Şimdi Ara

Hikaye Denemem (Bir Katilin Anı Defteri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yaz olduğu gibi bu yazda ailem ile tatile çıkmıştım.Babam memur olduğu için orta sınıf bir otelde 1 haftalık rezervasyon yapmıştı.Küçük kız kardeşim ve ben arka koltukta iken babam ve annem ön koltukta yolculuğun keyfini çıkarıyordu.Otele yaklaşmak üzereydik ve annem otele girmeden önce biraz gezelim akşam yorgun olacağımız için zamanımızı boşa harcamayalım dedi.Babam bunun üzerine arabanın yönünü değiştirip otel yerine şehir merkezine yöneldi.Çok sıcak bir gündü.Camlar yarıya kadar açık olmasına rağmen arabanın içi hala sıcacıktı.Şehir merkezine vardıktan sonra ilk iş olarak arabayı park edeceğimiz güvenli bir yer aradık ve bulduk.Arabamızı oraya park edip şehir merkezini gezdik ve tam arabamıza binmek üzereyken babamın arkadaşı Galip amca önümüzde belirdi.Babamı ilk önce şaşkınlık sarsada kısa sürede şaşkınlığını atıp direk Galip amca ile görüştü.Annem ise ruh görmüş gibi uzun uzun baktı ve yüzü bembayaz kesildi bir an.Bunu galiba bir tek ben farkettim.Galip amcada bizimle aynı otelde kalıyormuş.Bunu öğrenen babam galip amcayı arabamıza davet etti.Galip amca bu teklifi geri çevirmedi ve benim yanıma oturdu.Otele doğru yol alırken Galip Amca neden taşındığımızı sordu.Babam ise eski yerde insanların çok baskıcı insanlar olduğunu ve oradayken mutsuz olduğumuzdan bahsetti ve yeni evimiz hakkında bilgiler vermeye başladı.O an annemin yüzündeki ifadeyi hiç bir zaman unutamam.Annem yolculuk boyunca hiç ağzını açmadı ve arkasını dönüp bizi bile kontrol etmiyordu.Suratını yandan gördüğümde tekrar bir merak uyandırdı beni çünkü yüzü bembeyazdı.Galip amca anneme dönüp Zehra sen nasılsın diye sordu.Annem bu soruyu beş saniye düşündükten sonra iyiyim diyerekten direk cevap verdi.Ortam bir anda buz kesti.Galip amca direk spordan konuya girerek ortamı yumuşatmaya başlamıştıki otele vardık.Otele girip resepsiyondan anahtarımızı alıp kimliklerimizi bıraktık.Galip amca bu sırada asansörün başında bizi bekliyordu.Babam ona tatilini bizim için harcama dedi ve galip amca babama gülerek ''ben buranın yerlisiyim.Sizi odanıza kadar bırakayım'' dedi ve oda numaramızı sordu.Galip amca o odanın galip amcanın kaldığı katta olduğunu söyleyince babam ufak bir tebessüm etti.Ardından galip amca eşyalarımıza yardım ederek odamızın kapısına kadar getirdi ve ardından odasına geçerken bize akşam yemeğine sekizde ineceğim dedi.Babam bunun üzerine yemeğe inerken bizide çağır kayboluruz falan bulamayaz diyerek espri yaptı.Odaya girer girmez annem elbiseleri ile yatağa girdi.Babam neyi olduğunu sorduğunda yolculuk yüzünden az rahatsızım dinlenirsem geçer diye cevap verdi.Bunun üzerine akşam yemeğine hazırlandık ve galip amca ile birlikte indik.Babam anneme seslendiğinde annemin gözleri kapalı olduğu için uyuyor rahatsız etmiyelim dedim ve yemeğe indik.Yemeğimizi yedikten sonra yukarı çıkıp direk odalarımıza dağıldık ve o geceyi uyuyarak geçiştirdik.

Devamını isteyenler olursa devam edebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.