Şimdi Ara

hiçbişeyden zevk almamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiçbişeyden zevk almıyorum, sıkıldım. izlediğim 1-2 yabancı yayıncı vardı onları izleyince biraz olsun neşeleniyordum zaman geçiyordu. ama onlar da yayın acmayinca mal gibi evde kaliyorum yaptıgım hiçbişeyden zevk almıyorum. ne oyun ne film ne dizi ne kitap

sosyal ortam falan zaten o yuzden eve tikilip kaldım. evde yapcagim hiçbişey de zevk vermiyor. bunaldim. yaşamıyorum.

• Pc bozuk ps4 eski ben de evde hiç mutlu değilim hocam hayat dışarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki büyüğümsün belki küçüğümsün fakat 21 yıllık hayatımda şunu gayet iyi anladım. İnsanları konuşarak değiştiremezsiniz. Yani şunu söylemek istiyorum. İfadelerini yazıya çevirirken bile ümitsizlik içinde olduğunu düşünüyorum. Kim ne derse desin ne yazarsa yazsın benim tekrardan zevk almamı sağlayacak bir şey öneremeyecek ya da yazamayacaklar diye düşünüyorsundur. Evet haklısında çünkü bu seninle ilgili bir konu. Aslında insan doğasında hiçbir hastalık yok. Peki diyeceksin bu kadar hasta veya hastalık neden var? Niye var biliyor musun çünkü duygu (kalp) ve düşüncelerimizin (beyin) bedenimize yansımasıdır. Hastasın demiyorum yanlış anlama fakat seni buraya getiren şey bu yazıyı yazmanı sağlayan şey düşüncelerin. "Olumlu tarafından bak" diye bir cümle vardır herkesin ağzında. Tamda senin için geçerli. Bakış açını değiştirip tekrardan aynı resme bakarsan daha farklı detaylar göreceğine eminim. Konudan konuya atlamış olabilirim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Arkadaşın yoksa ben seve seve olurum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Covid sonrası bi sarmıyor gibi ya aynı durumdayım.

• Aynı durumdayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acıdan zevk alınabilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.