|
Hala anlamamanız beni şaşırtıyor cidden. defalarca konu açtım bu arada. tekrar söylüyorum. bütün partiler, meclisteki bütün milletvekilleri Türk halkına hizmet etmiyor. Bunlar cia/fetö/mossad/siyonizm adına ne derseniz deyin onların adamları. muhsin yazıcıoğlu gibi gerçek vatanseverleri öldürüp yerine bunları getirdiler.(hala kimin yaptığı belli değil.) Biri bana mecliste neden hala sırasıyla bütün partilerimizin pkklılar ve irtibatlı partiler ile işbirliği yaptığını açıklasın? biri bana neden fetö operasyonlarında 1 tane bile milletvekili veya siyasilerden birinin tutuklanmadığını açıklasın. o zaman diyeyim ki bu adamlar bu örgütleri yönetenlerle aynı kişiler tarafından yönetilmiyor. veya aynı safta değiller diyeyim. veya gerçektende partilerimizin pkk ile, hdp ile, veya fetö ile, amerika ile veya düşmanımız her kimse onunla gerçekten mücadele ettiklerini göstersin. gösteremezsiniz. çünkü etmiyorlar. ortada bir danışıklı dövüş var. sözün özü şu ki Türkiye asla gerçek vatanseverler tarafından yönetilmiyor. bu gidişle yönetilmeyecekte. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 25 Aralık 2023; 1:5:50 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt