< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hikvision Ssd
-
-
Yapılan kullanıcı yorumları genelde iyi ve olumlu duruyor. Bu markayı hiç kullanmadım , biraz da alınmak istenen kapasite nin diğer markalarına göre fiyatına bakmak karşılaştırmak lazım.
Daha uygunsa tercih edilebilinir. Sorunsuz olan her ssd ile günlük kullanım için hızlanma gerçekleşir. Hiç bir teknoloji ürününün sorun veya sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağını malesef kimse önceden bilemez.
Bunları kullanıcı yorumları ve incelemelerle biraz anlayabilirsiniz. Mesela çok iyi bir markaya çok para verilir ama kısa sürede sıkntı çıkarabilir, ucuz bir marka alınır senelerce sorunsuzca kullanılabilinir. Şansa tam tersi de olabilir. Ama bütçe varsa bilinen iyi marka ve modeller tercih edilmeli genelde. Sizin sorduğunuz marka da genellikle yorumlar olumlu. Bilinen bazı marka modellerle fiyat ve kalite karşılaştırması yapın. Uygun fiyata crucial , kingston , sandisk, gigabyte, adata, gibi markaların bazı modelleri var. Samsung en iyi markalardan biri ama onun uygun fiyatlı ürünü pek yok. Genelde kaliteli ve pahalı olur.
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güvenlik şirketi bu pc şirketi değil.güvenlik kamerada hdd çok önemli ve adamların ssdleri güzel ben kuruma aldırdım bir kaç tane ve bende de harici ssd'si var dandik değildir yani iş gören cinsten ama tabi hepsi kul yapısı bir ters akım gelir yıldırım düşer kaza bela olur onu bilemeyiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X