Şimdi Ara

hidrojen yakıt tasarruf sistemi (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.198
Cevap
54
Favori
513.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Carisma70 kullanıcısına yanıt
    Canım kardeşim 60TL diyorum çünkü tankım maximum 70TL alıyor. Biter bitmez dolduruyorum 60 - 65 TL alıyor içinde hava kalıyor biraz yani. Ama şu varki gerçekten HHO ile mükemmel bir verim alıyorsunuz. Bu doğru. Verim artınca yakıtta otamitik olarak optimize oluyor. :-)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omertopcu123456789

    Canım kardeşim 60TL diyorum çünkü tankım maximum 70TL alıyor. Biter bitmez dolduruyorum 60 - 65 TL alıyor içinde hava kalıyor biraz yani. Ama şu varki gerçekten HHO ile mükemmel bir verim alıyorsunuz. Bu doğru. Verim artınca yakıtta otamitik olarak optimize oluyor. :-)

    lpg litre fiyatına mesela %20 Zam gelince ne olacak daha da önemlisi Lİtre fiyatı 1 TL. ye düşünce nasıl hesap edip değerlendireceğiz bu 60 TL.yi
    Tabi ben sözelciyim Mühendis değilim anlamam bu hesap kitap işlerinden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carisma70 -- 28 Ekim 2016; 10:46:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omertopcu123456789

    Merhaba Arkadaşım. Şu anda 1 seneyi geçti aracımda LPG ye ilave hidrojen ile birlikte aracımı kullanıyorum. 60TL lik lpg + 2 litre su ile 535,4 km yol gidiyorum. Müthiş birşey ve şunu yapmayıda düşünüyorum. Bu ara hanımın ve çocuğun sağlık durumları nedeniyle üzerine düşemedim ama komple su ile aracımı çalıştırmayı düşünüuyorum. LPG sistemini kandırarak LPG regulatörüne yani lpg beyinine ürettiğim hidrojenin akış hızını stabil hale ve basıncınıda 2 bar kadar sağlayabilirsem lpg regulatörüne lpg sistemi ile direk pistonlara gazı püskürterek çalıştırmayı hedefliyorum.

    sn ömer bey aracınız nedir. motor hacmi vs. birde dakikada ne kadar gaz veriyorsunuz veya sistemi kaç amperde çalıştırıyorsunuz. normalde hidrojensiz kaç km gidiyordunuz hatırlıyormusunuz.
  • Carisma70 kullanıcısına yanıt
    Üstadım ne kadarlık gaz aldım misal veriyorum 60 TL lik litresi 2,10 olsun. 60/2,10= 28,5 litr yapar. bu almış olduğum gaz ile 535 km gidiyorum 60/535 dersek = 0,112 yapar ki buda sakin kullanımda ve hava sıcaklığı 15 derece iken. Ortalama değerde iken. Hava şartları soğuk iken tabiiki denge bozulur. Ona bişi diyemem. Fizik kuralıdır. Sonuçta LPG dene gaz benzinin buharının çeşitli işlemlerden geçip propan ile karıştırılması ile oluşan bir gaz ve ergime ısısı için en az 40 derece gerekir. Motor suyunun ısınmsı ile gaz da ısınır ancak kışın hava şartları nedeniyle hemen her motor geç ısınır bu nednle lpg de motor ısınmadan verirsen motor randımanlı çalışmaz. Yapılan en büyük hatada hemen araçlarını LPG ye geçiren arkadaşlarda. Sonuçta enjeksiyonlu araçta programlaya biliyorsunuz. Velhasıl kelam soğuk havada da testini yapıyorum bakalım nasıl etkileyecek.
  • selamun aleykum arkadaslar hho sistemini aracima monteledim şükür ama yakit uzun Yoda 0.22 kr dan 0.30 kr a yükseldi birde rolantide calisirken araç hidrojen devreye aldigimda rölanti düşüyor yardimci olursaniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaFuR26 K kullanıcısına yanıt
    aracınız nedir.sistemi kaç amperde çalıştırıordunz. amperi düşürüp deneyin
  • Sistem için ne tur bi ampermetre kullanmaliyim birde pwm devresi koymadim koymalimiyim sizce yardici olursaniz sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaFuR26 -- 13 Kasım 2016; 15:38:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaFuR26 K kullanıcısına yanıt
    unitenin/sistemin resmini yükleseniz iyi olur. elektrolit ne kullandınız. ne kadar koydunuz. suyunuzun miktarı kaç litre?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cingöz otomotiv

    Arkadaşım merhaba senin dediğin gibi biz yaptık dediğinde bir çok muhalif türüyor burada daha önceden biz bunların hepsini yaşadık ticaret yapıyolar diye şikayet ediyorlar o zamanda. Bu arada bizi şikatey edenler şimdi kendileri buradan bişeyler satmaya çalışıyorlar. Örnek istersen web sitemiwww.hkwplus.com ziyaret edebilirsin yada internet ortamında HKWPLUS yaz yaptığımız işlere ulaşabilirsiniz saygılarımla.

    hocam hyundai accent era ya olurmu bu sistem?

    Maaliyet nedir?
  • omertopcu123456789 kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim arkadaşım. Ben de aşağı yukarı aynı değerlerde yakıt tüketiyorum. 3-4 amper civarı akımla ve çok daha az su tüketimiyle de olsa bu yaz yaptığım ölçümde 12 kuruşun altında yakıt tüketimim oldu. Şimdi tepki gelir diye hemen yazayım 100 km'de 5.7 lt. lpg yakmışım. Bu tüketim 90 km sabit hızda da değil zaman zaman 150km hızda kullandığım da oldu, ortalama 110km diyebiliriz. Amaç bu konuda rekor olsaydı ötesine de geçilebilirdi.
    Yalnız şunu unutmamak gerekir ki, hho sistemi araca yakıt sağlayıp, çalıştırmak için değil, yakıtı max. verimde yakarak fayda sağlamak içindir. Aracı çalıştırmak ve yakıt sağlamak için üretilecek hho için henüz ne motorumuz buna uygun, ne de bu yakıtı sağlamak için gerekli gücü sağlamamız şu an için mümkün değildir. Sağlıcakla kalın.
  • jumel J kullanıcısına yanıt
    sn jumel uzun bir aradan sonra hoşgeldiniz
  • merakli32 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim...
  • Bu Cuma 2001 model Renault safrane 2.0 volvo motorlu aracıma elimde mevcut hidrojen cihazını taktırıyorum. bakalım ne olacak. Vectra'da benzinde %15 tasarruf sağlamıştı.(fabrika verisinin altına düşmüştü)
    Avrupada hava kirliliği nedeniyle Binek otoda Dizeli yasaklama gündemde. yasaklama yerine Hidrojen ile emisyon değerlerini Düşürmek pratik olmazmıydı?http://forum.jdmspiritturkey.com/index.php?topic=1642.0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carisma70 -- 16 Aralık 2016; 0:23:47 >
  • Dün hidrojen taktırdım. Bugün Eskişehir yolunda ölçüm yaptım.
    git-gel 135.8 km yolun ortalaması 8.859 litre. Amper: 8 (PWM de görünen.)
    1- yakıt yüksek: kış lastiği, mesafe kısa ve 2 kere uzun mola verildi motor soğudu, hava sıcaklığı -1 civarıydı. hız 100km.yi geçmedim.
    2- Performans yüksek: sessiz motor, 4.vites ile çıkılan rampa (İstasyon mah.) 5.vites ile çıkıldı.
    Sonuç: Amper 7,5'e düşürülmeli. (pwm de görünen değer amper metrede görünen değerin neredeyse 2 katı oluyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carisma70 -- 18 Aralık 2016; 11:52:47 >
  • oldukça merak uyandıran bir konu olmuş ve yıllardır sürüyor. kullanan arkadaşlar paylaştı mı bilemiyorum ama
    görüntülerini merak ediyorum.
    nasıl takılmış.
    ne kadar verim elde edilmiş.
    uzun dönemli testlerde ne kadar kilometre kullanıldı.
    bu kullanım sırasında motorda herhangi bir sorun oldu mu??
    akü bitti mi?

    gibi aklımda deli sorular.
  • Merhaba uzun bir aradan sonra yeniden yazma ihtiyacında bulunuyorum. Arkadaşlar bu hidrojen jeneratörü sistemi ciddi bir şekilde montajlanmazsa ve işin ehli bir kişiden sistemi almazsanız başınıza birçok sıkıntı gelebilir. Bu bir oyuncak değil. Son zamanlarda bana ulaşan birçok madur insan oldu. Sistemi internetten alıp takan ve sonrasında bir sürü problem yaşayan insanlar. Sistemi bu işten anladığına kanaat getirdiğiniz kişilerden almaya çalışın.Benim facebookta ki sayfamda montaj videolarını görebilirsiniz. Saf Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemleri sayfamda birçok örnek video izleyip fikir edinebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben yazmayalı forumda baya ilerlemişiz.
  • Merhaba arkadaşlar Hkwplus Yakıt Tasarruf ve Performans Sistemimiz ve hidrojen sistemleri ilgili aradığınız birçok sorunun cevabını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=I8Ipnh4KvJs


    Diğer videolarımıza ise web sitemizden ulaşabilirsiniz

    http://www.hkwplus.com/Video/Galeri
  • Forum bitmiş canlandıralım mı ? :)
  • Evet kardeşim. Bi dene bakalım nasıl canlanacak bu hidrojen olayı. Farklı bir kaç fotoğraf ve video paylaş belki ilgilerini çekersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.