya her yorumu burada paylaşarak nereye varmaya çalışıyon çözemedim gitti.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Milyon izlenen videolari var ayrica sanane paylastigim videolardan sende paylas tutanmi var ?

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Adamın reklamını yapıyon sadece... Ama haberin yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.